![]() |
napacağım allahım bu aşkla
çok seviyorum seni sevdiğim nolur sende sevseydin yıllar geçti unutamıyorum başkasıylaykene bile seni düşünüyorum nolurdu nolurdu sende sevsen şu garip gönlüme huzur versen offff sonsuza kadar seveceğim seni başkası mı asla! seveceğim sen sevmesende bekleyeceğim bekle demesende kara sevde bu benimkisi keşke umarım birgün bir gün seversin beni sevdiceğim hep o günü bekleyeceğim hiç olmazsa son nefesimde senin kollarında öleyim |
Mecnunla kerem misali . yalnızım yine bir başımakaranlıklar çökmüş
üzerime bir sonbahar akşamında kalbimdeki aşkınla elimde yanan son sigaramla tek başıma? haykırıyorum dünyaya bütün insanlara aşık olan anlar halimi HAYAL GÖZLÜM ÖLÜMÜNE SEVDİM BEN SENİ |
Akşam oluyor yine sessizce
Üzerime yığılıyor yine hüzünler Beklemek acı geliyor bazen yüreğime Sonunda ayrılıklar vakti gelmiş Gitmek zor değil artık Kalmak acı veriyor... Yalnızlığa göğüs germek kolaymış Sonuna kadar savaşacak gücün varsa, Gücüm tükendi artık gidiyorum Ayrılıkların son durağından kalkan trene binip Kimseye "elveda" demeden, Çekip gidiyorum... |
Bir dokunuşunda güller açan yanağında
ışıltısında gözlerin kaçamak bakışları boynun büküp dalarken uzaklara aşk-ı yasaktı o an. bak vapura koşuyor insanlar belki de kaçıyor duyguların bam telinde çalınmış sahte, hikayelerin de esas oğlan yada kız ikinci kişiye belki de bakış en sızlatır ,kanatır acıtır,ağlatır yüzünde göz,sözünde öz gülüşünde bahar, sevişinde çocuk gülüşüyle kucak kucak dolusu papatyalar fırından yeni çıkmış taze ekmeğe benzer mi yasak aşk.... gözünü açtığında ya |
Hayatıma bir son vermek istersen,
Herkese gerek yok,gözlerin varya. Eğerki kalbimden vurmak istersen, Kurşuna gerek yok gözlerin varya. Taş olsam eviririm avyçlarında, Dal olsam çökerim avuçlarında. Sevgilim suçluysam bu aşk yolunda, Zindana gerek yok hasretin varya. Anladım çare yok unutmak için, Her yerde hatıran izlerin varya, Bir gün olsun mutlu uyumam için, Yastığa gerek yok,dizlerin varya. crazy selo |
uzuldum demıssın ınanmadım buna..
son pısmanlık fayda edermı soruyorum ona.. evet bende pısmanım aldanmadım sonunda.. vefasız alemın oyunuymus buda.. cıcekler soldurdun gonul bagımda.. caresız bıraktın benı ensonunda.. onunla mutlulugu bulamayınca.. sımdı gerı donmenın ne anlamı var.. hersey eskısı gıbımı olacak sandın.. oysakı ben sana omrumu aamıstım.. gonlumun baharında kısı yasattın.. sımdı gerı donmenın ne anlamı var.. hala kulaklarımda cınlıyor elveda deyısın.. |
Vazgeçtim bu dünyadan tek ölüm paklar beni,
Degmez bu yangin yeri, avuç açmaya degmez. Degil mi ki çignenmis inancin en seçkini, Degil mi ki yoksullar mutluluktan habersiz, Degil mi ki ayaklar altinda insan onuru, O kizoglan kiz erdem daglara kaldirilmis, Ezilmis, horgörülmüs el emegi, göz nuru, Ödlekler geçmis basa, derken mertlik bozulmus, Degil mi ki korkudan dili bagli sanatin, Degil mi ki çilginlik sahip çikmis düzene, Dogruya dogru derken egriye çikmis adin, |
Ne Aylar Ne Yillar GeÇsede Ben Senİ Bu Can Bu Bedenden Çikmayinca
Unutamam Sana Öylesİne TutulmuŞum Kİ Senİ Aklimdan Çikartamiyorum Merve Ben Senİ Sevİyorum... |
özletiyor seni bu yağmurlar burada yağmur yağıyor aralıksız
günlerdir ama sen yine de şemsiyeni almadan gel ilk otobüsle buğlanan camlara usulca yüzünü çisiyorum ki yüsün bir yağmur damlası olup düşüyor yapraklarına gülün güllerde bozamıyor bu uzun karanlık sessizliği kentin anılarını yitiriyor sokaklar bazen ki o zamn aşqtır tek bilinci aşqsa yürümek gibi birşey duyabilmek kuşların gelişini ansızı bissek eğer bu kentin unuttuğu şarkılar bissek acıyı rehin bırakıp bir güle anımsat |
Seni görünce tutulur dilim
Sensin hayallerim sensin emelim Gülme sözlerime gülme halime Sonra kederimden ölebilirim Asik oldum ben sana Gözlerime baksana Halimden anlasana Ver elini elime Kilit vurma gönlüme Muhtacim ben sevgine Hayat kisa güzelim Kiymetini bilelim Derde gülüp geçelim Kaçma köse bucak kaçma gel benlen Yoksa süphen mi var benim sevgimden Üzme yeter beni üzme bebegim Nedir çektiklerim senin elinden Yeter çektiklerim senin elinden |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:41 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.