![]() |
AĞlamazdim Her Gece BÖyle Sen Olsaydin Yanimda HİÇ ÜzÜlmez
Kederlenmezdİm İnan Yeterkİ Sen Olsaydin Yanimda Şİmdİ Her Tarafimi SarmiŞ Yanlizlik Her Yanim Bİr AĞliyor Hani Senİn O GÖzlerİn Nerde Hanİ Sen Olacaktin Yanimda AŞkim Derdİn AŞk Bİttİ BebeĞİm Derdİn Bebekler Senİ Dİnlerdİ Canimsin Derdİn Al Bu Canim Senİn Olsun Yeter Kİ Sen Ol Yanimda Butun Dunya DÜŞman Artik Bana HİÇ Bİr Şey HİÇ Kİmse Tesell |
Son defa göremeden bir kelime söylemeden elveda diyemeden seni benden
ayırdılar beni tek kelimeyle yıktılar. |
Öle Yaktin Kİ Canimi Anlayamazsin
Sen KÜÇÜk Bİ Yalancisin Kavrayamazsin BİrgÜn Arasanda Benİ Bulamazsin BiraktiĞin Yerde DeĞİlİm Artik Sokak KÖŞelerİne Adimi Yazarsin Ara Benİm YandiĞim Gİbİ Sende Yanarsin Her GeÇenİ Ben Sanirsin BiraktiĞin Yerde DeĞİlİm Artik Çekİlİr Bİr KÖŞeye AĞlarsin Umudunu Dİpsİz Kuyulara Atarsin Her GÖrdÜĞÜne Benİ Sorarsin BiraktiĞin Yerde DeĞİlİm Artik Arasanda Artik Yokum Yaninda Ellerİn BomboŞ Kaldi Sonunda YÜreĞİn Acimadimi YokluĞumda |
dost aşkı belayasardı beni bu kader
nerdegençliğimde kokladığım o güller alemler yaratılmış yar o günlerekaç var bu meşki anlayacak dostlara ihtiyaç var bermi elesten beri gurbette sayılırız bizler aşk sarhoşuyuz vahdetle ayılırız vuslata ermek için koşarız hergün yare uslat olmak değildir hiçbir soruna çare aşkı bir dava bildlk sahiplendik biz onu bitiremezler dostlar yok bu yolun sonu gönlümüz eskidedir gözümüzse atide yerle göğü biliriz kökümüzse mazide sohbet meclisi |
Son bir defa daha bak gözlerime
Giderken uzaklara Ve götürürken yanında; Senle bulduğum mutluluğu, Sdece seninle yaşadığım aşkı. Yeniden bulduğum mutluluğu. Götürürken yanında, Son bir defa daha bak gözlerime... Son bir defa daha bak gözlerime... Yaşanan günlerin, Aşkımıza şahit olanların, yolların binaların, mutluluğu ve korkuyu aynı anda yaşadığımız anların hatırına. Giderken uzaklara, Son bir defa daha bak gözlerime... SESSİZ_FİRTİNA:-))) |
aman yine gece oldu gün bitti herşey unutuldugün bitti diye yaşammı
durdu senin bu unutmaların beni hep kuruttu bu mektubu yırtarsan benden hoşlanıyorsun silmezsen beni istiyorsun cevap yazarsanbeni seviyorsun vermezsen bensiz yapamıyorsun hadi bakalım ne yapacaksın |
ben seni bu dünyada bir tek seni sevdim sen diyorsunya benden başka
kızmı yok yok işte ben seni öyle sevdimki sen bile korkarsın benim aşkımdan keşke seni sevmeseydim gözlerim kör olsaydıda görmeseydi seni güle güle sana yakışmaz sana sen bitirdin benim aşkımı yalanlarınla kaçamaklarınla sana güle güle |
bir gün yeşil giyersin doğa olursun
bir gün mavi giyer deniz olursun bir gün pembe giyer ruya olursun bir günde beyz giyer benim olursun ben yamaklarda gezerim yol senin olsun ben zehir içerim su senin olsun yeni bir sevgilli bulmuşsun hayırlı olsun bende yeni bir tane buldum HABERİN OLSUN saygıllar HÜSEYİN |
Sensizliğin yeri bomboş olsada,
Sensizliği senin için beklemek,zor olsada, Sensizken seni beklemek,bir kor olsada, Sensizliği,senin için bekleyeceğim. Bana uykuyu tattırmasanda, Bana aşkını yaşatmasanda, Bana zevkini bırakmasanda, Benliğimi,sende öğreneceğim. Seni sevdiğimi istsmesende, Beni kendine sevdirmesende, Bana sevdiğini söylemesende, Seni,ömrümce seveceğim. Kendime,hayatı zından etsemde, Kendimi,kendine,keletlesemde, Kendimi,sevgine sürüklesemde, Kendim için,sevgini |
Bak Yİne Uyku Gİrmedİ GÖzÜme,
Senİ BeekledİĞİm,bu Haİn Gecede. Bİlİyorum,sebebİ,nedenİ Sensİn Bu Çİleye, BekleyeceĞİm Senİ BÖyle Delİcesİne. YÜrÜyorum! Sonu Bellİ Olmayan Bu Bİtmez Yolda, Bİlmİyorum! Neden Bu GÖnÜl Bu Kadar Darda, Vermİyorum! Ve VermeyeceĞİm Senİ BaŞkasina, BekleyeceĞİm Bu Yolu! Sonunda Sen Olmasanda. Gİdİyorum, Sensİz Ve Senİn OlmadiĞin Mekana, TaŞimiyor,katlanamiyor,kalbİm Bu AŞkin AĞirliĞina, GÖzlerİmde Yoruldu Artik,bekledİ Yillarca, Kuruyan Bİr Pinar Oldu,uĞr |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:48 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.