![]() |
semada yıldızlar tükenmedikçe
dağlar dile gelip unut demedikçe ruhum bedenimi terk etmedikçe UNUTAMAM SENİ |
Cenneti getirdin ayaklarıma sanki,
gelişinle Yaktın kavurdun gidişinle cehennem misali sen ''KARA MELEK'' sağımda olup sevap yazmasanda solumda ol ama ol işte yanımda ol hep yanımda ol işte istersen hep acı ver ama yanımda ol bulacağız elbet bir çıkar yol.....! |
sevgiyi sevmesini bile ver
aşkı yaşamasını bilene gülmeyi gülmesini bilene ver acı çekmeyi de kaldırabilecek dayanabilecek insana ver çok ağır kaldıramıyorum bedenim ruhum eridi |
Okulmu Var Derdİn Var
Ah Şu Avaraliklar Yerİ Gelİnce İyİ Yerİ Gelmeyİnce Çekİlmeyen Çİle Ah Be Bİttmedİ Bİ TÜrlÜ Dert Desen Var Ev GeÇİmİ Desen Var Ne Yapsak Bİlemez Oldum BaŞimi Alip Gİtsem Uzaklara Dayanimiyomm Bİtmeyen Bİr Dert Var, Oda Şu Sinavlarr Off Offf Bİtmİyyoooo |
Sakın Sorma
Sorma bana kimsin diye Adına şiirler yazanda benim Ardından aptalca ağlayan da Ben öyle bir benim ki Tepeden tırnağa sen Evet, ikimizde aynıyız Diğerlerinden farklıyız Geceyi dinliyorsak her akşam İkimizde yalnızız Biliyorum sen diye bir şey yok,ben varım Sen benden bir parçasın sanırım Hayal mi gerçek misin bilmiyorum Yalnızlık benim her anım |
İlksin Sen
Sensiz ıslandığım ilk Nisan yağmuru bu Sensiz olduğum ilk gün Yıldızsız geçen ilk gece Sensiz yaşadığım en tuhaf an Bensiz geçirdiğim ilk akşam Bensiz kutladığın ilk doğum günü Paylaşılmayan umutlar Bensiz aldığın son nefes Bizsiz yaşanırsa bu hayat Bensiz dönüyorsa bu devran Unutmuşsan beni, biz diye bir şey yoksa Bizsiz, bensiz, sensizsin artık |
Bir bir sönüyor, bu şehrin ışıkları
Kaybolan umutlarım gibi Unutulan, bekletilen hayaller gibi Zamanla unutuluyor, bu şehrin aşkları Yarım kalan anılar gibi Sevilen, ulaşılamayan sevgililer gibi Günden güne kayboluyor, bu şehrin sevgileri Aşk, mutluluk, hayaller Bu şehir gibi olup ta Bir ben unutamadım seni Not:ben seni unutmak istemediğim için unutmuyorum belki de… belki de sevdiğim için … Özlediğim için Aşkım için unutmuyorum seni… |
Sana olan aşkım neydi acaba,
Bir esirlikmi, yoksa özglürlükmüydü. Sen benim gizemli dünyamda, Kapalı kapılar ardında kalan, Bir sonmuydun yoksa başlangıçmı ? |
seni yüregimin en derin köşesine
duygularımın en saf en temizine gözlerimin daldıgı her yere mahkum ettim bilemezsin sen......... sensizligin yüregimi ne kadar acıttıgını sensiz geçen her saniyemin zehir gibi geçtigini sensiz gündüzlerimin bile karanlık geçtigini seni nasıl sevdigimi bilemezsin sen... zaman sabır istiyorum yaratan dan bu sevgiyi yüregime koyandan sırf o güzelim hayallerle yaşadıgımdan haberin yok bilemezsin sen... |
Ben Bİr Serserİ AŞigim .
Sokaklarda DolaŞirim. Bİr Sevdİgİm Var . Bİlmez AŞkim Serserİnİn Önu Sevdİgİnİ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:34 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.