![]() |
seni bekledim ben..........
seni bekledim ben, anılarımızın çürümeye yüz tutmuşluğunda. Çok eskilerde kalan bir zamandı Hala benim duygularım senli içtigim çayda, içime çektiğim sigaranın dumanında, yediğim yemeğin tadında yürüdüğüm yollarda baktığım engin dağlarda... yani ; heryerde ve herşeyde ben seni arıyorum... kalbindeki sararmış duyguları yeşertmeni bekliyorum ben hala göstermediğin unudundayım... ben hala seni diliyorum... ama ; sen bugün gelmedin dün bekleyipte ge |
Uzun Zamandir HİÇ OlmadiĞim Kadar Mutlu Oluyorum Galİba..mutlu
Kİmseler Artik Benİ HÜzÜnlendİrmİyor,daha Çok Mutlu Edİyor Galİba...yaŞama Sevİncİnİ ÖĞrenİyorum Belkİ De...tenha Sokalarda Yardim İsteyecaĞİm Bİr El Aramiyorum Artik..sİgaramin Tadini Çikariyorum...ÇektİĞİm Acilari Damla Damla Yutmaktansa Senİn Sevgİnİ Damla Damla Tadini Çikararak Yutmayi İstİyorum...sabredememek KÜÇÜk Sevgİlerİ ÖldÜrÜr,bende Sabrederek Senİn Kalbİmde Koca Sevgİnİ YaŞatmaya ÇaliŞiyorum...rÜzgar YalniziĞim İÇİn Ya |
Seni düşündükçe zamansız yağmurlar yağıyor gözlerimden
İçimde dinmeyen fırtınalar başlıyor esmeye Sensizlik miydi içimi acıtan Yoksa yalnızlık mı? Anlamaya çalıştıkça yüreğimdeki diken daha da derine batıyor Derine gittikçe durdurulamayan bir kan seli oluşuyor gözle görülmeyen Acısını sadece benim hissetigim ama gözlerimden fışkıran Kimsenin bilmediği, senin yalanlarının yaktığı kor bir ateş Sana güvenmişti bu yürek "Vazgeçilmezim oldun"demiştin |
SöYLe...
Yüreğim kırık bir ayna gibi paraparça Yaprak gibi duygularım da sararmış yoklugunda Yatağımın bir kenarı buz kaplamış Biliyorum;Sen eksiksin Soluk soluga çıkan bagırmalarını, Seni seviyorum diye haykırışlarını Duymuyorum Biraz sesiz biraz ürkekce söylenen bir sevda yükü gibi Yorgun ve bitkinim Biliyorum;Nedeni sensin Gittin yoksun yanımda Ellerim yapayalnız kaldı Karanlık sokakların altında Islanan sadece cadde ve sokaklarmı? Yoklugun gözlerimde bulutsa G |
Gidiyor musun diye sorma bana. Gönderen sensin. Ne terk etmeyi istedim
seni, ne de daha yaşamadığımız bu aşkı toprağa gömmeyi. Senin kadar öfkeliyim ben de, senin kadar endişeli... Bir dokunuşunla bin kenti yıkacak güç verirdin bana, ama inandıramadım seni. Sen sorgularken beni kafanda, ben gözlerinin içine bakıyordum kuşkuyla. Bir tek sözün bağlardı beni sana, oysa sen hep susmanın koynunda.. Aşkın içine bir kez girdi mi kuşku, teslim alır bedenleri de. Sütten çıkmış ak kaşık değildim ama ya |
MüMKüN Mü_?
Rüyalarda yaşıyorum mutluluğu Ömrümden akıp giderken günler Gözyaşlarıyla uğurluyorum sessiz sedasız Veda etmeden giden akşam güneşini Üzülmemek elimde değil gibi Mutlu olmak istesem bile sensiz mümkün mü_? Saatler demir atmış yalnızlığa Günler geçmek bilmiyor ki Yalan geliyor yaşmak ölmek gibi Sevmek sevmemek Yağmurdan sonra yaprak döken ağaç Nasıl bir can kaybettiğine üzülüyorsa Bende senden ayrı kaldığım her an için üzülüyorum.. Sensiz geçen her günüm ha |
Yalniz Olanlara;
Ask bir kelebek gibidir,pesinden kostukça hep senden kaçar.. En iyisi birak uçsun, inan ki hiç beklemedigin bir anda gelip omzunadokunuverir...Ask mutlu eder, bazen de üzer ama ask özeldir, askini hak eden birine sunarsan eger. Sevgilisi Olanlara; Askin amaci birileri için "mükemmel insan" olmak degildir,seni mükemmellige en çok yaklastiracak insani bulmaktir.. Çapkinlara; Sevmedigin birine asla "seni seviyorum" deme.. Içinde olmayan duygular |
İçim acıyor, geçer elbet, geçer de, anlamsız bir yer de, unuttuğumu
sandığım bir yer de , yeniden sızlar, ama varsın sızlasın, sızlamadı mı; kocaman sevilmiyor ki... " Ne yapacağını bilememek ne kadar kötü bir durum… Beyaz bir ışık arıyorsun bazen, görüyorsun.. Siyahın yoğunlu eritiyor ışığı yine kör oluyorsun.. Nerdesin sen şimdi kim bilir? Neler yapıyorsun? Özlüyor musun beni? Biliyor musun ben *******i hep seninle konuşuyorum uzun uzun.. Seni Seviyorum diye hay |
dört duvar içinde, yalnız kaldım sensiz
yüreğimde kenetli, bir zincir var nedensiz seni bana vermiyorsa, varsın ağlatsın ******* her anım yine sendir, senle dolar düşünceler elimde olsa aahh unuturdum, silerdim aklımdan senin aşkını, öyle kolay değilki bitanem, nasıl severim aahh başkasını.. |
Yildizlari Sevdİm ÇÜnkÜ Yiladizlari Seyret Ederken GÖzlerİnİ GÖrdÜm
GÜneŞİ Sevdİm ÇÜnkÜ GÜneŞİn Sicakligini Sende Hİs Etİm RÜzgari Sevdİm RÜzgarin Serİnrİnlİgİnİ AvuÇlarinda Hİsetİm Anlasana Geceyİ Sevdİren Yildiz Senİ Bana Sevdİrdİ GÜndÜzÜ Sevdİren GÜneŞ Senİ Bana Sevdİrdİ Bulurlari Sevdİren RÜzgar Senİ Bana Sevdİrdİ Gecenİn Yildiza İhtiyaci Oldugu Kadar Sana Muhtacim GÜndÜzÜn GÜnese MuhtaÇ Oldugu Kadar Muhtacim Bulutun RÜzgara Muhtac Oldugu Kadar Sana Muhtacim Ben Sana Mecburum GÜlÜm.... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:49 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.