![]() |
Sabahlari Öperek Uyandirirdin Ya Benİ
SevdİĞİnİ SÖylerdİn Ya Delİler Gİbİ DudaĞimdakİ Busenİn Sahİbİ Sen DeĞİlmİŞsİn Gİbİ YalnizliĞima Terk Ettİn Kanli GÖzyaŞlarimla Benİ |
bir gülsün, bakmaya doyamadığım
bir serapsın, yaklaştıkça uzaklaşan bir içecek; içtikçe daha çok susadığım bir hançersin kalbimde, yerinden çekemediğim bir bilmecesin, ne kadar kolay diye başlayıp asla çözemediğim........... |
Sensizlik istediğim aslında
Belkide yalnızlık Belki ikiside değil bilmiyorum... Aslında korkuyorum Beni sevmemenden beni bırakmandan Sensiz kalmaktan korkuyorum Seviyorum seni aslında Ama gideceğin gün hep aklımda Belkide sana güvenemiyorum Yada kendime, bilmiyorum... Belkide hiç başlamamalıyız bu yola Çünkü ben daha bu yola başlamadan Sonunu getiriyorum Ve bekide hep bu yüzden YALNIZIM..!!! SEDA |
yağmurlar yağiyor buralara
pencereden sokağa bakıyorum sen geliyorsun aklıma gözlerim dalıyor uzun uzun pişmanlıklar ve keşkeler var içimde kırık bir kalp ,yıkık bir hayal donup kalmış gözlerim boşlukta öylece pişmanlığim sensizliğime keşke böyle olmasaydık ve keşke böyle ayrılmasaydık |
hala beni seviyorsun
bunu sende biliyorsun niye beni aramıyorsun ben seni bir anlık deeee bir ömür boyu ararım gururum umrumda değillll aşkım seni çok seviyorum unutamadığım |
Bİr Zamanlar Kadare İnanmazdim
Sessİzlİk Olmaz Sanirdim Hayatta Bİrtek Sen Vardin ***************************************** Kahpe Felek Aldi Senİ Kadere Satti Senİ Ne Bana Verdİ Senİ Nede Firlatip Atti Senİ ****************************************** Sensİzlİk ÖlÜm Kader İse ZulÜm Nerde İsen GÜlÜm SeveceĞİm Senİ ÖlÜmÜne SÖzÜm *aŞik Sİvasli* |
Hiçbir fırtınada savrulmadı ruhum ayrılığın kadar
Varlığım paramparça oldu da bir içimdeki sana gelmedi zarar Böylesine harap olmuşken benliğim, çabalar neye yarar Artık eskisi gibi olmayacak Tükendi yarınlara dair umutlar… Ne hayaller vardı halbuki Beklenen bir tutum mutluluktu senli benli Nasıl sevecek bir daha bu gözlerim başka gözleri Hayır sevdiğim hayır Ne seni unutabilirim ne de içimi yaka yaka gidişini… Sen değil miydin unutamam diyen? Unuttun işte ve |
Benden sevmemi beklemeyin artık bu hayatı
Ben en başta yaptım sevmek denen o hatayı Sevemem artık seni yalancı dünyanın yalancı insanı İyice ezberledim artık kitap kitap okudum acıları… Düşmem artık o aşk denen tuzağa Bu sabah verdim seni seven yüreğimi rüzgarlara Alsın onu götürsün götürebildiği kadar uzağa İnanmam artık seviyorum diyene bundan sonra… Yok benim hislerim, duygularım. Hepsini bu ayrılık yolunda harcadım. Ah nasıl da sevdiğine inandım Yalan |
sen benim yaşadığım en güzel mevsimsin.
en güzel yağmurdur yüreğinden yüreğimin ateşine yağan. en mükemmelidir güneşin günlerime doğan. narin bir çiçek sevdan, gönül bahçemde mis kokan. ve bir ömür solmayacak olan. en güzel denizlerdir senin aşkın, içinde ümitlerimi yüzdürdüğüm. ne hoştur bakışın, gözlerinde kaybolduğum. bir sözün hazinedir sevgilim, en derinlerde bulduğum. en harika manzaradır yüreğin bakmaya doyamadığım. sen gözyaşımsın gözlerimde, akıtmaya kıyamadığım. sen aslında |
yoksa kaybolacagım karanlıklarda,
belki sisli bir kş gecesi belki hüzünlü bir sonbahar akşamı cesedimi bulacaklar çamurlar arasında gelip sana haber verecekler, şaşıracaksın bir elinde resmim, bir elinde yüzüğü var diy6ecekler... inanmayacaksı ; kalkıp geleceksin sonra bana cesedimi görünce taş kesileceksin senin için neler çektğimi, bir gün anlayacaksın. trutup ellerimden affet affet diyeceksin ama sen affet8tiğimi bilmneyeceksin derbeder.... berber |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:08 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.