![]() |
gün batarken ağardan. canlanır içimde büyüttüğüm
canavar.çağlayan ırmaklar azar akşamın ilk yıldızlarında.sığa çeker ayaz akşamlarda sakladığım göz yaşlarım..vurgun yer umutlarım umutsuzluğa diz çöker sarhoş *******de.. bitmez aklımın yüreğime isyanı.. sevda vardır omuzlarımda hoşçakal diyemediğim canaana.. keser bıçak gibi yolmumu acılarını yüreğimde taşıdığım yoldaşlarımm. .... korkarım zifiri karanlıık bekleyişten.korkarım acıların kamilliğinden |
Biktim Artik
Benİ Üzmenden Çekİp Çekİp Gİtmelerİnden *******İ Uykularimin BÖlÜnmesİnden Her Dakİka Senİ Kaybetme Korkusuyla YaŞamaktan Susup Sana HİÇbİrŞey SÖyleyememekten Her Gece Uykusuz Sabahlara Kadar Beklerken Senİ İÇİmdekİ Yara Kanayip YavaŞ YavaŞ Sararken Her Zerremİ İÇİn İÇİn AĞlarken İÇİm Sana Tek Bİr Kelİme SÖyleyememekten Gİt Dİyememekten Ben SÖyleyemesem De Gİt Bana TÜm Anilari Hatiralari Özlemlerİ Birakip Gİt Sadece Gİt Gİt Kİ Dursun Bu İÇİmdekİ Yara |
Severken senden ayrı yaşamak gücüme gidiyor
Senin varlığına tam alışmışken Yolların bizi ayırması beni kahrediyor O öpüşün, Bana hiç bırakmayacakmışcasına sarılışın, O gizemli gülüşün, Hele o bakışın vardı ya... Beni en çok etkileyen İlk görüşte ilgimi çeken. Ve hala etkisinden kurtulamadığım... Şimdi kiminlesin, ne haldesin? Peki mutlu musun??? Biliyorum birtanem Sevmiyorsun artık beni... Yoksa sadece bir gönüloyunu muydu bizimkisi? Oynandı ve bitti... |
bir yildiza bakarken seni hatirladim
parliyordu yildiz sanki gulumsuyordu icinden bana seni hatirlatti bir zaman bana gulumsedigin gibi bir zaman beni yildiz gibi parlattan seni hatirladim herseyi o anlarda unuturan tek seni hatirladim fakat o yildiz dusmustu ve sonmustu caresizce tipki ben gozyaslarimla bittigim an gibi... |
bir insan bir insani bu kadar sevebilir mi?
bir insan bir insana herseyini verebilir mi? ben sevdim,ben herseyimi kalbimin sahibine verdim herseyimi ona bagisladim tek tarafli bir ask olmasina ragmen umudumu kesmedim hep duvarda bir kapi acilacak diye bekledim,bekledim ve yine bekledim yorulmadim beklemekten duvar oldugu icin belki de,mucizelere inandigim icin belki de vazgecmedim ya da ona hissetigim ask koskoca oldugu icin midir acaba? |
seni seviyorum
büyük mavi canlı,cansız her kumtanesi kadar bazen çoşkun bazen durgun adı kadar derinden kıyısına varana dek göz yaşı kadar tuzlu ve istek dolu hüzünlü bazen öldüresiye bazen sevimli yolculuk dolu maceracı ıslak tenine işlemiş yakıcı seviyorum karışımşarını minik akıcı dört koldan büyük bir mücadele koşarcasına yıkıcı engelsiz kurucasına aceleci serin kibirsiz yalansız olduğu gibi güç anlamak korkulu bakmak bir hüzne seviyorum seni nasıl bilirsen |
kilidi vurdum yüreğime senden sonra
sevmeyeceğim dedim ağlaya ağlaya senin gülen yüzünü gördükten sonra beşver dedim oğlum onur bu sevda başka bahara hançerle kazıdım ismini kalbime sevdan alevlenmiş bir kor içimde ne kadar acı çektirsende şu garip yüreğime çektirdiğin acı olsun be gülüm daha başka kime ne aşkımsın sen güler yüzlü yarimsin senden başkasına bakarsam şu taşlaşmış kalbim erisin benden ne kadar uzak olsanda sen benim gözümün nuru kalbimim tek hakimisin gözyaşlarıyl |
yıllar geçti yollar geçti
herşey geçti ömrümden bir sen geçmedin,bir senden geçemedim ve bugün hala tepiniyorsa şuramda yüreciğin dahada yolun var demektir. koşş yeni yıllara,yeni yollara ben seni hep beklerim KADINIM NİCE YILLARA... ve yıllar sonra uyanırsam bir pazan sabahında bir şarkı daha yazıcağım sana............. |
akşamlar
bitmeyen bir hüzne yolculukla başlar karanlık fikrimizde ihtiyaç dolu sebebsiz yere biner zamanın terkine kurulur hoşda değilya çekici geliyor şirret askıntılı düşmez yakamızdan anlaşılır bir tarafıda yok aslında karanlık ürkütücü sana dönüyom yanlızlığımda her şeyi unutuyorum ilişkim kesiliyor zamanla sen oluyorsun tanrıyla birtek aramda |
seni seviyorum kuşkusuz
hemde dünyalara bedelsin sevdiğim ömrüm sensiz geçsede yine seni seveceğim ömrümün sonuna dek ******* sensiz gündüzler sensiz olmuyor bitanem uzat elini inan bir an bile durmam dönerim sevdiğim yeterki sen dön geri yeterki dön gözyaşlarımı dindir gel gel gel gel gel gel lütfen gel seni seviyorum bitanem sonsuza değk seni sevecegim hoşçakal ÜMRAN DAN MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:46 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.