![]() |
BEN ARTIK SEVMEKDEN YORULDUM
EL GIBI KALBINDEN KOVULDUM ÖYLE BÜYÜKKI GÖNLÜMDEKI SEVGI BEN SANA KÖLE OLDUM ############################# BIR DILENCI MISALI SEVGINI SENELERDIR DILENIYORUM DERBEDER BIR SAVDALI GIBI BEN SAYENDE AKLIMI KAYBEDIYORUM ################################# AL AL GÖTÜR BU SEVDAYI CIK GIT ARTIK BIRAK BENI YÜREGIMDEN SILSIN RABBIM SENI CÜNKI BEN ARTIK VEFASIZ SEVMEKDEN YOLRULDUM YOLUN IZIN ACIK OLSUN ############################## Gurbet_cicegi |
GÖZLERIMI KÖR ETSELER
TIRNAKLARIMI KÖKÜNDEN CEKSELER BAGRIMI KOR ATESLE DELSELER BIRAKMAM YAR SENI ########################### YOLARIMA TAS KOYSALAR ELLERIMI ZINCIRE VURSALAR DILIMI YERINDEN KOPARSALAR BIRAKMAM YAR SENI ########################## BU KALP BENDE OLDUGU SÜRECE MEVLAM YASAMAMA IZIN VERDIGI SÜRECE BU BENDEN RUHDA KALDIGI SÜRECE BIRAKMAM BIRTANEM BIRAKMAM SENI ######################### gurbet_cicegi |
kader beni benden aldı
çekilmez dertlere saldı seni göreceğim diye gözlerim yollar da kaldı yaralıyam ey yaralıyam ben bir bahtı karalıyam git gözüm görmesin seni ben belalıyam hey yaralıyam |
AYIRDILAR IKIMIZI
YAKTILAR YIKTILAR BIZI ANLAMADILAR KALPLERIMIZI GÖZYASLRIM SEL GIBI SIMDI BU HASRETLIK YAKIYOR BENI ################### YOK YAPAMAM BEN SENDEN KOPAMAM BEN ISTERSE ÖLÜM GELSIN BU CANI UGRUNA VERIRIM ######################## BAK BENIM SEVGIM BÜYÜK BENIM SEVGIM KORKUSUZ BEN BÖLE SEVIYORUM SENI SÖLE SENDE SEVIYORUMUSUN BENI ? gurbet_cicegi |
ANLADIM HERSEY FAYDASIZ
KAVUSMAMIZ IMKANSIZ BIRAKMAZLAR ANLAMAZLÖAR BIZI BIRBIRIMIZI DELICE SEVDIGIMIZI ##################### BU ASKA YASAK DEDILER GÖNÜL NIKAHIMZI SILDILER BENI VE SENI KADERE KURBAN VERDILER ############################## NE SENIN NE BENIM SUCUM BU GITMELIYIM ANLA BENI SEVGILI NE OLUR KAL DEME BANA DAYANAMAM SENIN ACILI BAKISINA AFFET AFEET GIDIYORUM SEVGILI gurbet_cicegi |
BOSUNA BEKLEYIP AGLAMA
BIRAKTI GITTI UNUTTU SENI ICINDEKI FERYADINI GÖZÜNDEKI YASLARI SILMEZ SILMEYECEK UNUTTU SENI ################# *******CE AGLADIGINI ADINA SIIRLER YAZDIGINI DUALRDA YALVARDIGINI BILMEZ BILEMYECEK UNUTTU SENI ########################## DIYECEKSIN SEN NERDEN BILIYORSUN BUNLARI BAK DOSTUM ZAMANINDA BENDE YASDIM BU OLANLARI UNUTMADIM AMA UNUTULDUM TIPKI SENIN GIBI SIMDI SILDIM TÜM DUYGULARI gurbet_cicegi |
Canım dediklerin el olup gider,
ümitlerin hayallerin yel olup gider, gözlerinden yaş sel oup gider, yamur yağınca hatırla bunu. Hani son baharda kuruyup düşer ya yapraklar, dolacak o narin sacına tel tel aklar, kimleri unutmadıki bu ıssız sokaklar , unutulduğunda hatırla bunu... |
BEN SENİ ÖYLESİNE SEVDİM Kİ
Ben hiç gitmedim senden gidemezdim, ben sendim Ben, her yeni güne merhaba diyen beyaz bir güvercin oldum sevginle Sevdigine öylesine inanmak istedim yeserdim, çiçek açtim Gerçekten sevdin mi, hala süphesi hançer yüregimde Ama ben öylesine sevdim ki, hiç bilemedin Belki de sevgime kendini layik göremedin Ben mi geç kalmistim yoksa sevilmeye Giden sendin toplayip herseyini Alamadigin, tek gözlerin kaldi bende Hayalimde yasattigim |
gözlerin hep aklımda.
unutmak mümkünmü? seni göremediğim her saniye benden çalıyor ömrümü ne gelir elden askım sen benm ilk göz ağrım öpebilmek için dudaklarından feda olsun canım |
Çiçekler büsbütün solsa,
Dünyanın derdi kalbime dolsa, Hayat bana karanlık bir zindan olsa, ...AŞKIM...YOLUNU...BEKLEYECEĞİM... Ayrılık canımı, hasretin kanımı içsede, Aradan seneler geçsede, Kainat başka diyarlara göç etsede, ...SEVGİLİM...YOLUNU...BEKLEYECEĞİM... Hicranla ağarsada saçlarım, Her teli sende hatıra saklı, Unutsada ismini, kızıl dudaklarını, ...SEVGİLİM...YOLUNU...SONSUZA...KADAR... ...BEKLEYECEĞİM... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:54 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.