![]() |
Gün gelir dünyadan ölür gidersem,
Ardımdan bırakıp kaçtı demesin, O kara toprağa yalnız girersem, İstemem kabrime sakın gelmesin. Bıraksın yerimde rahat olayım, Dertlerim benimle onsuz kalayım, Sevgili yerine taşı sarayım, İstemem kabrime sakın gelmesin. Dünyada bir damla huzur vermedi, Onunla bir kere yüzüm gülmedi, Son nefes verirken bana gelmedi, İstemem kabrime sakın gelmesin |
Hoşçakal aşkım
Yolun gülle, Yüreğin sevgiyle dolsun..! Bak... Nerelerden nerelere geldik... Şimdi biz bittik... Bir de başlangıcımız vardı Sonunda bol gözyaşı döktüğümüz. Sor yağmurları kendine Kışları da sor. Baharları bana bırak Senden tek yadigar olarak. Adı belli, sonu belli idik. Soğuk bir mart akşamı idi Beni son kez öpüp gidişin. O an sadece yanımdan Karanlığa karışmıştı yansıman. Şimdi Yüreğimden git diyorsun Olur birtanem giderim . Yollar b |
bir otobüs yolculuğu daha..saat şuan 15.50! istanbuldan edirneye
geçiyorum...otobüs hareket edeli çok olmadı...yorucu bir haftanın sonucunda yine yorucu bir hafta sonu tatili geçirdim......pencere kenarından dışarısını seyrederken aynı soruyu tekrarladım kendime : "mutlu muyum ? " oysa cevap çok açıktı..... farkettim de ; millet olarak sevgiye çok açız! sevebildiğimizi ; sevmeyi bildiğimizi sanıyoruz hep...oysa sevgiden kastımız , sevdiklerimize yalanlar ezberletmek ya da gözlerinin i |
sensiz atar mı bu kalp sanıyorsun
güler mi bu yüzüm yanılıyorsun sana o kadar çok alışmışım ki gitmene dayanamam canım...... bırakma yüregimi ne olur!!! ben böyle de mutluyum inan seni görüpte konuşamamak yüregimi ne kadar yaksa da sen benim yaşadıgım şehirde ol o da yeter bana ne olur sevdigim bunu çok görme bana....... kelimelere bile sıgdıramıyorum inan sana olan duygularımı anlatamıyorum........ seviyorum aşıgım da demek istemiyorum sevmekten böyle korkarken nefret |
Hani gökyüzünden kayarya yıldızlar
öyle kayıp gittin hayatımdan sen benim güneşimdin. Gititin bana kara bulutları bıraktın şimdi sensiz bu karanlık *******de kime sarılırım korktuğumda Kimin yanında mutlu olurum? söyle bana göz pınarlarım kurudu ağlamaktan gözlerim isyan ediyor artık ve yine sen yoksun yanımda. Çaresizim sensizim anla be insafsız, Sensiz ben bir hiçim artık Bunlar son satırlarım bu son şiirim artık ELVEDA be VİCDASIZ........! |
yüregim yaralı bir kuş gibi çırpınmakta
sen yoksun yine........ sensizlik kadar acıtan şey yok inan bu yüregimi çok zor be bitanem zor.................... keşke alışmasaydım sana keşke baglanmsaydım sana belki de yasak oldugun için çekici gelmişindir bana yoooooooooo hayır asla istesemde haykırsam da aglasamda vazgeçemiyo bu yürek....... girmiş bir kere sevda kurşunu çıkmıyo o kurşun beni öldürmeden çıkmayacak . inan yüregim sana karşı ne hissettigini bile bilmiyo s |
Birgün bu beden göçüp gidecek,
Kimisi üzülüp kimi gülecek, kimbilir ardımdan neler denecek; O zaman değerimi anlayacaklar... |
Acıdan ölür mü insan?
Düşünür oldum ben Eğer seni kaybedersem Yaşaya bilir miyim ben Bir başıma sensizliğimde Nasıl nefes alabilirim ben Seninle gündüzleri paylaşamazken Nasıl dayanırım *******e ben Ve o *******de sen Neredesin bilirken ben Acıdan ölür mü insan? Ölürmüş anlayacaksın Bir gün alacaksın haberimi Duyacaksın son nefesimi verdiğimi Sensizliğimle kayıp gidişimi Bu dünyadan bir yıldız gibi Bir dilek tut işte o zaman Tüm sevenler âşıklar için Dileğin kavuşmak olsun A |
Bu şehrin bütün sokaklarına sinmiş yalnızlığım,
Sensizliğin köşe başındayım Avuçlarımda kırık dökük pişmanlıklar, Avuntusuz çıkmazlara yürüyorum Bütün umutsuzluğuma inat,yine YİNE SENİ ARIYORUM Dudaklarımda bildiğin o ıslık Sokak lambalarına sığınıyorum Hafiften bir yağmur ağlıyor benimle, Bir deli rüzgar saçlarımda,yanlızlıktan üşüyorum Bulamıyacağımı bile bile,yine YİNE SENİ ARIYORUM Anlatacak nelerim var bir bilsen, İçimde ihtilaller kopmuş, Kendimi sürgüne verdim Mutlulu |
aşk kalemle değil kalbindeki kanla yazılır
aşk kalemle değil sewgiline olan sewdayla yazılır aşk kalemle değil onu sewdiğingün yazılır aşk neden kalemle yazılmaz çünkü kalemle yazılan herşey sinilinir ama kanla we sewdayla yazılan aşk hiç bir zaman ne akıldan ne göznülden silinir....!!!!! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:31 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.