![]() |
Sevdim bir kere seni...
Kalbime agrılar saplanıyor,için için sessiz sessiz yanıyor. Bedenimi halsiz bırakıyor, seni düşünmelerim. Gittigim yerlerde huzuru bulmak isterken Hep seni arıyor aglamaklı gözlerim... Neredesin,kiminlesin Haydi söyle... |
sevdim,hemde çok.beni terk edişine,başkalarının sözüne inanmana,göz
göre göre beni mahvetmene rağmen sevdim.halada sevmekteyim. belki başkaları için birkaç gün ama bemin için bir ömre bedeldin. 'AŞKTA GURUR OLMAZ' ama sen bunu hala anlamadın.sevmek bu kadar acımıydı'? bilemedim.seni sevdim hemde kimsenin sevmediği kadar çok. şimdi dön desem... dönermisin bilmiyorum.SENİ SEVİYORUM dediğin günü anıyorumda..ne kadar inanmışım,ne kadar güvenmişim. ama ben yinede kırgın değilim sana.yinede bekli |
seni sevmeyi o kadar isterdim ki
ama sen bunun kıymetini,değerini bilmessin. dalganı geçersin,eğlenirsin temiz bir kalbe yılan gibi sokulursun sahte bakışlarınla gülmeyi becerirsin aldatmayı,seviyorum diye kandırmayı sonra çekip gitmeyi becerirsin. ümitleri kırmayı, *******i kabus olmayı, hayalleri yıkmayı becerirsin. beceremediğin tek şey ne biliyormusun? sevmek,sevmek,sevmek... inan sen bu sözcüğe bile DEĞMESSİN... |
*******in karanligi
Cehennemin sicakligi Unut artik ayriligi Olumune sevmedikmi, Araya daglar girerken Genclik elden giderken Bu omrumuz biterken Olumune sevmedikmi, Yollarimiz ayrilsada Kollarimiz bos olsada kader bizi ayirsadsa Olumune sevmedikmi??.... |
hasta düştüm senin yokluğunda
doktora götürmüşler hep ilaç yazmış reçeteyi alıp okuduğumda anladımki ilacım sensiz kalmamakmış... |
ömrümü çalan yıllarmı yoksa yalanlarmı? beni erçekten seven kalbinmi
yoksa kelimelermi, sana hayatını adayan benmiyim yoksa sana olan aşkımmı, bilmiyorum aşkın yalan veya gerçek sende günün birinde bir yabancı olcaksın ama şunu unutma benim gönlümde yerin hep aynı olacak seni hep sevecegim |
Sever GÖrÜndÜler HİÇ Sevmedİler. Bİn Vaat Verdİler GÜlÜp GeÇtİler
YÜzÜme GÜldÜler Alay Ettİler. Ne AŞktan Ne Sevgİden GÜlmedİ YÜzÜm. Derde Esİr OlmuŞum Aleme HÜzÜn. Kalmadi Kİmseye Dİyecek SÖzÜm. Deneme Tahtasi OlmuŞ Benİm Bu GÖnlÜm... |
Sen Bİr GÜl'dÜn YÜreĞİmde SakladiĞim, Sevgİmle YaŞattiĞim,
GÖzyaŞlarimla BÜyÜttÜĞÜm, YaŞayan Bİr GÜl'dÜn. Ama Öylesİne Soldurdun Kİ, Ne Sevgİm Kafİ Gelebİldİ Nede SensİzlİĞİn GÖzyaŞlari, GÜlÜ Mazİya, Benİ TopraĞa GÖmdÜn... |
Biliyormusun bu güneşte üşüdügümü Sensiz akşamlarda
agladigimi hemde hıckırırcasina Sensiz olmanin bu kadar zor oldugunu bilmiyordum Ögretmeliydin aci günlerle kalacagimi Ama sen bunu bile yapamazsin ki be zalim Sen duygusuzsun ne anlarsin sevgiden sana deger verenden Sen ancak sıkıştıgında kacmasini bilirsin Cünkü sen korkaksin sevgi degerini |
Kolarimda ki aci
Kalbimde ki aciyi dindiriyor Sakinlesmenin yolunu kendime zarar vermekte buldum. Kalb acisi okadar agir ki yapa bildigim tek Sey buydu. Ama hala kalbim deki aciyi hissetiyorum, Bu yazimi okuyan beni deli olarak gore bilir ama Acimi dindirecek baska Carem yoktu.... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:31 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.