![]() |
Seviyorum desem
En güzel sensin desem Nazikce yanına gelsen İsmini söyler misin Seviyorum ama kimi En tatlı birini Nasıl söylesem sana İlk harflere baksana |
dualar ettim aşkımıza
hiç bitmesin diye hep kortum gözlerinden nazar deyecek diye inan uykularım kaçıyor elveda diyeceksin diye ismini yazdın kumsallara tatlım diye yalvardım dalgalara silmesinler diye inan uykularım kaçıyo gideceksin diye |
mutluluklar
Seni seviyorum demek Çözüm değilll Artık seni bırakıyorum Mutlu ol??? Özgürsün.... Seni sevmek ?? Günahsa azapsa Ben çekerim Sen çekme Ben ağlarım. Ben yanarım senin için Yeter ki!Ssen mutlu Ol yeterr.. Umarım mutlusundur İlk Göz Ağrım... |
Seni bekliyorum....
Camdan bir an önce ayrılmadın? Sen gelirsin diye... En sevdiğin yemekleri En sevdiğin müziği açtım.. Günler geçiyor Umut yenilmesi gerekirken Daha çok büyüyor... Umutsuz olmam lazımken.. Pozitif bakıyorum yaşama.. Seni Bekliyorum... Hadi gel sevgilim Yaşanmış herşeyi silmeyelim? Sen benimsin.. Ben senin... Boşa silmeye çalışma silemezsin Hata ben de değil... Sen de.. Kendin geleceksin Kırmızı güllerle özür dileceksin ...Hadi... ...Seni Bekliyorum... |
seni yazdım sahildeki kumlara
ismini fısıldadım içimdeki duygulara sordum dalgalara gelsin dedim, yeter dedim ve sen yanlızca birtanem dinlediğim şarkılarda duyduğum dalgalarda sigaramın dumanında bir hayal olup bir özlem olup kaldın seni sordum sevdalara içimdeki korkulara gönlümdeki arzulara günler geçti sen gelmedin birtanem |
Ben sana mecburum bilemezsin,
Adını mıh gibi aklımda tutuyorum. Büyüdükçe büyüyor gözlerin, Ben sana mecburum bilemezsin İçimi seninle ısıtıyorum.. .................................................. ............ Gözlerin gözlerime değince, Felaketim olurdu ağlardım. Beni sevmiyordun bilirdim Bir sevdiğin vardı duyardım... AĞLAMA SEVDİĞİM DÖNERİM BİRGÜN... |
AŞk Bİr Kere YaŞanir
Mutluluk İkİ KİŞİyle YaŞanir Sevgİ İkİ KİŞİyle YaŞanir Bunlarda Sensİz Asla YaŞanmaz |
İmkansizliĞi Sevdİm
GÖzlerİndekİ Nemİn SafliĞini GÖzyaŞlarinin DuruluĞunu Vee İkİ DudaĞinin Arasinda Hayata Hedİye EttİĞİn Nefesİnİ Sevdİİm... |
Sen hic asik oldunmu...
Ask yagmuruyla islandinmi hic... Ardindan sevgi gunesiyle, kurudunmu... Ve yine mutluluk ruzgariyla, kavustunmu... Iste ben boyle sevdim, boyle asik oldum... Sonunda kazanan ask oldu, sevdigim biz olduk..... |
Bİ GÜN AYRILIK CANLARI VURMUŞTU!KULAGIMA KAPATDIM VE SESTEN DİYAR
DİYAR KAÇIYODUM.ÇÜNKÜ AYRILMAK İÇİN ÇOK ERKENDİ.ONU COK SEVİYODUM.VE CARESİZ ONU KENDİ BEDENİNE TESLİM ETMEM GEREKİYODU.....NEFESİM KESİLDİ BİRDEN. YUTKUNAMAZ HALE GELDİM HER TARAFIMIN ÜŞÜYOR VE TİTRİYORDUM. DAMARLARIMDA YANLIZLIK DOLAŞIYORDU..OYSA NE GÜZELDİ ONA AİT OLMAK VE SADCE ONUN VARLIGINI HİSSETMEK ŞİMDİ YANLIZLIGA SARILMIŞTIM VE GÖZÜM DEN AKAN YAŞLARLA SAHİP OLAMIYORDUM.... O BENİM HERŞEYİMDİ yanındayken mutluydum... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:25 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.