![]() |
K ar taneleri kadar beyaz
U nutulmayacak kadar güzel M avilikte var biraz R üyalarımdaki gibi A laca karanlık sanki L anetlenmiş gönlüm G önlümü lanetliyen sen Ü züldüğümü sanma L anetlenmek çok güzel Ü züldüğüm başka bişey var oda M alübum aşkına... |
Ben seni severken deli gibi
Sen anlamadın sana olan sevgimi Gözgöze geldiğimizde bile Gözümde parlayan aşkımı Dudaklarımı dışarı çıkabilmek İçin zorlayan içimdeki O tükenmicek hissi göremedin ! Haykırmak istedi kalbim Kanıyorum, Tam ortama saplanmış bi hançerin Verdiği acıyı çok iyi hissedebiliyorum diye, Ben susturmaya çalıştım onu Çoğu zaman sustu, susmak zorunda kaldı Ama yaramı kapatmaya gücüm yetmedi Hala anlıyamıyorsun İçimde, seni her gördüğümde Dahada büyüyen aşkı&am |
Neden yaşattın bunu bana..canımı acıtmak hoşunamı
gitti..?hayatımı,dünya mı altüst etmek hoşuna mı gitti...!!beni böyle mutsuz görmekten zevk mi aldın..? Evét...hemde çok zevk aldın...naptım ben sana?ben söleyim sadece S-E-V-D-İ-M!! SAna göre oyundu oyundu beLki sevmek ama bana göre hayatıN Ta Kendisiydii Sana göre hayat;oyundan ibaretti ama bana göreyse acının kendisiydi... Oyun değiLdi hiçbirşey hayatımda...SEnn gibi değildi hiçbirşey...SEn sahteydin oysa ben GERÇEK... |
Dün gece balkonda yildizlara seni anlatirken
Ay araya girdi ve bana şunu sordu: "Neden hala seni aglatan bir kizda gönlün?" Ay`a döndum ve şunu dedim.. "Sen gökyuzunden vazgeçebilir misin?" |
Ö zlerim seni bu serin gecede
Z amanın değerli geldiği saatlerde G elirsin sen aklıma gülüm E s geçemediğim günlerde Y ol alır gider göz yaşlarım O zaman anlarım seni ne çok sevdiğimi U laşamadığım tek şey sensin sanki L anet olsun hayata özletir seni bana O zaman seni beklerim her an V e hayata küserim sen yoksun şu an yanımda E ğerim boynumu düşünürüm hala... |
DÜnya Da Bİr Tek Senİ Sevene Dek
İÇİmden Gelmez Mİ? Senİ Sevİyorum Demek Benİmkİsİ Unutmak DeĞİl Sevmek AŞkimiz Bİtene Dek Onur'dan Melek YÜzlÜm (mefoŞum) |
Bİz Hayatta Bİrlİkte Devam Etcektik Ne Oldu Be Delİkanlim Adimiz Cikti
Sevİyorlar Dİye Ama Sen Ne Sevmeyi Ne De Bana Deger Vermeyi Basardin Şİmdİ Yanlizlik İÇİnde Bogul Kİİ Benim Cektigim Her Seyi GÖr Be Vefasizim... |
belkide burdasın işte yanımda yatıyorsun sesizce belkide içerde
oturuyorsun .arada bir delip saçımı okşayıp üstümü örtüyorsun bazen sesini duyuyorum kulağıma fısıldıyorsun seni seviyorum. gözlerimi açmıyorum uyuyorum sen diye belkide kapıyı açıyorum iki dakika sonra seslenirsin diye duyuyorum sesini üşüteceksin diyişini belkide ağlıyorum sessizce omuzlarında siliyorsun ğözyaşlarımı akmasın diye sende ağlıyorsun belkide ÖZLEDİM CANIM DİYE. |
yalansın sende
koca bi yalan yalancısın sevgilim.. gittin gideli sensizm ben gittin gideli çaresizm sendin herşeyim hayatımı adadığım tek insandın şimdi ne sen varsın nede yaşamam için bi sebep sendin en güzel rüyam... sen herşeydin benim için sevgiliden öteydin sır ortağım hayatımın neşesi mutluluk yanımdın... sana açtığım yolu sen reddettin belki mutluluk yolu belkide hüzün bende anlamadım be sevdalım.. Tek seni sevimmmm.... |
Sevgilerin en güzeli seni sevmek
Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı kalktığımda Var olduğunu bilmek!!!!! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:49 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.