![]() |
Saat Gecenİn Bİr Yarisi
Yİne Senİ DÜŞÜnÜyorum KeŞke Yanimda Olsaydi GÖzlerİ GÖzlerİmde,ellerİ Ellerİmde Dİyorum Neden DeĞİlsİn Yanimda ÜŞÜyorum Bİlİyorum ÇaĞirsam Gelemessİn Gelemezsİn Ama Olsun Bensenİ Sevİyorm Bİlİyormusun Gecenİn Bİr Yarisi Gİrdİn Yİne Kalbİmİn Ve Beynİmİn En Ücra KÖŞelerİne İÇİmİ Acitiyor BİlmedİĞİm Bİr Sizi VarliĞindan Mi? Yoksa YokluĞundanmi? Bİlmİyorum Senle SÜrecekse Bu ÖmÜr Varsin Acitsin İÇİmİ Raziyim O Siziya Ya Bİterse Sevgİn Ya Birakirsan Benİ Ya Sevm |
Mutsuzum Şİmdİ Gelecekten Umutsuz
SİlİnmİŞ TÜm Hayallerİm YikilmiŞ TÜm Ümİtlerİm Deprem OlmuŞ Hayatimda Gerİye Kalan Benİm Bende Artik Vİraneyİm Sabret Dİyorlar Bana Bİrazdaha Sabret Gelİn Sİze Sabir Nedİr ÖĞreteyİm Sabir Benİm Adim Oldu Sabir Artik Benİm Unut Dİyorlar Bana YaŞananlari Sİl GeÇmİŞİ Mazİyİ Olanlari Tabİİ Sİlİyorum Mazİyİ Olanlari DeĞİl Ama Bana Unut Dİyen Herkesİ Vİcdansizlari Kolaymi HerŞeyİ Bİrden Bİre Unutmak Unutupta Kendİnİ Yalanlarla Avutmak Ne Mazİ Unutulur |
son bahar gelip yapraklar dökülüp aman dercesine sıcak güneşe işte
benim aşkım da böyle hayatları söndüren güzelim hazanları öldüren artık isyan eder oldum aşka sevgiye yarab kavuştur bizide bitsin bu çile isyanım sana değil hazanın ettiklerine hazan çektirsede çile seviyorum onu delicesine birgün kış gelipte hazan ölünce ilk baharı gözlüyorum başka bir hazan severmiyim dercesine... şükrü ŞAHİN |
Bu kaçinci gece
hasretinle yandigim Kaçinci gece yildizlara bakarak agladıgım.. gökyüzü yırtıldı hıçkırıklarımla en uzaklar bile duydu feryadımı. ama sen..sen duymadın gülüm..!! Ne vardı Kendimizı bu kadar kahredecek ayrılık umut olmamalıydi bizim için.. bomboş sokaklar kalmamaliydi bakıslarımızda. Dünya bir tek nokta olmaliydi senin bakışlarınla gülüm... Bir tek noktada sevmiştik.. ve o noktada ölmeliydik.. Ben senin yüreginde yaşamak isterken Sen beni oraya gömm |
YaŞamak İstİyorsan
Bİr Umudun Olmali SevdİĞİn Varsa Yalniz Senİn Olmali Sana Verİlecek En BÜyÜk Ceza Ancak Mutluluk Olmali |
AŞK ölümsüz bir hayatır. SEVMEK beni
hayata bağlayan tek umut tekdüşünce tek yaşama sevinci KALP bedeninde olan ve de sonsuza dek senin için atan ve her atışında atan AŞKIM AŞKIM deye haykıran tek aşk tır |
Sensiz yaşamamın imkânı yoktur
Sayamam bilesin nedeni çoktur Yalnızlık sinemi delen bir oktur Geçmesi çok zordur sensiz ******* Sönmüyor bilesin sevdamın narı Ruhumu incitti ayrılık hârı İflah olur sanma bu canı gayrı Bil ki kalbim kordur, sensiz ******* Hicrandan yanasın birlim seni Sevdam bir yaradır inletir beni Sensizliğe mahkûm ettin İrfan'ı Ölüm bana yârdir, sensiz ******* |
GÖzyaŞlarim YaĞmur Gİbİ Akiyor
Bu Hasretlİk YÜreĞİmİ Yakiyor Kİmse Garİp Hallarimi Bİlmİyor Ayirdilar Benİ Senden Nedensİz GÜnler GeÇmez YaŞayamamkİ Sensİz Senİ Sevmek Yasak İse SÜresİz Sensİz YaŞadiĞim Bu Can DeĞersİz Sensİn Benİm Kaderİm Sensİn Derdİm Kederİm BaŞim Alir Gİderİm (dİyar Dİyar) Eller Nederse Desİn VazgeÇemem Benİmsİn İsterse ÖlÜm Gelsİn (dİyar Dİyar) Bu Şarki SÖzlerİ Kendİsİne Uygun GÖren KİŞİler İÇİn SÖyleyen: TÜrkÜ Bana Aİt DeĞİl SÖzlerİ |
Sen ve ben
Nerden nereye Hep akmamızdan belliydi Birgün durulacaktık Ve hiç akmayacaktık eskisi gibi Önce bir tuhaflık var diyordum Bu kadar mutluluğu kim kaybetti ki biz bulduk Sonra herşey hep güzel oldu Yine yanıldım dedim İçimde birşey vardı hep korkutan Zaman zaman uzaktın bana Senin haberin yoktu bundan Bitti dediğimiz anda başlıyorduk Yapıp yapıp bozuyorduk Birbirimizsiz olamayız dediğimiz anda Başkalarıyla olduk |
bir çocuk suya dalar.. bir ağaç devrilir.
bir ana ağlar yüreğimde. gökyüzü kararır bulut boşalır ve yine ana ağlar yüreğimde... bir ana düşünürün denizler buz tutar ağaşlar kurur. gökyüzü delinir hasret yüreğime döner sessizce dalar odama. yazdıklarımı oku göz yaşımı görür..benle ağlamaya başlar benle güler. dayanamam silerim göz yaşlarını. sigara yakar hızlı hzılı çekmeye başlar sanki işi varmış bir yere yetişecekmiş gibi pencerem açılmış |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:39 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.