![]() |
Senin Olduğun Yerde
ah! günlerine bir güneş gibi doğabilsem *******ine ay ve yıldız olabilsem o güzel dünyanı aydınlatıp ısıtabilsem seni gönlümce sevebilsem diye düşlüyorum senin olduğun yerde biliyorum mevsim hep bahardır aşkın gönlümde hiç sönmeyen bir nardır sen de bil ki bende de seni delicesine seven güzel bir yürek vardır 15.02.2005 Hüseyin Erdoğan |
Senin Sevdana Yenildim
gecene ay ve yıldızım sen yoksan yanımda her anımda binlerce insan arasında olsam da inan ki ben sensiz yapayalnızım ben hasretin kitabını yazan yokluğunda ağlayan acı acı çalan bir sazım bana yalnızca sen lazım geceni bile gün eder sevgim kışını bahara çevirdim sensizliktir benim tek derdim bil ki yüreğimi bir tek sana verdim ömrüm boyunca yalnızca senin sevdana yenildim 30.06.2005 Hüseyin Erdoğan |
Senin Sevdanla Dinlendi Ruhum
şu anda karşımda pırıl pırıl Adalar sen neden yanımda değilsin ey yar? beni buralarda sensiz bıraksan da ömrümce ben bir tek seni seveceğim ölünceye kadar gönlüm son durağın olmalı senin güllerini hiç soldurma aşk bahçemin benim en temel gıdamdır senin sevgin bil ki bu alemde bir tek benim senin dengin sen şırıl şırıl akmakta olan bir sevgi pınarısın yaz mevsimi diye beni susuz bırakma sakın sen benim gönlümün rengarenk baharısın bir tek yaprağın mahşerde bile kurumasın senin sevdanla dinlendi şu yorgun ruhum ben senin gelişinle kendimi buldum inan ki ikimizden de çok umutluyum aramızda olacak muhteşem bir uyum haydi kulağını biraz daha yaklaştır bana en güzel sevgi sözlerini fısıldayacağım gönül bahçeminin tamamını ayırdım sana yaşadıkça seni sevgimde sırılsıklam ıslatacağım 03.08.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Senin Sevdanla Güldüm Hasretinle Ağladım
özledim seni bir bahar gibi ne olur sanki karşımda şu anda bir gül olup açıversen görebiliyor musun sana sevgimin köklerini? ne olur bana bir güneş oluversen karanlık dünyam aydınlandı gelişinle sakın günümü zindana çevirme gidişinle ben delicesine seviyorum seni sakın gidip de nefessiz bırakma beni güneş batıp da hava kararınca derin bir hüzün düşer yüreğime hele sessizleşen gece yarılarında sen yoksun diye yanımda bir sis çöker kalbimin ta orta yerine artık söz geçiremez olurum gözlerime göz yaşlarım süzülüverir yanaklarıma hemen bir titreme geliverir dudaklarıma sana inanıyor sana güveniyorum canım sevginden bir kere bile kuşku duymadım günden güne sana daha çok bağlandım bil ki ben seni sevdiğimden bu yana senin sevdanla güldüm hasretinle ağladım bir gece düşlerimde bile sensiz yaşamadım 23.07.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Senin Tek Yerin Benim Kalbimdir
senli dalgalar vuruyor Bostancı'da kayalıklara rüzgarlar seni esip duruyorlar Marmara'da ikimizi düşündüm şu anda başbaşa Büyükada'da haydi çıkıp gelip de ellerimi tutup bana sarılsana seninle sevda yaşamak nefes alıp vermek gibidir insan mutluluğu iliklerine kadar yüreğinde hisseder senin bu dünyadaki tek yerin bil ki benim kalbimdir ömrüm boyunca gönlümde yemyeşil bahar oluver ben ölünceye değin olsa da beklerim seni uzaktan da olsa geleceğin konusunda umut ver yeter ki isyan ediyorum inan ki sensiz geçirdiğim bir günüme bile bir kez daha anladım ki yokluğun gerçekten çekilmez bir çile bu sabah yine senli çiçekler açmış her yerde senli renklerde rüzgarlar estikçe seni kokuyorlar bağlarda kırlarda bahçelerde ben de oturdum sahilde tam denizin kıyısındaki kayalıklar üzerine mutluluklardan uçarcasına boğulurcasına seni çekiyorum içime 17.07.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Seninle Açtım Gözlerimi
