![]() |
sakin ruhların dinlendiği şehir,
yokluk mabedini gizlerken içinde, ruhuna dokunur, ansızın, o sessiz nehir. kuytu tenhalarında, karanlık da, tükenir. ******* her gün gider; ve katran karası gelir. sokulur menekşeler koynuna, eflatunlar siyah açar bir vakit. sonra yordam bulunmaz bir oyuna k / atıp karanlık zarlarını, dikilip karşıma boylu boyuna, *******, her gun beni bitirir. öyle bir zamanda, sevdigim, yitirir, ruhumdaki, bütün, nazarlarını... *******, saatler boyu sinsi bir yılan gündüz gizlendiği kuytudan sıkılan, gizemli gözleriyle, "yalnız vakti", dirilir. ve *******... mevsimsiz bir bahçedir. solgun suretini göstermez elaleme. yalnızlık şarabını, yalnız kendi bitirir. kuytu tenhalarında, karanlık da, tükenir. ******* her gün gider; ve katran karası gelir |
Ben hep bıraktığın yerde kaldım,
Bazen bir karın yere düşmesi gibi, Bazen bir çocuğun kardan üşümesi gibi.. Düşe kalka büyümesi gibi Ben hayatı bir çocuk gibi masum sandım... Bilemedim hayatın yuvalar yıktığını Ve her cinayetinden yine masum çıktığını Sen ağlarken kahkahalar attığını, Gördüm işte,şimdi anladım Anladım hep yerimde saydığımı Doğduğum gün başlamış çilem... Küçükken sandığım mutluluğum yalanmış, Yalanmış havadan sudan tat aldığım... Etrafımda gördüğüm her insan Bu yalanın bir parçasıymış... Ben hep bıraktığın yerde kaldım, Eli boş,yüzümde olmayan sevinçle Gözümde yaş Sırtımda bin dünyanın yüküyle, Bu defa hayatın değil,senin kapını çaldım... Ben hep bıraktığın yerde Seni aradım... Ve gerçek mutluluğun Sana kul olmaktan geçtiğini Bu defa anladım Anladım o zaman hayatın Her türlü cilvesinin Sana vız geleceğini Anladım bekliyor beni çocukluğum Ve delikanlılığım...yeniden başlayacağım Değil mi? herşeye,başka bir yerde |
Acılara dalarak yaşamını zehretme
Sevemez benim gibi inan seni hiç kimse Kulak ver kalp sesine başkasını dinleme Sevemez inan seni benim gibi hiç kimse Seninle çok mutluyduk dünyayı bölüşürdük Yarınlardan kaygısız sevdaya bürünürdük Hani bizdik sevgili aşktık yüce en büyük Sevemez benim gibi seni inan hiç kimse Sevdanın mabedinde el ele yaşıyorken Senle birlik sevgiye aşklara koşuyorken Yıkma gönül bahçemi bülbüller şakıyorken İnan seni sevemez benim gibi hiç kimse |
Günah doLu ßu vücut
Neden doymak ßiLmez? ALdatmak i$kence Neden öLüm geLmez? ELim kana ßuLanmı$ ßen ondan kaçtıkça ßu son oLsun yüreğim huzur buLsun Daha fazLa nefret edemem kendimden YarınLarı öLdürdüm Nefretim kederimden!.. |
Uzun bir yol var aramizda
Bir ucunda sen bir ucunda ben Bir ates yanar bagrimiza Atesi sen külü ben Ümit isigi parlar gönlümüzde Aglatan sen aglayan ben Hasretlik sarkilari söylenir hergün Söyleten sen söyleyen ben Askimiz dile geliyor mektubla Kagidi sen kalemi ben Beklerim hergün kavusmamizi Ümitle sen sabirla ben |
yüreğimi kaybettim
içinde aşklarım vardı yedi renk, yan yana gören varsa haber versin bana yüreğimi kaybettim içinde bir parça umut vardı insandan yana bir parça da sitem anlayana aman ha dikkat bulan dokunmasın bir tutam közdür yüreğimi kaybettim hükümsüzdür… |
Vakit tamam
