![]() |
hayatda hep yaşamak için bi nedenim vardı ayakta kalabilmek ve hayata
sımsıkı sarılabilmek için hep bir neden vardı içimde ; Artık yazamıyorum bile kalem tutmuyor elim yazdığım tümceler saçma...... kafamda belli simgeler yok!yasamak içinde artık bi sebbeim yok her yer karanlık aydınlığa bir türlü ulasımıyorum ve çağresiz ağlıyorum tekrar istiyorum senli benli hayatıma diye bağırıyorum saatlerce....kimse duymuyor sesimi.... resmine bakıyorum ve bir sıcaklık hissediyorum daha hala senden arda |
Sen Aklima GeldİĞİnde Derİn DÜŞÜnceler Alir Benİ
Oysa Senİ DÜŞÜnmesİ Bİle GÜzel Bİr Hayale Bİr MutluluĞa Bİnlercesİnİ Eklİyorum Dudaklarimda Senİ SÖylÜyorum Sen Dİye Uyuyorum GÜne Sen Dİye BaŞliyorum Öyle Tatlikİ Senİ DÜŞÜnmek HerŞey Sevgİ HerŞeyİn Adi Sen Sen Olmasan Dİyorum... Ama Sen Varsin Nerede Bİr Çİft GÖrsem Sankİ Bİz Gİbİler Ama Benİm Sevgİm DaĞlari AŞar ÇÜnkÜ Ben Sevİyorum HİÇ SevmedİĞİm Kadar... Sen Varken Hangİ Keder Üzer Benİ Hangİ GÜn |
Sen GİttİĞİn GÜnden Berİ
Yetİm BİrÇocuk Gİbİ Kalbİm Sevgİsİz Kaldi Sen Gİttİn Gİdelİ Senden BaŞkasini Sevmedİm Kendİme DÜŞman Kaldim Kalbİme HanÇer Sapladin Sen Gİttİn Gİdelİ Yanliz Bİr Kalp Nasil Yalanci Bİr DÜnyada YaŞar Bİttİ Artik Kalbİm Bu Aciya Artik Dayanamaz |
uyuyamıyorum sen uzakken
yokken burda buara ihtiyacım var sana fazla bişey istemem yanımda kal yeter canım ellerimi n'olur hiç bırakma hemen kızma bana anlarsın sen beni bana katlanırsın değil mi olmuyor olmuyor canım sen şimdi biraz beni anla |
SENİ SEVİYORUM
sevmek; bakmak değil görmekse eğer, sevmek; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM.... * * * * * sevmek; senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse eğer, sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer, SENİ SEVİYORUM * * * * * sevmek; yatağa uzandığında, seni düşlemekse eğer sevmek;sen üşüdüğünde gölgemle seni ısıtmaksa eğer, sevmek; s |
BeN ölüme giderken seni ne kadar
sevdiğimi duyacaksın ve sen Allah'a onu bana ver diye yalvarırken ben meleklere seni ne kadar sevdiğimi söyleyeceğim ölümsüz AŞKIM BENİM |
Güneş ne zaman dünyaya küserse,
Gece ne zaman gündüz olmazsa, Dünyayı güneş değilde,ay aydınlatırsa, Belki o zaman unuturum seni. Yıldızlar birgün parıldamayı bırakırsa, Dün ne zaman,bugüne alınırsa, Kavuşalım diye ettiğim dualar kabul olmazsa, Belki o zaman unuturum seni. En sonunda kalbim atmayı bırakırsa, Dünyada birgün adalet sağlanırsa, Seni benim kadar seveni bulursan eğer, Belki o zaman unuturum seni. |
yapraklar dökülebilir
güller solabilir herkes unutula bilir ama sen asla |
sen yürürken dik duruyorsun
ben yürürken eğik duruyorum sen tek birisini seviyosun ben kız erkek ayırmadan herkesi umrunda olmasada seni seviyorum |
ruhunun derinliklerine bir tek ben inebiiyorum.
yinede bana güvenmiyorsun. tıpkı benim seni çok sevdiğim halde sana güvenmediği gibi...... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:04 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.