![]() |
seviyorum seni nedenim yok aslında
sen ben oldun ben sende kayboldum tanımıyorum artık,takip edemiyorum günleri sevemiyorum artık senin gibi kimseyi anlatamıyorum kimselere içimdekileri anlıyamıyorum anlatamadığım gibi sorunlardan kaçarken içinde buluyorum kendimi seni unutmak isterken sen oluyorum yine ben anlamsızdı önceden unutmak şimdi bi anlamı var yaşarken ızdırabı yaşamak... |
HİÇ SevmemİŞsİn Gİbİ Davraniyosun Bana
Oysa Bİr Zamanlar AŞkim Derdİn... HİÇ Tanimiyor Gİbİsİn Benİ GÖrdÜĞÜn Yerde DÖnÜk Bakmiyorsun... HİÇ ÖzlememİŞsİn Gİbİ Benİ Oysa Bİ GÜn Bİle Dayanamazdin YokluĞuma.... HİÇ SevmemİŞsİn Benİ Sevseydİn Gelİr Yanima HİÇ Olmasa Bİr Merhaba Derdİn............ HİÇ TanimamiŞim Senİ Tanisaydim Arkandan UĞruna GÖz YaŞi Akitmazdim... HİÇ AnlamamiŞim Nasil Da SevmİŞİm Senİ Şİmdİ Anliyorum HerŞeyİ DeĞmezmİŞsİn Arkandan GÖzyaŞi Akitmaya.... |
YalanmiŞ Senİnde AŞkin
Ne Kadar Da AŞikmiŞim HerŞeye Rahmen Sana İnanmiŞim Ne Kadar Da SafmiŞim Senden Sonra BaŞka Kİmseyİ Sevemem Derdİm MeĞer En BÜyÜk Yalni SÖlemİŞİm Sen Gİttİkten Sonra Sevgİyİ Tanidim Sen Gİdİnce Sevgİyİ Tattim... |
bir sessizlik olur ya,canın sıkılır çığlık atmak istersin
bir çaresizlik olur ya kendini hırpalarsın birşeyin içinden çıkmaya çalışırken iyice batarsın işte o ndan itibaren yanarsın nedeni olursun yalnızlığın ama farkına varamazsın çünkü işin içinden çıkarken iyice benliğinden kayarsın |
birgün gelicek kendini tanımıycaksın
ne duruma düştüğünü anlamıycaksın bu durumdan kaçmak istiyceksin ama kaçamıycaksın birgün gelicek sevinceksin bu sevincin gerçekten sevdiğin için değil bir zalim elinden kurtulduğun gün olucak birgün gelicek özliyceksin seni seven uğruna ızdırap çeken senince sevmediğin birini özliyceksin kim bilir senin yaşadıklarını tattığı için onu ilk kez anlıycaksın ve onu arıycaksın işte o gün iş işten geçmiş olucak sen de vicdan azabından ölüceksin ne |
VazgeÇmek Senden Zor Evet Ama
Ayrilik Gereklİ Bu Aciya Çekİp Gİtmek Çok Zor Olsada Gİdİyorum Ben Elveda.... Severken Ayrilmak Ne Kadar Zorsa Elİnden BİrŞey Gelmİyorsa Bİzİm İÇİn Tek ÇikiŞ Ayriliksa Gİdİyorum Ben Elveda...! |
İşte ben sensiz geçen bir güne daha merhaba diyorum.
Tadı yokki bir somun ekmeğin,suyun, Soluduğum havanın, Tadı bile yok ne şekerin ne tuzun. Yokki sevenim, Ben çiçekleri bile sevemem korkarım dikenlerinden. Ben aşık olmadım,belki oldum göründüm. Yaşamımdaki aşkı, İçemedim ki o duyguyu acımı tatlımı. Sabır, sabır çektikçe ufalanır parçalanır yüreğim... Beni bugün benimle bırakın acılarımla, Tükenip giden umutlarımla. Uğraşmayın benimle, Acımayın boş çuvallar gibi atın. |
Sana düş getirecektim Neslihan
Ahir zamanın okyanus mavisinden Kirli paslı bir elveda olmayacaktı hani Hani tükenmişliğini yüreğimde arayacaktın Ne sular öpecekti göğü Ne mavisi düşecekti sulara göğün Sen benim için Yalınayak bir özlemdin kaldırım taşlarında Geceyi bunun için seviyordum Çünkü yitiktin bana biraz Birazcık suskun Bana mezar olacaktı günbatımı akşamlar Sana şehir tükenecekti Neslihan Bu sitem bu öfke sana Neslihan Gözlerinsiz olamıyorsam suç benim de |
Leyla mecnun gibi aşk yaşarken
ne olduda secdicegim biz ayrıldık neden ellerını ellerımden çektın neden gözlerının içine dalıp bakmamı benden esirgedın ne olduda sevdigim biz bu duruma düştük ne olduda bi anda bırakıp gittin beni bu ayrılık bir çok şeyi aldı gitti benden SEVDİGİM giderken arkandan bagırıp gitme diyemedım bırakma beni diyemedım diyemedım çünkü hala gözlerım yolunu gözlüyor bir gün çıkıp gelirsin diye SEVDİGİM seni soruyolar bana ama kimseye o beni bırakıp gitt |
Dünyaya haykırıyorum
SENİ SEVDİM diye her sabah güneş dogmadan uyanıyorum güneşin doguşunu izlıyorum pişmanım seni sevdigime yıktın hayallerımı yıktın bedenımı sana bir ömür hayat bagışlamıştım sense bana bir ölüm cezası verdın senin için agladıgım her gün için gözlerım benden intıkam alıyo sesizce bir köşede nedense hala ismini sayıklıyorum nedensehala kalbim senin kölen herşeyinle senin kölen olmuşum sense vivdansız herşeyımı alıp BIRAKIP GİTTİN BENİ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:12 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.