![]() |
sevdim seniii ben
en masum sevgimdin en saf hislerimdin benim... sevdiğimdin... gitme dediimm sen gitmedn içmde fırtınalar koptuu ne sen duydun nede bi başkasııı hala kopan bu fırtınalarıııı aşkımsnn sen hiç bitmeyen duygularımsın ilk ve son aşkımsınn!!!!! Seni sewdim hala sewiyorum..... |
Sen Olmazsan ÖlÜm
Bana Ne Eder SÖyle GÜlÜm Bİlkİ Ben Sensİz ÖlÜrÜm Ölmesemde Sensİz GÖmÜlÜrÜm ÖlÜm Bİle Yetmez Senİ Almaya Benİ Senden Ayirmaya Sana Bİr ÖmÜr BaĞlanmaya Senİn İÇİn Cehennemde Yanmaya GÜnler Bİle GeÇmez Oldu Sensİz Hayat YaŞanmaz Oldu Sensİz GÜndÜzlerİm Gece Oldu Sensİz Her Sabah Bana Zehİr Oldu Beyazlarim Kara Oldu Varolan Umut IŞiĞim Soldu Tek DÜŞÜndÜĞÜm ÖlÜm Oldu Oda Benİ Sen Yokken Unttu *** ArkadaŞlar BÜtÜn Şİİrlerİm Yalnizlara Ve BİrİcİĞİ YÜzÜnden |
Bir çocuğum adını heceliyorum,
Kağıtlara adını dolduruyorum, Bir vurgun yaşadım ama Gene de ayakta durmaya çalışıyorum... Bu mekan neresi? Terketmekte neyin nesi, Unutturdun bana her şeyi, Tanımıyorum kimseyi, Bak gene elimi uzattım sana, Nefes alamıyorum anla, Aşkınlayım bekliyorum yana yana, Ölecek yoksa,gel sahip çık şu cana... Tenin tenime değdiğinde can gelecek, Sen gelmezsen, Azrail'e can verecek, Bu kalp seni dursa da sevecek, Gel son defa olsun Belki de bu gözler se |
Karalar BaĞladim Sen Gİderken
HİÇ DÜŞÜnmedİm YaŞamayi Sen Yokken Sana BÖylesİne BaĞlanmiŞken Karalar BaĞladim Sen Gİderken Sensİz Karanliklar Sardi Yanimi Sensİz Acilarla ÖrdÜm DÖrtbİr Yanimi Sensİzken ÖĞrendİm AĞlamayi Ama Sen Bana YaŞatmadin AŞki Sevdayi Sensİz GÜnler Haram Oldu YalŞnizlik Bana YoldaŞ Oldu Sensİz GÜneŞİm Soldu Sensİz Kaldimya Herkes Senİ Bana Bana Sordu ****arkadaŞlar BÜtÜn Şİİİrlerİm Yalnizlara Ve BİrİcİĞİ YÜzÜnden Hayata KÜsenleredİr*** |
bır baska sonuk bu gece
sehrın butun ısıkları... ve bır baska esıyor bu gece.. ruzgar ustume... bır telas ıcerısınde goktekı yıldızlar.. ayrılıgın habercısı sankı... yagan yagmur bır baska hırcın.. kın kusuyor sankı gok,,kan aglıyor sankı bulutlar... ve bır baska sonuk bu gece.. sehrın butun ısıkları... |
işte sensiz bir akşam daha bitiyor
sensiz batıyor güneş ufuklarda yine sensiz seyrediyorum yıldızları karanlıkda koşup gelemiyorum sana öylesine muhtacım ki sana aşkımı söylüyorum yıldızlara öyle uzaksınki bana sevgimi yollayamıyorum sana . . . |
Bir sevdayı yaşamak ne zaman suç oldu
Hangi yasa bir aşka ceza biçabildi Hangi savcı aşkın yanlışlığını iddia edebildi Hangi hakim kalemini kırıp aşkın ölmesine hükmedebildi Şimdi aşkı yargılayama yeltenen tüm mahkemeleri Reddeiyorum . . . ve Aşkla ilgili kararı ben açıklıyorum. . . Dünyada yaşanmış, yaşanan ve yaşanacak ne varsa hepsini aşkın önünde boyun eğmeye MAHKUM EDİYORUM . . . |
Gün birinde iki serseri aşıklar varmış ve bunlar birbirlerini çok
seviyolarmış tabi birgün bu coçuk sevdigi kızı başka biriyle görünce deliye dönmüş ve aşkına bir şarkı dinletmiş ve kafasına çıkmış...ve o gunden sonra o kız kimseyi sevmemiş ve şarkının adı bu şarkıyı sevgilisine dinletti sonra kafasına sıktı...şarkının adı bu olmuş ve şarkıyı dinlemsinizi tavsiye edrim tüm sevenler.... |
boşuna konuşma vururum diye
düşündün mü seni sevmişim niye ? cesedimi istiyorsan hediye söküpte canımı vermem mi sandın ruhumu vermişim seni sevince akıl yitirmişim bir an görünce mutlu olacaksan ben ölünce göçüpde dünyadan gitmem mi sandın ben seni sevmişim ölümden korkmam kurşunla bıçakla yolumdan çıkmam ecel gelir diye yaşama sarkmam kesipde canımı atmam mı sandın benim selam çokdan verildi kefenlendi bir kabire serildi kurşunla değil bir çift güzel gözle vuruldu GİRİPDE |
Sevmek, inanmaktır,sevmek yaşamaktır
Sevgiliye, bir ses,bir nefes kadar yakın olmaktır Mademki seviyorum,mademki yaşıyorum Sen sevgi kaynagım,sen yaşama sevincimsin demektir…. Sevmek, aglayan göze tebessüm olmaktır Sevmek, sevgi denizinde sevgiliye el uzatmaktır Mademki gülüyorum,mademki el uzatıyorum Sen aşk pınarım,sen sevgi deryamsın demektir… Sevmek, sevginin anlamını,yüceligini bilmektir Sevmek, sevmeyi ve sevilmeyi hak etmektir Mademki anlamını biliyorum,m |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.