![]() |
Sensİz Olmuyor GÜndÜzlerİmee
GÜneŞ Dogmuyor İlaÇ Olmuyor, HİÇbİr İlaÇ İŞe Yaramiyor.su Bİle İÇİmdekİ Yangini SÖndÜremİyor... Sensİz Olmuyor Bİrtanem İnan Olmuyor. |
Hayat Zordu Bİlİyordum Ama Sensİzlİk Daha ZormuŞ Artik Bunuda
Bİlİyorum Sen Sevmesende Ben Sevİyorum Bunu Bİlmenİ İsterdİm Ama Sana Bunu BİrtÜrlÜ SÖylÜyemedİm Bİttİ Dedİn Ve Gİttİn Sen Gİttİgİn GÜnden Berİ Bendende BİrŞeyler Gİttİ İnan ÖlÜm Olsaydi Ayrilik Olmasaydi KeŞke Senİ Çok Sevİyorum Ne Olur Gerİ DÖn |
Öldüğüm gün yalnız kalacaksın,
İşte o zaman Beni anlayacaksın, Mezar taşımda ismimi okuyacaksın, Dilin tutulacak konuşamıyacaksın. Her yerde hayalimle karşılaşacaksın, Dokunmak için ellerini uzatacaksın, Ellerin havada donup kalacaksın, Dizlerin tutmayacak yere yıkılacaksın. Her gün ziyaretime geleceksin, Beni görmek için toprağı eşeceksin, Yinede Beni hiç göremiyeceksin, Akşam olsada evine dönemiyeceksin. Çiçeklerimi gözyaşlarınla sulayacaksın, Beni´de al diye ALLAH´a yalva |
seni özledim canım sesini duymayı gözlerini görmeyi çok özledim bir an
önce bitse bu hasret keşke cnm keşke |
A.B.C.Ç.D.E.F.G.Ğ.H.I.İ.J.K.L.M.N.O.Ö.P.R.S.Ş.T.U. Ü.V.Y.Z...
A>>>Aşkımsın B>>>Benimsin C>>>Canimsin D>>>Değerlisin E>>>Ecelimsin F>>>Fedakarsın G>>>Güzelsin H>>>Hasretimsin I>>>Ilımlısın İ>>>İnsancılsın J>>Jestimsin K>>>Kaderimsin L>>>Laiksin M>>>Mükemmelsin N>>>Naziksin O>>>Otoritersin Ö>>>Örneksin P>>>Pahabiçilmesii |
Seni düşününürken,gözlerin geldi yine aklıma
O kadar güzel ve anlamlı bakıyordunki Ben gözlerini hayal edip içinde kaybolurken Zaman tüneline düşmüş gibi uçtum hayallere Sen hangi zamandasın,hangi saatdesin söyle.... Seni düşünürken,birden kalbin geldi aklıma O kadar saf ve o kadar sevgiyle doluyduki Ben o kalbi düşünüp içerisinde kaybolurken Zaman tüneline düşmüş gibi uçtum sevgine Sen hangi kalptesin,hangi sevgidesin söyle... Seni düşünürken,hayalin geldi gözlerimin önüne |
eskimiş gömlek gibi çıkartıp attım seni...
ne kadar acıklı olsada sakın ağlama emi.... unutulup giderim bende günün birinde... sen dert etme unut böyle avut kendini... bir mezar nasılsa bende şimdi öyleyim... ölüm kadar soğuk okadar'da gerçeğim... tek sevdiğim sendin ama böyle olması gerek... gurur kalbi yendi.... gülmedi sana... FELEK..... |
şimdi tek yolcu benim bu son vapurda
senin beni terk edip gidişin gibi bende terk ediyorum bu sehiri her seyi ardımda bıraktım şimdi bende yolcuyum bu dünyada kimse yoktu limanda bu gidişte kimse kalmamıştı benden başka belkide bu karanlik sehirde anılar keskin bir bıcak gibi düşündükce acı veriyor kimse kalmadı artık bu hayatta şimdi bende yolcuyum bub eski vapurda |
gözlerinle büyülenen gözlerimi,ay ısığına sakladım dün gece,yıldızları
yaktım sen gelirsin diye,oturduğum seni izlediğim o bank bombos artık,seninle dolup tasan kalbim bombos artık,yeniden seve bilirmisin diye sordum kalbime, kül olan ates yanarmı yine,bir gün hatırlarmısın beni bilemem artık,kalbimin atesi söner, sen cennetim olursun. |
Bir sevdiginiz varsa ve siz ondan başkasını seviyorsanız demektir ki
siz siz o kişiyi sevmiyosunuz.O diger sevdiginiz o kişiyi ilk aşkınızdan daha çol sevebilecekmisiniz ?acaba Siz ne kadar sevsinizde o ikinci kişiyi o ilk aşk gibi olmaz!Sevgili demek sizin için oyuncak galiba ama gerçekten yürekten sevenler için aşk demek o kız için ne olursa olsun onu sonuna kadar sevmektir!o kız sizin belkide hayat arkadaşınız olacaktır!SEVGİ KARŞINIZDAKİNE SAYGI DUYMAKTIR?SİZ KARŞINIZDAKİNE NE KADAR SAYGI G |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:21 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.