![]() |
Her Şey Sende Gizli
Yerin seni çektiği kadar ağırsın, Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın, Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç.. Sevdiklerin kadar iyisin, Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün, Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yaşadıklarını kâr sayma Yaşadığın kadar yakınsın sonuna ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.. |
Sevdamın yükü ağırdir taşıyamazsın,
Bana öyle kolay kolay alışamazsın, Tertemizdir kalbim balçıkla sıvamazsın, Anlatırken sevdamı, Beni sustaramazsın. Diktiğim sevda ağacını kurutamazsın, Seversem Seni, Beni asla unutamazsın, İkamet edersem benliğine çıkartamazsın, Bal damlar sözlerimden beni susturamazsın. Sıcaktır yüreğim elinle tutamazsın, Ateştir sevdam buzla soğutamazsın, Arama bu sevdayı başkasında bulamazsın, Ben AŞK adamıyım Beni susturamazsın. |
Ben Sevgimi Dilime söyletip,
Sonrada tükürenlerden değilim. Ben sevgimi gözlerime bakıtıp, Gözyaşlarıma akıtanlardan değilim. Ben sevgimi kağıda yazıp, Sonrada yırtıp atanlardan değilim. Ben sevgimi tabuta koyup, Toprağa gömenlerden değilim, Ben sevgimi sokağa atıp, Ayaklar altından toplayanlardan değilim, Ben sevgimi çamura bulayıp, Suyla yıkamaya çalışanlardan değilim. Ben sevgimi beynime yazarım, Her saniye aklıma okuttururum. |
Diğer ödüllü karikatürleri
görmek için tıklayın.. Her gece vuslatın çalar kapımı, Üstüme üstüme gelir ayrılık, Leylasız mecnunum susuz çöllerde, Yakarda derinden yıkar ayrılık, Ah be yüreğimi sıkar ayrılık. |
sensizlik bir kor gibi düşünce yüreğime
bu şehirde benimle birlikde karanlığa karışıyor şehrin sokaklarında dolaşmak istiyorum ama bu şehrin her sokağında senin anın yaşıyor derin derin nefes çekmek istiyorum içime şehrin dört bir yanında senin kokun dolaşıyor sensizlikle oluşan yarama bu şehirde merhem olmuyor kendimi bir köprüden atıp kurtulayım diyorum gökyüzü bana adını yazıyor bir ormanda kaybolup gideyim diyorum orman bana gözlerinin rengini yansıtıyor her biri herbişey üstüme |
ayrılık Zaman sız gelır be askım ülüm allahın emrı
dır |
kaç sene sevdim zalim
sevmedin be sevmedin beni neden neden kaç yıl verdim sana kaç ömrüm bitti senle kaçç kaçç nerde gerçek sevgi nerde ben sevdim ugruna öldüm yalvardım olmadı sevemedim dedin olmadı naptım sana olmadı haa naptım sevmekten başka saçma sapan insanlara ugraşıyom eskiden kalsam eskilerde olsam birtek seni sevsem karşılıksızdı ama temizdi yaa kaç sene oldu kaçç sana kalbimi verdim yoksun gttin dayanamıyom dayanamıyom artık senden başkasıyla yapamıyomm eski |
Ne Sevdaya İnanirim
Ne Sana Ne ActiĞin Yaralarin Tamir Olur Ne De AŞkina Yar Olur Ne Sevdİn Ne Sevİlebİldİn Şİmdİ Yanlizsin Benim Gİbİ AŞkina Kutsaklarda Kal Emi... |
Geceyİ BÖlermİ Aydinlik Yada
GÜneŞ DoĞarmi Gecenİn Bİryarisi Karanlik Odama Yildizlar BariŞirmi Pusulu GÖzlerİmle Ya Ben AĞlamaktan Senİ DÜŞÜnmekten VazgeÇe Bİlİrmİyİm Dersİn BİrgÜn Yalnizlik Gelİp Çalarsa Kapini Acirsa YÜreĞİn Anlarsin NelercektİĞİmİ Ben Anlatamadin Senİn İÇİn DÖktÜĞÜm GÖzyaŞlarini SÖyleyemedİm Senİ Nekadar SevdİĞİmİ Belkİ Sende Severde Sevİlmez Sen Anlarsin Benİ YaŞarsin Belkİ Benİm YaŞadiĞim Acinin Yarisinida Olsa Anlarsin İŞte Ozaman |
DÖRT DUVAR ARDINDA ACI VE BEN
İNSAN BU HALİNDEN MEMNUN OLURMU KORKMA DİYORLAR BANA AŞKTAN KORKUSUZ AŞK YAŞANIRMI DAKİKALAR AZAP SANİYELER IZDIRAP İNSAN BU HALİNDEN MEMNUN OLURMU BİTMİYOR KARŞILIKLI YAŞANAN AŞK KORKUSUZ AŞK YAŞANIR BE GÜLÜM...... ................................................. <<<<<<<<<<<<<<<<<&l t;<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<< |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:27 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.