![]() |
Acıyı görmek mi istiyorsun?
Gözlerime bak! Dudaklarımda söyleyemediğim sana ait duyguları, Bana her fırsatta bıraktığın yokluğunun acısını fark edeceksin. O zaman anlayacaksın acının sende ne kadar masum durduğunu. Ayrı yetişmiş güllerin birbirine hasreti gibi özlemle, Umutla kurudum sensiz. Ve sen hiç gözlerime bakıp beni sevdiğini söyleyemedin. Oysa sırf bu kelime için kurduğum hayallerdi beni hayatta tutan Bir boşluktan içeri girdim her gece, Senli |
ağlıyorum arkadaş ağlıyorum
elimde bıçak aklımda sen ama sanmaki senin için ağlıyorum çünkü mutfakta soğan doğruyorum |
bir gün beni sevebilirmisin? ellerimi uzattığımda awuçlarına alıp
sımsıcak nefesinle küçük bir öpüçük kondururmusun ellerime yüreğinde bana yer werirmisin? başımı omuzuna koyduğumda okşarmısın saçlarımı ılık nefesinle fısıldarmısın kulağıma sevgini,küçücük bir öpücük kondururmusun dudaklarıma gözlerime bakarmısın sevgiyle benimle ağlayıp benimle gülermisin?söyle bana yabancı söyle bana deli sewdiğim söyle.. |
SEN NERDESİN BENDE BİLİYOR MUSUN?
Her sabah uyandıgım gün ısığındı,kücük dünyama sızan aydınlıgın kendisindesin.Geldiginde apaydınlık kaplanan gözleri,gittigin vakit en koyu karanlıklara düser biliyor musun? SEN NERDESİN BENDE BİLİYOR MUSUN? Gün boyu yasadıgım her dakikayı gösteren sol yanımda tasıdıgım saatimin akrebindesin.Her gösterdigi anda seni özlerim her saniye gecişinde sensizligi cekerim.Bu nekadar zordur sana atan yüregimde biliyor musun? SEN NERDESİN BENDE BİLİYOR MUSUN? |
sevdiğin uruna ölmeyi
hayata bıkıp küsmeyi gelecek diye hergün beklemeyi sevde gör arkadaş allah a isyan etmeyi bir gün olsun gümemeyi çaresizce çekip gitmeyi sevde gör arkadaş hergün boyun bükmeyi saniyesinde sabır etmeyi ayda yılda bir gülmeyi sevde gör arkadaş hergün umutla beklemeyi *******i hayal etmeyi sokaklarda yürümeyi sevde gör arkadaş sabaha kadar içmeyi birden bitirmeyi sonra serefsizliği sevde gör arkadaş vusalat gemisine binmeyi hergün dertle ge |
öyle özledim ki seni öyle seviyorum
ki sorma, sensiz öyle mutsuzum ki öylesine yaşıyorum dünyada. |
hayata küskün
sevdaya küskün sana küskün aşka küskün küskün olsakta hayatı yaşadık ve belki başaramadık ama yinede sonuna kadar direndik bak be aşkım senin için dünyayı yıkarım sana son sözüm ben bu @$|<ã veda etmem !!!!! |
Beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın,
Denizler ortasında bak yelkensiz bıraktın, Öylesine yıktın ki bütün inançlarımı; Beni bensiz bıraktın; beni sensiz bıraktın. |
bu nasıl bir söyleyiştir?
nasıl bir dokunuş? nasıl bir serzeniştir? ey bana dokunduğunda, beni anlamlandıran insan; senin içindir bütün gülümseyiş................. |
yine gözlerim gözlerinde kayboluyor, gözlerimde
taşırken seni, bu beden yeniden varoluyor, belkide bu çırpınıştır, HAYATIMIN ANLAMI; içimdeki ;sadece sen , bir görünüyor bir yok oluyor..... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:54 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.