bir gün dahi yüzünü çevirme bana çok şeye katlanırım amma yokluğuna sırtını dönüşüne asla seninle aydınlandı dünyam gelişinle renklendi rüyam bil ki ben seninle açtım gözlerimi benim için seni sevince başladı yaşam sevda yaşamak ne de yakışıyor ikimize nazar değmesin bu mükemmel sevgimize şu anda duyamamış olsam da sesini iliklerimde hissediyorum sıcacık nefesini senin sevgin en temel gıdamdır benim senden eksik kalınca yaşayamam ki istiyorum ki sana hemen bitsin hasretim senin aşkın rengarenk bir çiçek bahçesi gibi öylesine derin o kadar da sağlam ki kökleri kurutamaz asla yaz olsa da yılın dört mevsimi 03.10.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Seninle Öğrendim Özlemeyi
senin adını hasret koyacağım seninle öğrendim özlemeyi ömrümün kalanını seni sevmeye adayacağım sen ezberlettin bana beklemeyi sabretmeyi aşkının ateşi ne de güzel yakıyor beni adeta kavuruyor yüreğimi hasretin inan kül etti bedenimi hatta eritti kemiklerimi ne olursun bir gün çıkıp gel de güldür yolunu bekleyen gözlerimi seninle sevmek ve de sevilmek bir mutluluk bir onurdur benim için ne olursun bunu bana yaşat ölünceye değin seninle aşk yaşamak bambaşka bir heyecan bil ki mahşerde bile bitmeyecek senin sevdan 06.04.2007 Hüseyin erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Seninle Ölüm de Kabulüm
aşkın beni her gün çıra gibi yaksa da hasretin bir güneş gibi yakıp kavursa da buralarda yokluğunda acı çekip dursam da razıyım ömrümce senin sevdanla yaşamaya yeter ki her sabah uyanınca gülümse benden yana uzaktan da olsa bir umut ver bana ışığım yansın dursun oralarda ben uçsuz bucaksız bir çöl gibiyim sen de beklediğim yağmurumsun Anamur'un ovasıyım kıraç toprağıyım sen de benim Dragon Çayı'msın muhtaç olduğum tek ırmağımsın beni sensiz bırakma ne olursun bil ki ben seninle her şeye varım canım yeter ki el ele yan yana olalım ölüm mü dedin? vız gelir bana ölüm inan ki şiirim seninle ölüm de kabulüm 13.04.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Seninle Yatar Seninle Kalkarım
bir gün olur da hasretim biter mi? söyle böyle sensiz gün geçer mi? hüzünler yüreğimden düşer mi? kollarım sıkıca seni sarar mı canım? gözlerimden yaşlar akmasın kafam yokluğunu takmasın şair aşkınla tutuşup yanmasın gel söndür bendeki yangını canım bil ki gecemi gündüzüme katarım seninle kalkar seninle yatarım ben hüzünleri önüme katarım yeter ki bana gülümse canım 06.09.2005 Hüseyin Erdoğan |
Seninle Yeniden Geldim Dünyaya
ne de güzel dizeler yazıyor bu şair her mısrası sanki birer şiir duygular sevgiler akan bir nehir içinde ne ararsan var aşka dair şu anda çıkıverdim balkonuma yüzümü döndüm senden yana seni kokluyorum esen rüzgarlarda seninle öylesine doluyor ki içim sanki sen bensin ben de sen gibiyim seninle yeniden geldim dünyaya ben seninle düştüm bu sevdaya bir gün sabahıma doğmayıp da yüreğimi derin bir hüzne boğma sardunyalar zambaklar erguvanlar gözlerindeki renklerde açamazlar ne güller ne nergisler ne de karanfiller senin kokunu bana veremezler iliklerime kadar seni hissettiremezler ne rüzgarlar ne meltemler ne de yeller gönlümde senin kadar tatlı esemezler demek ki sevdiğim sen benim nefesimsin inan sensizliğimin sonu ölümdür benim için 22.08.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:07 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.