![]() |
* Sevgi karanlık bir tünelde yakılan mum ışığı gibidir... Size
yolunuzu gösterir ama uzakta ne olduğunu söylemez.. * Seni seviyorum derken hiç yalan söylemedim, yalan söylerken hiç seni seviyorum demedim!!! * eğer bir gün sevmek istersen önce kendini sev daha sonrada istersen beni ama beni ;beni sever gibi değil kendini sever gibi sevmelisin çünkü ben seni öyle sevdim. gönderen:yalnız_adam |
YanlizliĞini Karlarin Üzerİne Yazdim
GÜneŞ DoĞduĞunda Erİsİn Dİye YokluĞunu Duvarlara Yazdim BoyandiĞi Zaman Sİlİnsİn Dİye Hasretİnİ DaĞlara Yazdim YeŞerİnce Kaybolsun Dİye AŞkini Kalbİme Yazmim Ölenedek YaŞasin Dİye....? Yazan Nİzamettİn AydoĞdu |
dün yine aklımdaydın saatlerce,
önce ölümü sonra sensizliği düşündüm. birşeyler takıldı boğazıma ağlayamadı. ayırt edemedim ikisini farkı yoktu cünki birbirinden.ölüm sensizlikse sensizlik zaaten ölümdü.... |
bir uçurum kenarında olsam tutunacak bir dal olsa ve o dal sen olsan
ölmekten deyil seni kırmaktan korkarım |
saatler durdu sen gittiğinde
adını bile anmıyorum ben sevgiyi gömdüm kalbimin en derinine resmine bile bakmıyorum ben yalanmış senin bütün sözlerin inanmam artık inanmam sana kanmıyor bu yürek güzel yüzlere inanmam artık inanmam sana |
Aslinda Sana SÖylemek İstedİĞİm O Kadar Kİ Çok Şey Var Ne Kelİmeler
Yeterlİ Yazmaya Nede Defterler Yeterlİ Yazmaya Ama Şunu Bİlmenİ Ve Asla Unutmamani İstedİĞİm BİrŞey Var Senİ Sevİyorum Senİ Sevİyorum |
kolay mıydı böyle gitmek
ardına bakmadan terketmek yanlızlığıma hapsetmek sevgimden vazgeçmek... beni özlemedin mi hiç aklına gelmedi mi gözlerim? anıları mı mahvettim? gitmeyi tercih ettin... SENİ ÖZLEDİM!!! |
yüregimde kapılar var!!
belki gelirsin diye odalar açıyorum herbirine.. yüregimde çaresizlik var!! sensizlige attıgım her adım, biraz daha gem vurur ömrüme.. yüregimde bir sen var!! olmadığın kalabalıklar beyhude.. yüreginde aşkına sefil bir ben! yoksan mutluluk ne çare.. |
derdim çok büyük doktorun faydası yok
yüreğim çok soğuk ne kara benziyor nede yağmura ğörmen çok zordur ne dostu nede arkadaşı yaram çok derin ne ilacın nede melhemin faydası var yarim çok uzaklarda ne gelebiliyor nede gide biliyorum YAZAN NİZAMETTİN AYDOĞDU ERSİN IŞIK |
Sen sahip olamadığım tek şeysin içimde
Hiç gerçekleşmeyen rüyalarım gibi Belki de hiçbir zaman yakalayamayacağım bir umut ışığı... İçimde gerçekleşmek isteyen her şey…. Bir kıvılcım kalbimde…. Yanmak için sebep bekleyen! Sen benim için mucize olan şeysin Aklımı alacak kadar muhteşem, Kendimden olacak kadar acımasız… Elimdeki kalemimsin içimi dökmeyi bekleyen Görebildiğim kadar yakın, Ama tutamayacağım kadar uzaksın… İçimdeki en güzel şey |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:43 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.