![]() |
Bazen Olur Ya...
Senİnleyken SensİzlİĞİ Özlerİm Bazen Bazende Herzaman Olmak İsterİm Yaninda Bazen Bana Çok Yakin Bazen Bİr Okadar Uzaksin ÜstÜne Tİtrerken Umursamaz UmursamadiĞim Zaman ÜstÜme Tİtrersİn Bazen Senİ Haykirirken İÇİme Kapadin Kulaklarini Ama Yİne Duydun ÇÜnkÜ İÇİmde Yalniz Sen Vardin Şİmdİ Çitlatirken ÇekİrdeĞİnİ ArkadaŞlarinla Beraber Ve Koyu Bİr Muhabbete GİrdİĞİnde Bazen Anlatirsin Benİ Saf Çocuk Bensİz Yapamazdi Dersİn Onlarda Helal Sana Derlerdİ Şİmdİ Bakiyorum Bazen Eskİ BÜnlere |
senin için senden...
Nelerden vazgeçebilirsin benim için Ben senin için hayallerimden vazgeçtim Artık tekbaşına bir mavi yok rüyalarımda Nelerden vazgeçebilirsin benim için Ben senin için çocukluğumdan vazgeçtim Büyüdüm hep içimde bir çocuk saklasam da Nelerden vazgeçebilirsin benim için Ben senin için ölmekten vazgeçtim Ve hiç ölmeyecekmiş gibi yaşamaktan Nelerden vazgeçebilirsin benim için Ben senin için yalnızlıktan vazgeçtim Kendi başına yemek yapmaktan Nelerden vazgeçebilirsin benim için Be |
boynumda kendi ellerim...
Gözlerim çocukları yoksul bir ülke şimdi içimin kızıllığınca gül ve yangın dalında unutulmuş bir üzüm tanesiyim belki belki bir söğüt dalının efil efil titreyen yaprağıyım uzak bir iklimde esip geçen rüzgarlara ağıt yakan bir gün çözüp bakışlarımı tel tel kirpiklerimden elif elif ağlayan gümüş saçlı bir anneye bağışlayacağım son kez ağlayacağım belki düşerken sevdanın eşiğine varsın bağışlamasın beni hayat ki, ay uzak tepelerin ardına çekilsin çarpa çarpa dövsün kıyılarımı |
adın güllerde adımın yanında yazılı...
En çok sevdiğim çiçekdir Gül Hele birde tomurcukken Dokunamazsın, Yokmu ki,O dikenleri Batsa bile acıtmaz yüreğini. Bir gülüm vardıki, Çok manalı idi,diğerlerinden. Dünyanın en güzeliydi. Ama,... Sen bana dokunsaydın,kanardın. Deli ederdi beni, Kopartasım gelirdi dalından, Sonra, Karşısında otururdum, Çökerdim, Sarardı kokusu beni, Olurdum; şarhoş ve sevdalı Ben onun olurdum. Bülbüller gezerdi üzerinde de Konmazdı, Tıpkı ben gibi Sevdalı. Güneş ışı |
öyle gittin...
Gittin... Ben arkandan sadece baktım. Oysa söyleyecek o kadar çok şeyim vardı ki... gidersen, iyiye dair ne varsa içimde yitireceğim hepsini. Gidersen, sönecek içimdeki ateş ve bir daha hiç kimse yakamayacak. Gidersen, karanlığa mahkum edeceksin günlerimi. O karanlıkta yolumu kaybedeceğim... diyecektim sana. Konuşamadım... Gittin... gidişini görmemek için gözlerimi kapattım. Öğlesine acıdı ki içim, tutup koparsalardı kolumu, bacağımı bu kadar acı duymazdım. Acım yaş olup akm |
aşk iki kişiliktir...
Değişir yönü rüzgârın Solar ansızın yapraklar. Şaşırır yolunu denizde gemi Boşuna bir liman arar. Gülüşü bir yabancının Çalmıştır senden sevdiğini, İçinde biriken zehir Sadece kendini öldürecektir. Ölümdür yaşanan tek başına Aşk, iki kişiliktir. Bir anı bile kalmamıştır ******* boyu sevişmelerden Binlerce yıl uzaklardadır Binlerce kez dokunduğun ten. Yazabileceğin şiirler Çoktan yazılıp bitmiştir. Ölümdür yaşanan tek başına Aşk, iki kişiliktir. Avutamaz olur artık Seni bildiğ |
gittin...
Gittin... Ben, arkandan sadece baktım. Oysa; söyleyecek o kadar çok şeyim vardı ki... "Gidersen iyiye dair ne varsa içimde yitireceğim hepsini. Gidersen sönecek içimdeki ateş ve bir daha hiç kimse yakamayacak. Gidersen karanlığa mahkum edeceksin günlerimi O karanlıkta yolumu kaybedeceğim" diyecektim sana. Konuşamadım... Gittin... Gidişini görmemek için gözlerimi kapattım Öylesine acıdıki içim, tutup koparsalardı kolumu bacağımı bu kadar acı duymazdım. Acım yaş olup akmal |
yalnızın durumları...
Sen herşeyi süpürebilirsin; sonbaharı süpüremezsin, Yalnızsa, sürekli bir sonbaharı süpürür hep.. Düşünemezsin. Yanar sobasında yalnız'ın üşüyen bakışları. Lambasında karınlığa dönük bir ışık titrer sönük-sönük. Penceresi dışına kapanmıştır, kapısı içine örtük. Yalnız, bin yıl yaşar kendini bir an'da. Yalnız'ın nesi var, nesi yoksa tümü birdenbire'dir. Yalnız, bir ordudur kendi çölünde.. Sonsuz savaşlarında hep yener, kendi ordusunu. Yalnız'ın sakladığı bir şey vardır; Boyun |
aşkım yadigar kalacak sana...
Yüreğim ne dediyse onu dinledim ben. Kimi işaret ettiyse ona yöneldim. Şimdi sen diyor da başka bir şey demiyor. Ansızın bastıran bir yağmura hazırlıksız yakalanır ya insan, işte öyle ıslattı beni aşkın. Seni bekledim ben. Yüreğimdeki heyecanı, gözlerimdeki yeşili, dudaklarımdaki ateşi, ellerimdeki titremeyi, küçük dokunuşları sana sakladım. Ne sen beni bilirdin ne ben seni ama bir yerlerdeydin ve mutlaka gelecektin. Ve bir gün çıktın karşıma. İşte o gün sevdaya dair ne kadar tort |
ilk göz ağrısı...
Yıl 1931, yaş onyedi, Bir küçük kız sevdim Çukurova´da, Adı Elifeydi, İlk aşkım, ilk sevgilim, Dokunsam solacakmış gibi gelirdi bana, Tutuşur, tutuşurdu elim. Bir bahar sabahı, mayısın yedisinde Bir oyun oynamıştık çocuksu Dilberler Sekisi'nde Ne benim aklıma geldi bir şey, Ne onun. Takıldık büyülü ağlarına, "Of derdim var" oyununun. Menekşeydi onun adı, Devedikeniydi benimki. Bir doyumsuz uçuştur aşkların ilki Tek söz geçmedi aramızda aşka dair Tek düşünc |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:59 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.