![]() |
ayrılığın acısını çekerek binleeeeerce kez ödedim bu şehirleri bu
sokakları adım adım milim milim boynu bükük gezdim şu an ne haldeyim ne dertdeyim nerden bileceksin be GÜLÜM onun için son dileğim seni son kez ölmeden göreyim |
GAYEM
Destan yapıyorsam kendim için değil ülkem içindir. Sevgilime değer veriyorsam aşkım içindir. Onu sevdiğimi söyleyemiyorsam, Bilinki hasretiyle öldüğüm içindir. Bir destan yaptım ülkemi yaşatacak, Bir şiir yazarım herkesi bana aşık bırakacak, Bir yazı yazarım beni dünyaya anlatacak, Bir hayat yaşarım beni ölümün önüne atacak. Severek seni yaşarım kalbimin baharında, Kavuşamassak şu öldüğüm vatan uğruna, Olsun be gülüm üzülme ağlam |
EMANET UMUTLAR
Sevdam yaşama bağımdı kuru umutlar Yaralı kalbim uzaklarda seni arar Perişanım verdiğim nerde şimdi Sevgilim emanet umutlar Yüreği karalar topraklar ağlar Ormanlar yanar yüreğim sızlar Perişan eyledi nerde şimdi Sevgilim emanet umutlar Nazlı yardan haber geldi yalanlar Doğruymuş imkansız aşklar Büktü belimi kader nerde şimdi Sevgilim emanet umutlar Aşka suskun yüreğin dalına konsun |
Yerin seni çektiği kadar ağırsın,
Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın, Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin, Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün, Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yaşadıklarını kar sayma: Yaşadığın kadar yakınsın sonuna; ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.. Gülebildiğin kadar mutlusun. Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin Sakın bitti sanma he |
Ne zaman seni dusunsem icim urperir
Seninle gecen her saat, her gun gelir aklima Bir aksam vakti gelir bir deniz kiyisi gelir O essiz hatiralar butun gelir aklima Ne yapsam unutamam yasadigimizi Sevgindi sevgilerin en yalansizi Simdi nerde bir gul gorsem kirmizi Dudaklarimi uzun uzun optugun gelir aklima Bir ciban buyurcesine ortasinda gecenin Dolar yuregime huznu seni sevmenin Dunyada ne benim yerim var artik ne senin Aglarim basucunda olumun gelir aklima |
sevgiye saygınız kalmamış
kalbiniz taş tutuş beyniniz yozlaşmış içinizdeki fitnelik fesatlık mutluluğumuza engel olamamış parçalamayın kendinizi deliler gibi girmeyin aramıza kara kedi gibi sizi hesaba alan yok uzanmadığınız ciğer mındardırki |
Sonsuzluğun ortasında seni aramak
Ve umutsuzca sana varan acıyı Yudum yudum benliğinde duymak Kolay mı Sonra seni bir başkasıyla bulmak Duygularımın yarattığı acı sessizliği Bile bile çaresizce kabullenmek Kolay mı Umutsuzca son sigarayı yakmak Dolup taşan gözlerimdeki hayalini Düşünüpte boşalırcasına ağlamak Kolay mı Sevda ateşiyle istemeden yanmak Aşkın verdiği tarifsiz yanlızlığı Ölürken son nefeste bile duymak Kolay mı Seni sevdiğim halde beddua yağdırmak Farkında ol |
Sevmeye niyetliysen önce düşünmelisin
Gülmeyide ağlamayıda bilmelisin Aşk bir kumar oyunudur arkadaş Elindeki zar değil duygudur görmelisin Sevdiğinin mühim olan yüzü değil huyudur Sevgi denilen şey dipsiz bir kuyudur Her aşkın sonu zannetmeki mutluluktur Acı çekmeye niyetliysen kalp senin buyur |
Bana sor neolursun bir kere
Benim sevgilim olurmusun de Kalbimin ihtirasla atışını dinle Ters cevap verir diye düşünme Benim duyduğum heyecanı duyuyorsan Beni birazcık olsun sevecen buluyorsan Eğer az çokta hoşlanıyorsan Cevabım evet olur sana Kalbimdeki boşluğu doldurursan Bana bir ömür boyu yardımcı olursan Büyük umutlarla bağlanıyorsan Cevabım evet olur sana Zorluklarla mücadelryi biliyorsan Karşılıklı saygıyı seviyorsan Beni herşeyden çok diliyorsan Cevabım evet olur s |
Git...
Git artık acı çektirme bana Gözlerini bir daha göremeyeceğim Senin nefesini hissedemeyeceğim kadar uzaklara git Biliyorum görürsem seni Yine galip geleceksin Yine yana yakıla acı çektireceksin bana Bile bile seni sevdiğimi Yine beni ezip geçeceksin O mavi gözlerimi yine heder edeceksin Bütün kapılarını kapatıp Kendini bana yine kilitleyeceksin Elime bir avuç sevgi kırıntısı serpip Bütün bir ömür bununla yetin diyeceksin Git... git artık sevdalım Ne olur çok uzaklara git ki |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:01 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.