![]() |
Daha dün diyorsan geçen yıllara
Gözlerinde anılar hala yeşilse Ve hala ıslaksa kirpiklerin Bekle geliyorum... Bırakıp bütün mutlulukları Bırakıp bütün güzellikleri bir yana Bekledinse yollarımı Bekle geliyorum... İsyan edip ağladığın mevsimlerde Aşkımla silebildinse gözyaşlarını Sevemedinse benden başkasını Bekle geliyorum... O bensiz gülüşler avutamadıysa seni Dindiremediyse hasretini yıllar Ve bir türlü unutamadınsa beni Bekle geliyorum... Ahmet Selçuk İLKAN |
BİrgÜn Ansizin Çikip Gelsen Zalİm Yarİm
Gelsende YÜregİmde Yanan AteŞİ SÖndÜrsen Sensİzlİkten Ölen Kalbİme Gelsende Bİr Anda Hayat Versen Sabahlari Olmyan *******İmİ Gelsende Bİr GÜneŞ Mİsalİ Dogup Aydinlatsan Benİ GÖzlerİmden Irmak Mİsalİ Akan YaŞlari Gelsende Bİr Anda Sİlsen Ya HİÇ Gİtmesen Yada Gİttİgİn Yerlere Benİde GÖtÜrsen Yİne Ayni Gecenİn Sabahinda Beraber Uyansak Hasretle Sarilsam Kollarinda Kalsam Gelsende Artik Aglatmasan Kara GÖzlerİmİ Kanli YaŞlarla |
Seni çıkaracaktım, kalbimin en ücra köşesinden.
Yer vermeyecektim aşka ve sana, ne kadar becerebildiğimi bilemem, O dokunamadıgım yanagına öpücükler gönderiyorum yıldızlarla... Ve sonların sonu olan bu sonu iki sözcükle bitiriyorum... Dünyada Seni Yaşamayı ve Seni Seviyorum.... |
Anlamalıydım ben üzüldüğümde kılını kıpırdatmamandan,sadece işin
düştüğünde aramandan."N'aber,nasılsın"lafının arkasına"Bir görüşelim mi?"ekleyememenden,anlamalıydım sevgisizliğini...Ben,seni görmek çin sınırlarımı zorlarken,senin umursamamandan,alaycı konuşmalarından,ya da senden vazgeçerim diye korkup önüme bir parça yem atmandan anlamalıydım...Ben hayatta hiç kimseye bu kadar sabırlı,bu kadar mülayim davranmamıştım oysaki.Severdim özgürlüğümü,asi olmayı,bir bardak suda fır |
İstemesem... Uzanmasam onlara doğru... Avuçlarımı açıp yalvarmasam
Allahıma, bu kadar uzak hissetmiyorum onları. Attığım her adımda uzaklaşmıyor hayallerim o zaman. Hayat bana hiçbir zaman çok istediğim şeyleri vermedi. Çok istemek başarmanın yarısıydı hani! Öyle öğretmişlerdi bana... Başarmak... İmkansızı başarmak mucize değil miydi? Peki ne istiyor hayat benden, kimsenin yapamadığını mı? İmkansızın yenilmezliğini alt etmemi mi umuyor, bana istediklerimi vermek için? Ben sanmı |
Sen varken de aradım seni,
yokluğunda olduğu gibi, belki seversin diye beni, çözmeye çalıştım seni.... karanlıkta aradım seni, korkmadan, soğuk kaldırımlarda aradım, bıkmadan, artık bıktım yokluğundan, soruyorum seni, her tanıdığından.... sensizliği kaldıramam bilirsin, bilirsin de nerdesin, sen şu yarama tek çaremsin, sen hergün ağlattığın yüreğimsin.... satırları senle doldurdum, her geçene seni sordum, hiçbir şeyden değil, sensizlikten yoruldum, artık kalbime adını koydu |
Ne zaman seni düşünsem içim ürperir
Seninle geçen her saat, her gün gelir aklıma Bir akşam vakti gelir bir deniz kıyısı gelir O eşsiz hatıralar bütün gelir aklıma Ne yapsam unutamam yaşadığımızı Sevgindi sevgilerin en yalansızı Şimdi nerde bir gül görsem kırmızı Dudaklarımı uzun uzun öptüğün gelir aklıma Bir çıban büyürcesine ortasında gecenin Dolar yüreğime hüznü seni sevmenin Dünyada ne benim yerim var artık ne senin Ağlarım başucunda ölümün gelir aklıma. |
sen bir yerde ben bir yerde
kalplerimiz birbirimiz için atar durur sadece seni düşünür bu saf gönlüm bu kalbim senin için çarpar ben halen sana aşığım başkaları dioki köprünün ardından çok sular aktı diolar ama ben ne yapayım seviyorum. E:İLBASMIŞ |
Penceremi araladım rüzgarlarla öpücük yolladımşimdi pencereni arala
öpücüğü yakala yanağında hissettiğin anda bana çağrı yolla...seni seviyorummm |
Unut Kalbİm Ü
Adini Bİle Unut Yak İÇİnde Kalmasin Ne AŞk Nede Umut GÜn Olur Hasret Çekİlİer Gİder Sabret Hayat Sorar Hesabini YaŞanmadi Farzet.... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:49 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.