![]() |
Acıldı yıne yuregım sahilden derin denizlere bogulmaya hazır
yine,anlarımla acı anılarımla.Bazende trenın bos vagonlarında nereye gıttıgını bılmeyen bır kalbım var.önce bugulu camlara hayatımı yazıyorum sonrada ellerimle siliyorum tek,tek acı tatlı ne varsa hayatımda gözlerım doldu yine oyle bir hızla akıyorki yanaklarıma sıcaklıgını hissettıgımde ise daha bir hızlı akıyor.Acılarım biraz'da olsa hafifliyor belki ama güldüğümde cıkan gamzelerim dolduruyor göz yaslarım!!! |
Unuttum ben seni
Unutmak istedim her defasında Nerden çıktın ki karşıma Unutmuştum ben seni oysa evlendim iki de çoçuğum var aşk evliliği yapmadım ama mutluyum şu anda anılar geçmişte kaldı unuttum ben onları hatırlatmasana bırak beni gideyim evime gerek yok beni düşünmene ben mutluyum ailemle nerden çıktın ki karşıma böyle evlenmişsin sende bir tanede cocugun olmus mutluyuz işte ikimizde git hadi uzamasın bu konuşma ağlamak istemiyorum karşında kendini kandırmışsın oysa |
Ya bazen insan duygularına hakim olamıyor.Ağladıkca ağlıyor geriye
baktığında ise sadece koca bir hiç yasamıs yasamıs ama gerceği bile az denilecek kadar az. Yalan bir hayatın içinde bulmus kendini ve bir kac damla göz yası ile haykırmıs dünyaya, kaderine hakim bir sekilde her sey en basa dönse yine gidermiydi o içinden cıkamadığı ANLAMLI ama ANLAMSIZ hayatın içine evet giderdi nede olsa kötüde olsa hayat onun yasadıkları onun yasayacak ama yasamadığı her sey onundu, bazen insan acıyıda tadar ta |
GÖrmesİn Birak
Sevmesİn Eskİsİ Gİbİ Tutmasin Birak İstemesİn Ellerİnİ İnanmasin Birak GÜvenmesİn GÖrmesİn Senİ Sevmesİn Eskİsİ Gİbİ Aci Çekmesİnn Yanmasin AteŞlerde Arkandan AĞlamasin KeŞkelerİ Ard Arda Siralamasin KeŞke Yerİne İyİkİ Desİn Ama Ona YaŞattiklarini Hatirlamasin.... |
Ne Bİr Sensİzlİk Nede Bİr Sessİzlİk İstİyorum
Ben Sadece Senİ Ve Benİ Gerİ İstİyorum Benlİgİmle Senİ Hala Sevİyorum Ve Tek İsteĞİm Senden Hayatimi Gerİ İstİyorum YaŞama Sebebİmİ Aldin Ya O GÜnden Berİ YaŞayamiyorum Gİttİn Gİdelİ YaŞamayi Anliyamiyorum Sen Gİttİn Gİdelİ Kendİmle DertleŞİyorum Sankİ Bİrİ VarmiŞ Gİbİ Kendİmle KonuŞuyorum Her SÖyledİĞİm Kelİmede İsmİnİ Aniyorum Kirilma Ama Senİn İÇİn Zalİm Dİyorum.... |
hergün yolunu gözler bu gözler
belki geçersin diye her gün seni özler bu beden belki seversin diye her gün sever seni bu can sadece bir gün deil bugün kelimesi benim deil ben yarınlarca seviyorum seni her gün acı çekiyorum belki ama bitmiyor sana olan sevgim ne yaptın bana bilmiyorum ama sevemiyorum senden başka tek bildiğim ne gözlerim ne kalbim nede bedenim artık eskisi gibi değil gittiğin günden beri yaşıyormuyum belli değil |
seni gordum aylardan ise kasımdı
soguktu havalar.ama senı gordugum zaman sankı bırden ıcım ısnıyordu.o gozlerınle geldıgımızde ise göz göze,bıraz daha asık oluyorum sana sankı,sankı kalbım cıkacak gıbı carpıyor.asık olmusum sana farkında olmadan..oraya ılk geldıgın gunu hatırlıyorumda,o gulusunu gözlerini kolaymı unutmak.sevdım ben senı hıc karsılıksız,sevdım senı unutamayacak kadar derin.ama o son gun geldıgınde yani seni son gördugum gun belkı senı bırdaha goremeyecegım ama...seni hıc bır z |
Senİ Sevİyorum
Unutamiyorum Bİr An Ben Senİ ÇokÇokÇok Sevİyorum Unutma Sana ÖĞÜdÜm |
Sensİlİgİ Kumlara Yazdim
Dalga Vurunca Sİlİnsİndİye Hasretİnİ Yildizlara Yazdim Sabah Olunca Kaybolsun Dİye Sevdani YÜreĞİme Yazdim Ölenedek YaŞasin Dİy Yazan Nİzamettİn AydoĞdu |
kalbinin kapısını çalsam bana açarmısın
seni seviyorum desem beni anlarmısın bir sevda tünelindeyim hiç bitmeyecek aşkın bende gözyaşı gibi hiç dinmeyecek seni gördüğüm o ilk gün bir hançer gibi saplandın kalbime kuşlar,yağmurlar şahit aşkıma seveceğim seni ömrüm boyunca. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:50 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.