![]() |
Sen SÖzcÜklerİ ÖlÜmsÜz Kilansin
Sen Umudun Sen AŞkin Sen Özlemİn Sen Hayatin Adisin . . . Şİmdİ İÇİmde ÇoĞalttiĞim Sesİmle Haykiriyorum Herkes Duysun Dİye HİÇ Kİmse Sevdama Senİn Kadar YakiŞmadi Ve Sevdam HİÇ Kİmseyİ Senİn Kadar YaŞatmadi . . . |
lütfen bu şiiri okuyun çok uzaklarda köyün birinde güzelmi güzel bir
kız yaşarmış ve o kız çok güzelmiş kendini çok beğenir kendinle üvünürdü unu kim istemeye gittiyse o hiç kimseyi kabul etmemiş birgün köyün gençleri toplanır bu kız hiç birimizi kabul etmiyor diye köyün en yakışıklı erkeği ne der sen git iste bizi kabul etmedi diye köyün yakışıklısı gider kızı gürür gürür gürmez aşık olur lakin kız unuda kabul etmez derken o erkek şehire gider evlenir arada yıllar geçer köyüne tatile gider mer |
Biliyorum, kolay değil yaşamak,
Gönül verip türkü söylemek yar üstüne; Yıldız ışığında dolaşıp *******i, Gündüzleri gün ışığında ısınmak; Şöyle bir fırsat bulup yarım gün, Yan gelebilmek Çamlıca tepesine... -Bin türlü mavi akar Boğaz'dan- Her şeyi unutabilmek maviler içinde. Biliyorum, kolay değil yaşamak; Ama işte Bir ölünün hala yatağı sıcak, Birinin saati işliyor kolunda. Yaşamak kolay değil ya kardeşler, Ölmek de değil; Kolay değil bu dünyadan ayrılmak... |
Sen bambaşkaydın vede farklıydın,gözlerin anlatıyordu seni bana
adet****okun özletiyordu yokluğunda ve geçen her zamanda.Nezaman bir şiir yazsam seni dillere dökerdim seni sayıklar ve seni anardım.Bir umut taşıdım belki zor yada acı geçen,zamanlara karşı direndim...yenilmedim hayalin gözümün önünden gitmedi.sana yönelik hayal kurdum hep olmadı diye bişi yoktu,gözlerin yüreğimdeki o küçücük umudu büyüttü.üstü kapalı saklı sözcüklerin vardı.Her çalan şarkı sanki sana yönelik hazırlanmıştı.Seni anla |
Ruhum dağılırken uzak diyarlara,
Bedenim paramparça sensizlikte. Kara *******in nefesinde buğulu bir sessizlik varken Yaşamak çok güç olmalı adsız kentlerde. Kadehimden yudumlarken kan şarabımı Gecenin sensiz, Ne kadarda kimsesiz olduğunu farkettim. Soğuk bir kış gününden daha soğuktu yüreğim Gidişin, Sessiz bir gülüşün masumluğundan öte Acımasız bir katildi yüreğime. Sen gittin, Ben Yalnız yağmurların baş kahramanı oldum Bu kimsesiz kentlerde... hndhnd |
sevginLe kaLbime bir dunya kurdum
yıLLardır hep seni bekLedim durdum nerdesin aşkınLa sarardım soLdum bahtıma yazıLmış kısmetim sensin aşkını kaLbime sığdıramazsın hasretin derdini durduramazsın ne yapsan eLimden kurtuLamazsın şansıma yazıLmış kısmetim sensin dunyaya seninLe yeniden doğdum kederLi gunLeri kaLbimden kovdum aşkınLa tutuşup sarhoş oLdum anLıma yazıLmış kısmetim sensin... |
Eğer tek suçum; Seni sevmekse,
Gönül mahkemende yargıla Beni, Cezam müebbet, hapishanem kalbin olsun, İtiraz edersem, kalbime hançer vurulsun. Ellerime kelepceler vursanda, Ayaklarıma prangalar taksanda, Gece gündüz aç bıraksanda, İsyan edersem, boynuma ip vurulsun. Sabahları odama güneş doğmasada, Bayramlarda açık görüş olmasada, Yeterki gardiyanım Sen ol, Af istersem, iki gözüm kör olsun. Her gün hücreye atsanda, Her tarafımd |
her gecenin kastı
sanki bir ahı var bana ayrılıkları verir sanki bir hıncı var... yokluğunla geçer günlerim ağlıyor gözlerim kurşuna sitemdir hislerim... kara bağrıma taş toprak ataydında gideydin be ASKERİM atıpta gideydin..... |
Bu bir oyundu yalandı dolandı.
Çok ince düşündüm tüm ayrıntısını. Aynı acıyı tattım bunu iyi biliyorum. İki kat fazlasını önüne sunuyorum. Düşünüyorum bana yaptıklarını. Sanmaki affedebilirdim olanları. Şimmdi roller değişti. Ben oynayan sen ağlayan. SENİ SEVİYORUM demiştim'ya. YALAN.........sekerce_ den sevgilerle. |
sıcaklığımı hissettinmi tenime dokununca.
hissettinmi sevgimin verdiği o masumluğu avuçlarımda. herşey buraya kadar değil son yoktu bizde olmayacaktı. sonlarda başladık biz seninle hayata aşka gülmeye. birbirimize biz hayat verdik dönmek yoktu bizde olmayacaktı. sen ışığına aldandın dünyanın ben ise sana. sen ışığı bende buldun ben aydınlattım dünyanı senin. direnmeyi,güvenmeyi,sevmeyi ben öğrettim.öyle değilmi. gidişinde dönüş olmayacaksa ölüürüm sanma. yok olurum yanlızca.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:14 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.