![]() |
sevmek sadece acı verdi bana yokluğunda ağlıyorum hani o yeminler
sözler yalan oldu biliyorum sana mutlulukler diliyorum ELVEDA |
benim tek mesajlık ömrüm olsaydı
ve ben o mesajı okudukdan sonra ölücek olsaydım bana tek mesajda NELERYAZARDIN.....? |
apansız gecede gözlerin dalarsa karanlığa bir sıcaklık hissedersen
dizlerinden. ayağa kalkmak istemezsen bilki altına .....?:) |
Bir çıkmaz sokaktayım
Yanlız kaldım bir başıma, çaresiz Bir başka dünyadayım Korkuyorum sebepsiz Yaşanmamış hayaller Hiç bitmeyen son bulmaz ******* Bak rüyalardayım Boş sevdalardayım Ben çıkmaz yollardayım Gitme diyorsun bana kal deme Sevmek istiyorsan veda etme Bir gece kolları aç bana yolları Bak yine hasretin kır duvarları Özledim aşkını taşırma sabrımı Boş yere bekleme geç yalanları Yeter ki sen bana dön beni sev... |
Gelişin gidişin gibiydi,
Gidişin sanki bitişimdi, Belki sadece uğramıştın, Birazda beni tanımıştın. Ben ne gel diyebildim, Ne de gidişine tek bir laf edebildim. Dökülen gözyaşlarımın faydası yoktu, Sen gitmek için gelmiştin. Arkanı döndüğünde içim sızlamıştı, Gözlerim yanmaya başlamıştı, Ama içimdeki çığlıkları haykıramadım, Yapamadım, olmadı bağıramadım. Ben arkandan ne bitti diyebildim, Nede senden bahsederken gitti diyebildim. Her gece seninle koydum başıma yastığa, |
Kaptırmışız kendimizi mechul bir rüzgara
Sürükleniyoruz amansız,amaçsız önünde Bir yaprak gibi uçururken mechule Neler görüp neler yaşıyor insan… Gönlümüzde bir deli türkü tutturmuşuz Sarhoş olup naralar atmışız Bazen aglayıp,bazende gülerken Kendimizi o meçhul rüzgara kaptırmışız…. Deli koymuşlar adımızı hesaba alan yok Nereden bilsinler yaşamadan görmeden Sen delisin,ben sendende deli Birde aşk var,aşksa bizden daha deli… Bilmezlerki beni yaşadık |
Dayanmak zor yalnızlığına akşamların
Unutmak mümkün değil seni bir şarkı gibi Ağır ağır ilerleyen bu zaman içinde Her an bir sarhoşluktur sensizliğin verdiği Bir gün anlarsın hayal kurmayı; Beklemeyi, ümit etmeyi. Lanet edersin yaşadığına... Maziden ne kalmışsa yırtar atarsın.. Seni sevdiğimi işte o gün anlarsın. Beni çağırdığını bir defa duyabilsem Avuçlarımda ateş, yorgun gözlerimde nem Aşarak denizleri bir gün kapına gelsem Başımı duvarlara vurup ölsem diyorum |
alması en güzel şeyi sevgini alıyorum;
verilmesi en güzel şeyi sevgimi veriyorum; söylenmesi en güzel şeyi söylüyorum; SENİ SEVİYORUM... AŞKIMMM... |
bir yolcu bekliyorum bir gün gelecek
bir kader çiziyorum bir gün gülecek bir hayal kuruyorum hiç bir zaman bitmeyecek bir kalp taşıyorum sizleri her zaman sevecek dostlar saygıllarımla |
Senin yoluğun bana ölüm gibi,
Sensizim şimdi deli gibi, Bunun sonucunu sen getirdin, Beni bırakıp gittin... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:13 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.