![]() |
sesleniyorum yarrabbi göklere
aşkımı ilan edicek yere sevdamın anahtarı sende kaldım yalnız böylece seviyorum deliyim işte işittim sesini kendime belkş acıyorsundur halime ama bak şu sözlere yüzüm bakıyor öylece aşık oldum işte sığdıramıyorum onu gönlüme bak acıyor kalbim gene 2008 sene gözlerinle sözlerinle bak düşünüyorum seni şu camın önünde nedendir ki buharlanan her cam yenileniyor eriye eriye nedendir bilmiyorum AMA seni çokk seviyorummm.. |
Şarkıların en hüzünlüsünü,
Seni sevdikten sonra dinledim. Eskiden bukadar üzmez di. Şimdi ise, ağlatıyor beni. Yokluğun içimde bir sızı. Çeken bilir ayrılığın acısını. Hasretin yakıyor yüreğimi. Özlemin ise, her an takipte beni. Bazen sevgin öyle taşıyor ki ben den. Kadehler sıralanıyor arka arkaya.. Onlara baktıkça sarhoş gibiyim. Geride kalan eşsiz aşkınla.. Bir mecnun misali yollar da, Yürüyorum bende kalan sevdanla.. Ellerin geliyor gözlerimin önüne |
aklıma gelmezdi ayrılacağım
bu aşkın sonunda ağlayacağım düşündükçe seni çıldıracağım boşuna sewmişim değmezmiş sana en büyük hatayı sende yapmışım o taş kalbinde ben aşk aramışım demekki o kadar boşa yanmışım boşuna sewmişim değmezmiş sana iki yüzlüymüşsün farkedemedim yalanmış sözlerin hissedemedim ne yaptıysamsana kıymet bilmedin boşuna sewmişim değmezmiş sana.... |
nefret kin dost işte yalan değil sevgi yok seni seviyorum diyorum sen
yok diyorsun yalanmı mehtap seni seviyorum diyorum senin o gözlerin renginde kayboldum seni ilk gördüğümde herzaman hayalin vardı benim için ama şimdi ise sadece kalp acısı kaldı |
olsun kahrolsun
seni düşünerek geçirmeye yazıklar olsun bırak aşk omzuna konsun aaşk mutlu eder bazende üzer ama aşk özeldir sunucak birini bulursan eğer iki bıçak birbirini keser aşk hepsini sever ama yalnızlık çok beter sesini aşk keser ömrüm ve ömrünüz mutluluk ile kalbim kalbimiz mutluluk ile devam şair şiire arkadaşlar bu sözde size HAKAN DEMİREL |
Sen hiç sevdin mi?
Anlarsın eğer bir gün Sende seversen birini Benim ne çektiğimi Hele de benim gibi Sevilmeden seversen Ararsın beni Arasın da bulamazsın Son tren kalkmak üzere Artık duraklama dakikalarını Oynuyor sevdam Hele birde sen böyle devam edersen Bitti bitecek o çok büyük dediğim sevdam Gerçi sana göre ne var Sen beni hiç sevmedin ki Sana ne anlatıyorsam Benim sevgim bitmiş ne Bitmemiş… |
ayrılık çanları çalıyor bugün.değmeyin yarama kanıyor bugün.bitmez
demiştin bak bitti işte.geçmez demiştin bak geçti işte...gün mü doğmuş güneş mi batmış bilemem bugün.aşkım yok canım yok gülemem bugün.öyle bir sevdaki dağ taş inleten.yarimin kokusu yok işte bugün...gitme demem diyemem ben neyleyim.sevdiğimi paylaşamam gurur bu ben böyleyim.böylemi bitecekti bakışına gülüşüne hasret kaldığım.aşkın hançerini vurupta gidiyor bugün...can bedenden kopsada bugün.yürek alev alev yansada bugün.gözüm ya |
kaderin adaleti kadının ihaneti
evladın hayır getirmeyenidir adamı yıkan, yaşamın sefaleti değil. |
seni ilk tanıdığım zaman tutuldum sana seni seviyorum diyecekdim
olmadı dilim tutuldu kalbim çarpdı gözlerin rengi gökyüzü rengiydi seni seviyorum dedim dünyalar benim oldu ayrıllık günü çatdı ben seni bırakamazdın çünkü hayalimdeki kızdın işte beni bırakma cnm ayrılamam sen benim hayal gözlümsün |
yalan yanlış bu dünya yalan yanlış
sevgiler yalan ,ölümler yanlış mehculer cok ama gercekler yanlış yollar cok duraklar yanlış konuşanlar var sözleri yalan bu dünyada yanlız biz mi kaldık seviyorum demeyin inanmam artık |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:06 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.