![]() |
aksam baktıgımda yıldızlara seni nur yuzünü gördüm..
söyledimki bu nur yüzlü prenses kim... nerdeyse yıldızların yanına gidecektim senin nur yüzünün yanına... seni o gece sevmeye basladım... askım olurmusun dedim sana.... |
mağmurdan çıkar gelirdim başımı öne eğerdim
yalnızdım biliyordun çaresizdim biliyordun yinede sevdiğini söylüyordun ya sonra nisan yağmurları; benden selam söyleyin o nazlı sevgiliye artık sevmiyorum demiş birisine benden selam söyleyin o güzel gözlere unutamadım , unutamadım acı tatlı günlerimiz oldu elbette gelirim derdim gülerdin bu lafları çok doydum derdin şimdi bir daha söylüyorum geleceğim yaa sonra nisan yağmurları benden sela |
Artık bıktım
Senin için gözyaşı dökmekten Bıktım Uyku nedir unuttum Bırakmıyor uykusuzluk elimi Uykusuzluk nasıl bırakmıyorsa Yalnızlıkta bırakmıyor elimi Sen gittiğin günden beri Tutmuyor *******i uyku beni Yalnızım, çok yalnızım Sebebi sensiz bu yalnızlığımın Anlayamıyorum seni Bilemedim ki hiç ne istediğini Ah bir konuşsan Söylesen bu acı ayrılığın Anlamsız sebebini Haydi konuş! Susma.. Kaçmakla bitmez Gözlerle anlatmak yetmez Bu sessizlik acımı dindirmez Beni |
nede guzel..
senın yasadıgın bu sehırde yasamak.. kokun sınmıs tum sokaklara.. tıpkı sarkılardakı gıbı.. nede guzel.. senı senle yasarken ozlemek.. evının bahcesınde bır gul olup.. ellerınden doyassıya su ıcmek.. ( baskentlı erbıl ) |
Aşk, fırtınaya açılan
Sevgi, sığınacak liman arayan bir yelkenlidir. Her aşk anlar sonunda Fırtınalarla güvenli bir liman özlemiyle savaştığını Ve sevgi de anlar Güvenli limanlarda bile fırtınalar yaşandığını... |
Sır oldun benimle yüreğimin ta derinide
Bazen bir ağaç oldun bir bahçede bazende,bir bulut oldun gökyüzünde Bazen bir şehrin köyü oldun,bazende kimse oldun Sır oldun benimle yüreğimin ta derininde Sevgin hep kalbimi ağrıttı kendi kendime kıvrandım durdum Andıkça seni sessiz kaldım adını duydukça iki kez düşündüm Dedimya Sır oldun benimle yürğimin ta derininde Belki yanlış belki doğru işte bunu bilemem Kendimi şimdi hayatın akışana bıraktım |
Yilar Sonra KarŞima Çiktin Tipki Dolunay Gİbİ
GÖkyÜzÜnÜ Aydinlatan MuhteŞem ParlakliĞinla Tipki İsmİn Gİbİ Sana Olan AŞkim Senİ Tanimadan GÖrmeden BaŞladi Sankİn Yilardir Tanircasina Sevdİm AŞkim Dedİm UĞruna BÜtÜn DeĞerlerİmİ Yiktim Şİmdİ Sensİz *******İn İsyankariyim Oysa Sen Salon Kadiniydin MuhteŞem *******İn Hanfendİsİ Ben Senİn İÇİn Bİr Gecelİktİm Bak Şİmdİ Oyun Bİtİ Sen Zavali Salon Kadini Uykudan Uyandin Ama Artik Çok GeÇ Şİmdİ Hem Kendİnİ Hemde Benİ Yaktin YanizliĞa Mahkum E |
--------------__________------------
Dertli bağrımda --------------___________--------------- Camdan bir kalp var --------------____________------------------ Artık dönsende -----------_____________------------------ Geçmez ki bu -----------_____________-------------- KIRIKLAR!!!! |
Senİnle Hayallerİ İstİyorum
BoŞ KaldiĞim Her Dakİka Yalniz OlduĞum Zamanlarda Yanimda Hayalİn Olsun İstİyorum Senİnle İmkansizi İstİyorum Bu ÇÖl Ortasinda Sana SusadiĞim Anda Yanimda Denİz GÖzlerİn Olsun İstİyorum Senİnle MutluluĞu İstİyorum Çaresİz KaldiĞim Sirada GÖzyaŞlarimi TutamadiĞimda Yanimda GÜlÜcÜklerİn Olsun İstİyorum Senİnle Olmak İstİyorum Omzunda Uyumak GÖzlerİne Bakmak Ve... O Denİz GÖzlerİn İÇİnde BoĞularak Ölmek İstİyorum Senİ İstİyorum Senİ... |
Ne Kotu Biliyor Musun?
Seninle Konusamamam, Ellerini Tutup; Su Icimde Kopan Firtinayi Anlatamamam Sevdigimi; Hem De Delice Sevdigimi Soyleyememem Kendimi Anlatamamam Kotu Yasadigim Yogun Duygulari Sana Verememem Kotu, Dudaklarinda Olmamak Kotu,hem De Cok Saclarini Oksayamamak, Beraber Sarki Soyleyememek, Sana Muhtac Oldugum Bir Anda; Sarilip Aglayamamam Kotu Anladin Ya; Sensiz Hersey Kotu. Ama Umut Var Degil Mi? Gelecegin Umudu Var, Seni Gormenin, Doyasiya Opmenin,beraber Kahka |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:42 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.