![]() |
uyuduğumda başlar asıl acı ........halicin perisi
Uyuduğumda başlar asıl acı Hayal meyal bir rüzgar öper saçlarını, uzaklarda sen. Görürüm,bilirim ordasın koştuğum kadar uzaklaşır gölgende sen. Yüreğimin,nefesimin sesi avazında sessizliğin Dokunmak isterim ellerim kalkmaz uzanmaz Haykırmak isterim burdayım diye sesim boğazımda düğümlenir. Yüzünü görmek isterim gece olur karanlığında inadın Saçlarını rüzgar öper kumsalı öptüğü yerde denizin Gördüğüm kadar yakın olursun oysa kıpırday |
Beni bir dağ başında böyle yapayalnız kodular,
rüzgarlara, kuşlara, bulutlara yakın, senin etinden, tırnağından ayrı, senin kokundan uzak. |
İçim yanıyor,
Kalbim kanıyor, Zor geliyor, Zaman geçiyor, Ayrılığın; Beni kahrediyor, Melek yüzünden uzak, Kalıyor;ağlıyorum Ağlıyorum gülüm ağlıyorum, Sensiz deli oluyorum, Ufacık neden yüzünden yok oluyorum, İkimizede yazık ettin ve bitirdin beni terkkettin gittin, Sensiz yaşamak ölüm gibi, Yaşayamam... |
evet sendın benı aska zorlayan
benı kendıne kul ole yapan dogru ya !! ben sana gore bırı değılım ben senın serefsızlıklerın kaldıramayacak kadar serefslı senın oyunlarına kanacak kadar serefli bır ıkı sozune kanacak kadar sereflı bı ınasnım ben.. sen dusurdun benı bu durumlara mutlusundur şımdı . şerefime iç ******** .. !! |
İçim yanıyor,
Kalbim acıyor, Seni seviyor bu yüreğim, Sensiz yaşamak istemiyor, Yaktın beni yıktın beni, Burada terkedip bir başıma bıraktın beni, Anlamıyorsun, Acımıyorsun, Zaman benim için azalıyor, Seni seviyor bu kalbim eriyor, Beni senden seni benden sadece ölüm alıyor, Yıllar sonra bile sesleniyor kaçıyorsun, İçimi daha çok yakıyorsun, Bilmiyorsun ama... Bu kalbim seni yinede, Çok seviyor; "Bir gün beni çok arayacaksın ama ama, o gün ben yanında olmayacağım gülüm.. |
sevdiğim sen benim herşeyimdin
bildiğim bilmediğim tüm duygularım sensiz bir ömür geçer mi derdim denedim gördüm diyemem çünkü beni hiç yalnız bırakmadın beni sensizliğe mahkum etmedin. bu duyguyu bana yaşatmadığın için sana TEŞEKKÜR EDERİM |
Sen Yoksun,Bu Şehir Gurbet Bana,Bu Sokaklar,Bu Caddeler Baştan Başa
Hasret Sana.....Sen Yoksun,Fesleğenle Susuz,Akşam Sefeları Cefada....Yaz Sinemaları Öksüz,Aklım Fikrim Firarda.Bilmemki ... SEN Mutlumusun Oralarda........ |
Dün Köşe Başında Bir Güle Rastladım Ağlıyordu Sebebini Sordum,Bahçemi
Kaybettim Dedi,Bende Ona Dünyanın En Güzel Dost Bahçesinin Adresini Verdim Sizleri Buldumu Arkadaşlar..... |
Bir günah isledim bin af diledim
Üstünde durmasan ne kaybederdin? Hemen her firsatta bir tokat gibi Yüzüme vurmasan ne kaybederdin? Neyin eksilirdi beni affetsen ? Ne vardi kalbimi tekrar fethetsen ! Ne olur birazda bizden bahsetsen Hep onu sormasan ne kaybederdin? Evli olmasakta keyfe kederdi Gönül nikahimiz bize yeterdi Seytana uyupta bu kadar derdi Basina sarmasan ne kaybederdin? Yakami tutmasan yargilar gibi Ahiret gününde sorgular gibi Her yerde hatami sergiler gibi Önüme sermesen ne kaybederdin? Üstüme gelmesen sikana kadar Üzmesen canimdan bikana kadar Dag gibi sabrimi yikana kadar Dilini yormasan ne kaybederdin? Kanattin yarami günbegün desip Paramparça oldun gözümden düsüp Çilgin seller gibi haddini asip Üstüme varmasan ne kaybederdin? Hiç sansin kalmadi dönsende geri Yitirdin verdigim bütün degeri Askina emanet ettigim yeri Bu kadar kirmasan ne kaybederdin? |
Son Defa Sevmek İstedİm
Kahretsİnkİ. İlk Defa ÖĞrendİm AŞik Olmayi Şİmdİ Ne Sevgİ İstİyorum Nede BaŞka Bİr AŞk Ben Yanliz Senİ İstİyorum İsyankar |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:32 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.