Hem de, tastamam Bu gün, farklı bir gün, alışılmışın dişinda Güneşin, ayaz karanlığı damlıyor gönlüme Yaşam, genç olsa da, düşünceler yasta Tutkularımın acımasız bedeli olmalı Zamanın kırılan Bu noksan noktası Şimdilerde…… Bedenim de bir iz, bir giz Kaderin gömleği olarak, süzülüyor cepkenimde…… Değiştirmek istesem, değiştiremiyorum bu bedeni Garip bir duygu seline kapıldı, gönlüm Düşerim düşüncelerimden, üşür gözlerim Alıp başımı gitmek isterim, uzun uzadıya Hayallerimin en derin dehlizine Çığlıklarım, sarkı söyler Gözlerim, yaşama küser Ağlamaklı olur, kırışır her bir yanım…… Hayal olmuş özlemlerim, asılı kalır suskunluklarıma Bi çare çizğileri keser, dünya renklerimi Yalan kokan yaşamın Acı yılanları dolanır boynuma Sevgiden, kaçışları izlerim Saklanır, gizlenir korkusuzca Güneşin kararmış yüzüne Ve dalğın dalğın bakarım ardından Kısık kısık olmuş gözlerimle…… Vakit tamam Değişmek istesem de değişemem, zaman dar Görülmez bir sevgi gemisi kalkıyor Boş boş kalacak bu limandan Suları, göz yaşı Kürekleri, hasret türküleri Nefesi, rüzğarın ağlayan sesi Yüreğimi, yelkenlerine astım Gönlümde, yıllanmış acıların rotası Yol ver, yol ver Vakit tamam Bu gemi kalktı, gidiyor artık bu limandan Umutsuzlukları doldurdum,saldım fırtınalara Ardından el sallıyorum, yeni umutlara Hoşça kal, Hoşça kal........ Atıl Kesmen |
Seni Sevdiğimi Unutmayacaksın
Bir yalnızlık çöktüğü zaman içine, beraber geçirdiğimiz günleri hatırlayacaksın; Kalbindeki nefretin kadar yakınlaşacağım sana. Bir ürperti kapladığında tüm benliğini, Nice zaman avuçlarımda ısıttığım ellerini düşüneceksin Kor ateşler misali yakacağım seni. Ve ağlamak istediğinde hıçkırıklarla, Beni terk ettiğinde öldüğüm gelecek aklına; Sağanaktan boşanırcasına yağan yağmurlar gibi ağlatacağım seni. Yalancı sevgilerin pençesinde öldüğünde; Dertlerini paylaştığın insan gelecek aklına ben geleceğim, işte o an sevgilim Seni Sevdiğimi Unutamayacaksın... |
Ben seni unutmak için sevmedimki
Gelip gecici heves değil sevdam gülüm Her gece Tanrıdan seni istedim diledim Vaz geç deme senden vaz geçmem Zalimden daha zalim olsanda sevdim Aşkından siğneme çile vursanda sevdim Dünyanın en kötü kulu olsanda sevdim Vaz geç deme senden vaz geçemem Seveceğim seni yanında olmasan bile Mutlu olacağım hayalimde seninle Her şeyi iste benden canımı bile Vaz geç deme senden vaz geçemem Kaderimmiş bu çekerim bende elbet Gülmeye kalsam bile ömrümce hasret İster kov beni kapından ister kabul et Vaz geç deme senden vaz geçemem Gökten yıldızler dökülse yerlere Güneş dünyaya küsüp doğmasa bile Razıyım sen ol yeterki hayallerimde Vaz geç deme senden vaz geçemem |
agliyor içim
ben aglarken sen gidiyorsun hemde...hemde tek bir söz söylemeden ardina bakmadan umarsizca alayci bir gülüs birakiyorsun ardina oysa son bir kez gözlerine bakmak bakipta gözlerinde kaybolmak bu acidan kurtulmak isterdim sen beni askina bogdugun *******de seninle ölmeyi öyle çok isterdimki.. üzgünüm bu amansiz asktan kurtulamiyorum kalbim söz mü dinliyor sanki günahimi affet affet sevgilim affet! askimdan kurtulmak istiyorsan eger ve bir baskasi sana verecekse bu kadar deger olsun onada raziyim buyur tüm duygularimi katlet |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:25 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.