![]() |
mutlulugu aramana gerek yok
hak edıyorsan o zaaten senı bulur |
ayrılılık dıye bır sey yok
bıtmedı bıtmıyecek bu kara sevda gozlerımden cıkmıyor bakısların sesın nkulaklarımda hala her yerde bır koku senden ve varsın sıırlerımde mısra mısra ansızın basladı gozlerımde daha yıllarca surecek bır ruya hersey eskısınden cok guzel daha dualarım elbet varacak yaradan bıtmedı bıtmeyecek bu kara sevda sana degıl bır tanem san senden baska herseye elveda (baskentlı) |
dertlere bogulup huzunlendım
ask guzeldır dıye senı sectım damla damla yas doldu gozlerım ılk defa gururu atıp senın ıcın agladım cesaret getırdın sevgıyle bedenıme senınle sardım gulmeyı kefenıme soz gecıremez oldum kalbıme ılk defa gururu atıp senın ıcın agladım mutlu olupt sevmek tek hayalımdı ayrılık acısı aklıma cok gec geldı hıc dusunmemıstım sensız gecen gunlerı ılk defa gurur atıp senın ıcın agladım senı arayıpta bulamadıgım bır zamandı yasadıklarımızın hepsı aklıma ta |
bir gün ağlasan yada üzülsen
ellerim kollarım bağlanır sanma yakarım dünyayı bırakmam seni benim olduğunu sakın unutma kıyamam gözünden akan yaşlara benzemez benimki başka aşklara kanımsın canımsın sen herşeyimsin senin olduğumu sakın unutma hani nerede kaldı o hatıralar dayanamaz artık yüreğim kanar bu ayrılık hasret nereye kadar bir can olduğumuzu sakın unutma sen yoksan yanımda güneşüm doğmaz sanki çöldeyim sensiz yağmurlar yağmaz sen olmazsan olamam beni unutma sen tutakl |
bir kağıt bir kalem anlatamaz seni
yazılan satırların en güzel kelimelerin ne anlamı kalır ki seni yanında seni yaşamak gerek hayatın acısında, tatlısında seninle olmak var en sarp yollarda yoksa nasıl aşılır engeller anlam bulmayan cümlelerde |
bir gül goncası ifade edebilirmi seni
yüreğindeki sevgiye , güzelliğe tabiat karşı koyabilir mi? |
BİrgÜn Gereİ DÖneceksİn
Hayatim Canim Sevgİlİm Dİyeceksİn Kapiyi Çalacaksin Ama Nafİle Benİ Evde Bulamayacaksin KomŞulara Soracaksin Sana Aciyarak Bakacaklar İŞte Tam O An Tam O An Bİr Ezan Sesİ Duyacaksin ŞaŞiracaksin Bu Saatte Ezan Olurmu Dİyeceksİn Ezan Degİl GÜzelİm Selasela Belkİ Üzelecek Belkİde Mezarima Gelİp ÇİÇek Koymak İsteyeceksİn Ama Malesef Mevsİmlerden Sonbahar Mezarima Koyacak Bİr Demet ÇİÇek Bİle Bulamayacaksin |
ağlamak istiyorum gözlerimden yaş gelmez oldu... gülmek istedim
içten gülemez oldum sensiz geçen bu Günlerin geçmesini istedim zaman geçmez dünya dönmez oldu . sensiz yaşamaktansa ölmek istedim ecel bile buradan geçmez oldu .... HAYAL GÖZLÜM SENSİZ BİR GÜN BİLE BANA BİR ÖMÜR OLDU SENİ ÖLESİYE SEVDİM HEPTE SEVECEĞİM HAYAL GÖZLÜM |
Sen bu şiiri okurken
Ben çoktan bu şehirden gitmiş olacağım Artık ne özlemlerimi duyacaksın bıçak yarası Ne de telefonların çalacak gece yarısı Ve bu zavallı yüreğim olmayacak artık Kaprislerinin hedef tahtası... Seni sana Beni bir akıl hastanesine Bırakıp gideceğim bu şehirden Nasılsa kavuşamadım sana Nasılsa dudaklarının kıyısına varamadım Nedense bütün çıkmaz sokaklar adresim oldu Ve nedense bütün kırmızı ışıkları üzerime yaktın Ne yaptımsa Bir türlü sana yaranam |
Hayat, Hic Bir Insan Icin
Aglamaya Degmez. Zaten Degen Insan Aglatmaz, Yinede Aglamak Istiyorsan Basini Dik Tutki GÖz Yaslarin Aglatan Kadar Alcalmasin!!!! Hissettiklerimi Dilime DÖksem Sevgimden Korkarsin...... Senin Icin Ben Olmasam Bile Sen Benim Icin Hep Varsin!!! Anladinmi Benim Icin Hep Varsinnnnnnnnnn |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:32 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.