![]() |
İçinizin aynasıdır gözler...
kara yılan gözlüler,bahar gözlüler kahverengi, ela,yeşil gözlüler neler gördünüz kim bilir,neler? sevdiniz, sevdalandınız kimini gerçek kimini gıyabında öptünüz.. üç ayrı erkek sevdi çoğunuz. babanız,yavuklunuz bir de terk edemeyeceğiniz tek erkek,oğlunuz. üçünü de siz doğurdunuz. çıplaktınız,anayken onurluydunuz... aynalı beşikti kucacağınız. bere uçlu memelerinizdeki ak süt,ağız tadımız,damak tadımız. adınız neydi, adınız? isimsiz birer |
annem dünyanın en degerli kadını ,
bizimiçin çaba harcayan babam öldüğünden beri ömrünü bizim için feda eden bi melek kadar masum ,kanatları kuş gibi bizim için çırpınan ona buna buna sırf bizim için katlanan,benim annem aslında bunları yapmak zorunda degil hayatını çokta güzel yaşayabilir ama o bunu yapmadı bizsiz yaşamak yerine bziimle zorluklarea gögüs gerdionun için eger bi kadınlar günükutlanacaksa benim annem ve benim annem gibi fedakar kadınların kadınlar günü kutlu olsun:( |
Haydi gel
Kaç zaman oldu bekleyeli, Haydi gel. Gözlerim kapalı. Umuda selam ettim,yanına iki kelam, Bir sigaram kaldı seni beklerken elimde yanan, haydi gel. sigaranın son nefesindeyim. Beraber başladığımız, Hep güzel sözler çıkardığımız, Alfabenin son harfindeyim. Seni beklerken bir rüya gördüm, Rüyada bir oyun., O oyunda ben bir taştım. Ve o oyunun son taşıyım. Son bir hamlem kaldı, Haydi gel... |
mutluyum kader inat cünkü öyle birini buldum ki işte hayat bu dedim
kendimi ona adamaya hazırım cünkü artık onu seviyorum biliyorum melek bana kizacaksin ama ne yapayım seni seviyorum sana acik sözlü oldugumu söylemiştim yine seni saşirttım belkide ama olsun sen buna degersin cünkü sen faklisin sana şiir yazdim sen orda bensiz sokaklari adimlarken ben burda sensiz sokaklari ezberledim sen orda üşürken ben burda sevginle yandim sen karanliklarda işik araken ben burda aydinligi karattım cünkü sen |
bizlermi zor zaman çocuklarıydık
sizler mi anne? dünya gittikçe daha çirkin oluyor sizin pencerenizden de bakınca öylemi anne? birşeylerden sıkılmamız siz üstüme geldiniz diye değil ama hayatta pek insaflı değil bizlere çocukken sadece oyunu düşünen beyinler artık çok dolu anne öyle çok çelişkiler var ki içimizde hem büyü hem çocuk kal hem oku-anla hemde hiçbirşeyi bilme ağır geliyor anne bence zor zaman çocukları biziz anne herşey olmuyor çok istesek bile kırıyoruz birbirimizi |
en güzel rüyamdın sen benim
bak şimdi kabusum oldun vazgeçilmezimdin benim bak şimdi ellerin oldun unutamam ki ben seni sen benim son umudumdun gözlerine baktım öylece durdum elin olduğunu düşündükçe içten içe kudurdum ne oldu söylemedin bana hani sende seviyordun adını koydum sonunda adını son sonunu hüsran koydum |
aşk bazen yasak yerlere eker kendini
yanlış insana,yanlış zamana,yanlış adrese yönlendirir kimimizi artık aşk yeni bir kimlikle gelmiştir ruha ne benliğini,ne deeğer yargılarını bırakır bir tek kendisi ve çok tanıdık imkansızlığıyla gelip sinsice yerleşir en sığmayacağı yerlere Yasak aşktır bu.Yasaklanmış yüreklerde yaşanmaması gereken duyguların biryanda heyecanı,bir yanda utancıyla savrulur durur. artık iki cephesi vardır yürekle beyin,duyguyla mantık karmaşasıdır yaşandığı an |
seni gördügüm an ayatta kalamadim bakişlarin beni
öldürdü aman yarabbi bu ne güzellik dedim bir gökyuzune birde gözlerine baktın saatlerce agladim sana bakarak işte bugun ölebilirim senin için dedim cünkü gözlerin gökte yüregin bensen sende içimde yasayacaksin cünkü bügün seni gördüm beyaz melegim sevgimi servet yaptım |
sensiz kalmayı kaldirmiyor yüregim.kısa ayrılıklar bile kederimi
artiriyor.senle olmanin tadini almişim bikere vazgecemiyorum senden..... |
aski sende ögrendim baskasini sevemem.tükenip gitmişim bile seni
kalpten silemem.öyle sevdim ki seni nasil desem bilemem.canimi al istersen sana hayır diyemem cünkü seni seviyorum artık duy bunu melegim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:00 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.