![]() |
gözlerim aramaktan vazgeçemezken seni.
sen hangi rüzgara uyupta gidersin halaa. sevdamız düşündürür beni hergece. bilemem ne desem dilime dolanır her hece. ağlasam akmaz gözyaşlarım acıtır gözpınarımı. artık biz yokmuyuz anlayamıyorum. acılarım katlanıyor dön gel pınarım. |
Ben seni kocaman bir yürekle sevdim. Gözlerim değil, yüreğimdi seni
gören. Sen damarlarımdaki kana karışıp, geldin oturdun yüreğime. Bir başka yerde olamazdın zaten. Sen, benim en değerli yerimde, yüreğimde olmalıydın, orada kalmalıydın. çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek, ilk kez bu kadar kolay kabullendi seni. Herhangi bir konuk değildin artık. Bu yüzden ne ağırlama faslı vardı, ne de uğurlama. O yüreğin gerçek sahibiydin. Şimdi sonbahar, kışa giriyoruz ya... |
Ayni sokakta oturuyorduk
Her gün bir kizla geliyordu eve Adi ESRARENGIZDI Herkes onun hakkinda Farkli seyler söylerdi. Fakat kimse gerçegi bilmezdiKirli sakallari vardi. Yesil gözlü esmerdi Mahallenin kizlari hayrandi ona Bense nefret ederdim Hiç kimseyle konusmaz Sadace gelir geçerdi Birgün onunla yolda karsilastik Çok güzel bir yüzü vardi Bana gülümsedi Sasirdim Ama yinede onu sevmiyordum. Fakat o çok farkliydi Gece boyunca lambasi yanardi Uyumak yerine onun evini seyrediyord |
Hani, diyorum da, insanın gerçekten mükemmel bir dostu olsa...
"Ona", şöyle, içine sindire-sindire, kocaman bir sarılsa... Ne iyi olur değil mi? Dostunuz! dostunuz var mi? Kadın ya da erkek... Hiç fark etmez. Gerçek dostun cinsiyeti olmaz. Paylaştığınız birileri var mı? Var ise mesele yok. Yok ise, gidin bulun hemen! Sırlarınızı paylaştığınız. Özlediğinizi açık yüreklilikle söylediğiniz. "Canım benim!.. dediğiniz... Telefonda bile saatlerce konuştugunuz, sıcacık b |
******* karanlık Yalnızlık acı
sevgin yalan bu dunyadaki tek gerçek ruya içinde sevgi olup acı çekmeyen yalnızlıkların karanlıga gömuldugu bır RUYA.. yıldızlar ne kadar uzaksa ruyalarım gerçek olmayacak kadar guzel hiç uyanmıyacakmışım gibi adını A.Ş.K koydum ruyamın.... |
şimdi kendimle savaştayımmm... sabahlarsa artık
benden çok uzakk nefes almak zor geliyor artık böyle bittiyse bu aşk bende sıkarım kurşunları kadere... bende seni benden koparanlara isyan ederim ellerini çektin ya benden duvarlar üstüme üstüme gelir oldu sanmaki sevmedim seni sanmaki baglanmadımmm bu aşk öyle sardıkı bedenimi benim içimde benden güçkü bir sen olduuu |
Hergün peşinden köpekler gibi koşan
O soğuk havalarda seni tir tir titreyerek Bekleyen bendim be gülüm, Her zaman senin hayalinle uyuyup Kalktığında hayalinin gözlerinin önünde Olduğu kişide bendim. Belki görürüm diye kapınızın önünden Geçende ben dim be gülüm... Dünyada seni en çok seven kişide bendim Be gülüm.. SENİ HERZAMAN SEVECEK OLAN DA BENİM GÜLÜM..SENDEN AYRILMAK BANA ÖLÜMDÜR BE GÜLÜMMM.....IRMAKI'MMMM |
SENİ SEVİYORUM !
Sadece kim oldugun degil, sen oldugun icin ve seninle beraberken kim oldugumu, benligimi anladigim icin SENİ SEVİYORUM ! Sadece kendine yaptiklarin icin degil, bana kattigin güzellikler icin. SENİ SEVİYORUM ! İcimdeki cocugu, sakli kalmis ben'i yeryüzüne cikardigin ve sana ihtiyacim oldugu her an tüm duyarliliginla yani basimda oldugun icin. SENİ SEVİYORUM ! Elini kalbimin üzerinde hissettigim zaman, üzüntülerimi alip, onlarin yerine simdiye kadar hic k |
Kimseler yapamaz senin resmini
Kıyıdan açılanın tanyerinden esenin Aramasınlar seni renklerin atlıkarıncasında Dayanmış tahta parmaklığa bir bağ taraçasında iklimler Bizden en uzak gezegenin kederi Aramasınlar seni uyaklarında ışıkla gölgenin Sen oyunun dışındasın oylumların da yüzeylerinde Bir yerlerde bir sevinç günün birinde fışkırır Kimseler yapamaz senin resmini Kıyıdan açılanın tan yerinden esenin Sen kendi resmini kendin de yapamazsın |
Güneş altında söylenmedik söz yokmuş..
Bu yüzden *******i söylüyorum sevdiğimi.. Ne gece ne gündüz yokmuş söylenmemiş söz.. Bende söylenmişleri söylüyorum yeni biçimde.. Hiç bir biçim kalmamış dünyada denenmedik... Bende susuyorum sevgimi saklayıp içimde.... Duyuyorsun değilmi suskunluğumu nasıl haykırıyor... Susarak sevgisini ilan eden çok var sevgilim ... Ama bir başka seven yok benim sustuğum biçimde ..... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:24 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.