![]() |
ben kimse için yaş dökmedim bunca sene,
bu gözlerim yaşlarıyla tanışmadı hiç, ama sağolasın SEVGİLİM bir vesile oldun bu işe, gerçekten acıyorumuş insan haline, bir hiç uğruna akıttın yaşlarımı... bir damla yaş kadar değerin yok artık bende, inanki AŞKIM bundan sonra hiçbir değerin olmayacak bende.. bu gözler yaşlarına yine hasret kalacak.. yaşamayacak artık o duyguları.. VE BİR DAHA SEVMEYECEK BU YÜREK!! 'AŞKIM' DEMEYECEK BU DİL BAŞKA BİR KİMSEYE.. VE SÖZ VERİYORUM 'AŞKIM' UNUTACAK |
Durur BÜtÜn Zamanlar
Hasret Aci Can Kanar GÖzlerİmde YaŞlar Var Ne Olur Gİtme Ne Olur Yar ElaziĞa YaĞmiŞ Kar BaŞkasina OlmuŞ Yar YÜreĞİmde Aci Var Ne Olur Gİtme Ne Olur Yar Takma Onu Koluna Sevme Onu BaŞuna Yar Olmaz Kİmse Sana Ne Olur Yapma Gel Bana |
Kalbim alışamıyor yokluğuna,
Gözlerim katlanamıyor sensizliğe, İçimdeki sessiz haykırışlar hep seni çağırıyor, Suskunluğum, her defasında seni anlatıyor. Yokluğunla bezenmiş günlerim, Cehennemim oldu sevdiceğim, Gitmelerin oldu ölümüm, Ne olur bir kere mutlu olsam? Dönsen. Yeniden sevsen. Sevilsem. Ama terk etmesen bu defa, sevgilim, Tekrar başlamasa o karanlık günlerim, Gelsen, gitmemecesine sevgilim, Ve sevsen ölümüne kalbinle, bedeninle. Zor geliyor işte sensizlik |
ne zaman bitcek şu şaçmalıklar
ne zaman yanımda olcaksın haa insafsız anlamıyorsun sevme be gelme tamammı git uzaklara benden çok uzaklara tamam mı sevme be sevme ,yalvardımda ne oldu haa üç kuruşluk insansın hala sana aşıgım sanma sadece sana nefretim bu benim bakma aglayan gözlerime ihanetinin bedeli oo git lan sende git yanlızlıgımla kalayım oldumu sende gitt |
Zaman GeÇmek Bİlmİyor Burda BaktiĞim Heryerde Senİ GÖren GÖzlerİm
Yokluguna Kahredİyor.uzaktasin Benden Uzakta Adi GurbetmİŞ Adi SilaymiŞ Adi VatanmiŞŞŞ...sayili GÜn Elbet GeÇer Askerİm Elbet KavuŞturur Allah Bİzİ...bazen Aklima Gelİyor Ya DÖnmezse Dİye İÇİmİ Usulca Bİr Tİtreme Aliyor Sankİ Nefesİm Kesİlİrcesİne Sankİ ÖlÜmÜ İstercesİne...aklimda Yalnizca Sen Varsin Ve Sana KavuŞmak...gÖzÜn Arkada Olmasin Ben Senİn Sevdalinim BaŞkasina Meİl Vermez GÖnlÜm Ben Senİn Yarİnİm BaŞkasini GÖrmez GÖzÜm.s |
Yeter Biktim Yalanlardan
Sen De Yalandin, Sevgİnde Yalan Bİr Tek GerÇek Var, O Da Bana YaŞattiklarin Ben Her Zaman MutsuzluĞa Hapİsİm... Mutluluk Nedİr? Bİlmedİİm İÇİn. BİldİĞİ Tek Sey Var,sensİz Mutlu OlamadiĞim Hanİ Hep Yanimda Olucaktin Benİm Hanİ HİÇ Mİ HİÇ Üzmİcektİn Sen De Yalancisin İŞte Sevgİn Gİbİ Oysa Bİlİyordun Yalandan Nefret EttİĞİmİ... Yeter Biktim Aci Çekmekten Sende Acisin, Bendekİ Sevgİn De Aci Bİr Tek Tatli Var, O Da Kalbİme Akittigim GÖz YaŞlarim... |
Hadi çıksana dışarı tenefüs zili çaldı
Ben yine bekliyorum okulun arka bahçesinde Sen mezun olalı belki yıllar oldu ama Giderken diplomanla birlikte, kalbim de sende kaldı Hani ilk seninle gitmiştim sahile Kaçıp gitmiştik yazlığa Beraberdik akşama kadar Bana yine sabah olmamıştı sen gelene kadar Yine sinema, yine sahil Yine dalgalansın saçların Gene gözlerin gene sözlerin Gene gülüşlerin olsun Seninle benim yanımda Ayrılma ne olur ayrılma Hani herkes derdi işte bunlar |
sacların ruzgar gıbıydı sıyahına taptım
gözlerindi içimi yakan kahve rengı her gece yanan bir masum gulumsemen vardı maviden tatlı birde hırcınlığın tam bır kırmızı bir yeşilin vardı görenin tutuklu kaldığı birde toz pembe kimsede olmayan hayata bakışın vardı bir tenin gibi belli belirsiz uçuk turuncun vardı son bir rengin vardı bence kimsede olmayan bir beyazın vardı sadece sana has kimsede bulunmayan |
Anladim YokmuŞ Kaderde Sevmek
Senİ Sevmek Bana YaŞarken Ölmek Sana TÜm BenlİĞİmİ Verdİkten Sonra Olurmu Sevgİlİm BaŞkasini Sevmek İsyankar AŞkina |
ellerinde el oldu gitti oyle bı bakışın vardıkı
gorunce dunya benım olurdu bu acemı aşktı onu seninle yaşadım şimdı ne anlamı var gelişinın gıdecegını bılırken ne anlamı var sevişinın başkasına aitken |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:42 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.