![]() |
herkese seni unuttuğumu söyledim
sildim dedim herkesi kandırdım , inandılar hepsi oysa kendimi kandıramadım kendimle savaştım *******ce sonunda yine acı çeken ben oldum ağlayan ben sensizliğe lanet eden yine ben oldum sen şimdi kimbilir kimlerlesin nerelerdesin bilmiyorum sen hayatıma girdiğinde çok mutluydum kandım sözüne inandım yalanlarına şimdi sensizim dünyadan bi haber yaşıyorum kendimde seni yaşatıyorum belki belki büyütüyorum imkansız sevdamı söndüremediğim bu sev |
Seni dünya kadar seviyorum desem yalan.. çünkü dünya yalan..
seni ölüm kadar seviyorum desem inan.. çünkü ölümden başkası yalan... Seni Çok Seviyorum.... |
Sevdan AteŞolsada Senİsevenİ Yaksada Ben Yanmaya Raziyim AŞkin
Cehennemde Olsa Bende Cehennemİn Kor AteŞİolsam Sen İÇİne DÜ Sen Ben Senİ Yakmaz Dim Sen AteŞ Olsan Bende Bİrsu Damlasi Olsam |
bekliyorum birgün geri döneceksin diye
bekliyorum birgün deniz mavisi gözlerin gözlerimle buluşacak diye bekliyorum birgün sımsıcak ellerin ellerimle deyecek diye bekliyorum birgün yeniden beni seveceksin diye bekliyorum birgün bana sevgilim diyeceksin diye bekliyorum birgün yine benim olacaksın diye bekliyorum deniz gözlüm hiç usanmadan hiç bıkmadan bekliyorum |
Birer birer, biner biner ölürüz
Yana yana, döne döne geliriz Biz dostuda düşmanıda biliriz Vurulup düşenler darda kalmasın Çünkü isyan bayrağıdır böğrüme saplanan sancı Çünkü harcımı öfkeyle, imanla karıyorum Ve kederin Ve solgun yüzlü işçilerin üzerine Dağ başlarının hırçınlığı savruluyor benden Çünkü beni ateşiyle dimdik tutan kin Çünkü benim gözbebeklerimde tutuşan şafak Miting afişleri cesur pankartlar Ve binlerce militan Derin denizlerin aydınlığı Zorlu sabahlar Gökyüzü ve |
Buna nasıl ayrılık bu nasıl veda
Gözlerin kal diyor dudakların git Bakışın anahtar gözlerin kilit Ellerin aç diyor dudakların git Ayrılık dönüşü olmayan nehir Yalnızlık yıkılmış bomboş bir şehir Kaç sevda kül oldu böyle kimbilir Gözyaşın kal diyor dudakların git. Gidersem bir daha dönmeyeceğim Kalırsam kalbime yenileceğim Çözemedim seni delireceğim Gözlerin kal diyor dudakların git Duvardan insin mi resimlerimiz Yabancı olsun mu isimlerimiz Ya o deli dolu gecele |
ÈrQêQLèR aLìnMâyìn aMa ....
êY êrKêKLêR NâMúS NêDir BîLmêYêNLêR YûZsûZ âDî SéRéFsîzLêR 2 MîNî êTêQ gÓrûNcê gÔzLêRí DôNer BâCíSîNdâ gÔrSéLêR DôVêrLêR KîZ âRKâDâ$i GîYêrSê ôrTêrLeR KîZ DêGíSmêSSê ZîLLî DerLéR CâNíM BâLiiM GûLûM DérLer êLDê éDîNcê SîQTîR êDêrLêR HâNí NâHmûStâN BâHsêDénLêr GêNc Yâ$Tá âRâBâ âLMâK íCíN GîDêRLêR êRóiN DâGîTirLâR KêNdiLêRîNî âDâM SâNírLâR HâVâLi HâVâLi GêZêrLêR ôRDâ BúrDâ SûrTêrLêR KênDîLeríNí TâRkâN ZâNNêDêrLêR ôYsâ CôGûNûkLâ Bii b0K |
seni ilk gördüüm günden beri seviyorum kalbim senin bana duydun
sewginin kırıntıları gibi yorgun ve kızgın ama olsun seni yinede seviyorum yaz aşkım |
Gelicem dedi hiç bir şey demeden gitti,
Aylar yıllar geçti bir kere bile aramadı. Ne zaman arasam yüzüme kapttı, Neredesin yaz aşkım. Neredesin tek varlığım! |
aşık olunca kalp çarpar
onu görünce karşında kalpbin şıkışır elin ayağın bir birine girer belli olmaz ne yapmaya çalıştığını |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:27 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.