![]() |
Bİr GÜn Sevecek Mİsİn?
YÜreyİnde Bana Da Yer Verecek Mİsİn? Kalbİnİn Kapilarini Bana Na Aralar Misin? Sen De Benİ Bİr GÜn Sevecek Mİsİn? BaŞimi Omuzuna KoyduĞumda SaÇlarimi OkŞayacak Misin? ÇİÇeĞİn TopraĞa Hayat Verdİgİ Gİbİ Sende Bİr ĞÜn Benİ Sevecek Msİn? Ben Senİ Sevİyorum Sende Benİ Delİler Gİbİ Sevecek Mİsİn? Ela GÖzlÜ Ebru |
Neden Gİttİn Be Vefasiz
Bİlİodum Zaten Ben Senİ Severken Senİn Birakip Gİtmenden Ama Olsun Be GÜlÜm Zorla GÜzellİk Olmaz Naparsan Yap Fakat Senİ SevdİĞİmİ Unutma Unutma Unutma .......!!!!!!!!! |
Hiç bulutlu havalarda dolunayı izledin mi?
Rüzgar acı acı işlediğinde içine; Rüzgardan değil, yalnızlıktan yüreğin titredi mi? Tüm vefasizlar bir bir Aklına geldiğinde, sorgularsın olup bitenleri. Kalbine, hislerine lanet ettin mi? Tek dokunuşta bütün bulutları silip, Dolunayı görmek istedin mi? Ben, yalnızlığını kendi yalnızlığıma benzettiğim, Dolunayı izledim. Onun başında dolanan, O, yüreğini karartan bulutları, İçimdeki tüm sıkıntıları silmek ister gibi Silmek istedim |
Bir hüzün var sesinde,
Şarkılardan mı dersin? Yine seni alıp götürdü mü uzaklara? Dalıp kaldın mı? Duvarın bir kenarına, Şuan arkana yaslanıp; Şarkının sözlerine mi bıraktın yaralı yüreğini? Bir film karesi gibi yaşadıkların mı geçiyor gözünün önünden? O film karesi geçerken birer birer, Yaşlar mı süzülüyor O doyasıya bakamadığım gözlerinden? Sesinden hissediyorum, sadece Yüreğinin yangınını. Öyle bütünledim ki seni yüreğime, Her harfinden anlıyorum Ne halde olduğunu. Ben seni bö |
seni unutanı sende unutki kendini bisey sanmasın
sen sen ol öyle birini sewki sen öldüğünde oda YAŞAMASIN... e_s_r_a |
Akıl mı bıraktı başta büyü var sanki
Hülyalı sevecen o sıcacık bakışta Oynattı yüreğimi çıkacak şimdi yerinden Gülüşündeki mana geliyor çok derinden Üzüntü gördüm bir ara gölge düştü gözüne Zavallı kalbim dayanamadı bakmaya gül yüzüne Ellerime baktım da titredi heyecandan Laleler arasında nadide gül diye baktım özüne Güllere söyledi bülbüller şen olalım birlikte Özlemlerle birikmesin göz yaşı kirpikte Zehir saçmasın hasret olalım yine birlikte Lal olmasın dil ama olmasın gözler Eller |
Sen, benim askim oldugun günden beri
Ben hayatimi sana endekslemisim Sen, vazgeçilmez tutkum oldugun günden beri Yasam gâyesini sana baglamisim Kaptirdim kendimi fenâ bir sekilde Içimdeki coskularin, duygularin esiri olmusum Seni düsünmek mi diyorsun? Güldürme!.. Acaba aklimdan çikariyor muyum? Daliyorum öyle derinlere Saskinlik denilen kelimeyle arkadas olmusum Sükûnet, yaa iste o sükûnet Varliginla erisebilecegim bir hal olsa gerek... Kalbe önlenemez çarpinti veren, hasret ve özle |
CANTANEM
An olur, deli sevdamin suskunlugunu yüklenirim bir basima. An olur, bulusur yüreklerimiz en masum sevda yollarinda. Umut ki, bitivermis daha yolun en basinda... Ne yolumdasin ne yolsun sen bana... Bilmezdim isiksiz yollarda umuda kavusmanin yorgunlugunu, Bilmezdim, umudun bir rengininde siyah oldugunu. CANTANEM Gece olur, en parlak yildiza takilir dalar gözlerim... Gece olur, aniden kayar gider yokluguna yildizim. Gölgen ki, düsüvermis kalbime.. |
Ne Güzel ,aşkına Aşığım Demek.
Onu Hayatını Değeri Bilmek Onunla Ağlamak,onunla Gülmek. Beraber Yaşlanmak,beraber ölmek. Ne Mutlu Sevene,yarini Bulmak. Onu Hayatını Güneşi Kılmak, Onuncin Yaşamak,ölmeyi Bilmek. En Zor Zamanında Yan-yana Durmak. Ne Hoş ölümüne,öylesiye Sevmek. Her Zaman,her Yerde Aşkını övmek Onun Gözlerinde Dünyayı Görmek Köğsüne Uzanıp,kalbin Dinlemek. Aşkı Her Kişiyi Muvaffak Yapar, Aşık Kötülükden Düz Yola Sapar ömrüne Hem Huzur,hem Neşe Katar. |
Seni bana tutkun gördüm rüyamda
aşkına yazık olur bebeğim çok gemiler battı benim gönül deryamda senin aşkın kayık olur bebeğim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:00 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.