![]() |
Sen gül diyarının en hoş gülüsün…
Hayatın bana sunduğu en güzel ödülsün… Sevgi dağlar boyu kocaman bir kitap… Sen ise o kitabın özüsün… Gözyaşı ve hüzün dolu dünyada sen.. Umut bahçesinin şen bülbülüsün Ağlarken susar gözlerin neden? Kim bilir ne kadar üzüntülüsün ?? Sevip sevilirken ayrılmak neden Sanki ağlıyor günlerden beri en güzel gözler….. .................YıldırAYgün............... |
sokak lambası,
sende benim gibi yalnız ve dostsuzsun. Çevreyi aydınlatmak için kendini paralarsın Ama tekbir sevdiğin bile yoktur. Belkide vardır ve çok uzaklardadır. tıpkı benim gibi senle ben arasında bir fark göremiyorum Sende benim gibi sokaklara aitsin Kaldırım üstünde veya yol kenarında Belkide sevdiğini düşünüyorsun Belkide onun için kızıp parlıyorsun seni çok kişi sevmez tıpkı benim gibi. |
Tutamayacağım sözler vermem,
Basit kişilerle polemiğe girmem, Bazı şeyleri asla affedemem, Yaşananları kolay silemem, Acıyı tanıdığım için kimseye çektirmem, Cesaretsizliği gururla örtemem, Yalan ve taktiklerle uğraşmayın yemem, Dostlarıma laf ettirmem, Tutkularım var vazgeçemem, Gidiyorsun eğer çok özlesem bile dön demem, Ağır geliyorsa bunlar firar serbest, SEVEN SEVER SEVMEYEN YOL ALIR GİDERR!!! |
aşksızım be gülüm aşksızım
yalnızım be gülüm yalnızım dertliyim be gülüm dertliyim napıyım be gülüm söyle onu yapıyım sen naparsın he isyankar senne yaparsınki be sen dertten ne anlarsın be ne sen anca sevip terk edersin isyankar |
Bir hicran çölüne bıraktın beni
Adını andıgım dili kopardın Yaydın üzerime yalan gölgeni Kalbine girdigim yolu kopardın |
SavurmuŞum RÜzgara AŞkimi
BirakmiŞim Kendİmİ Zamana GÖz YaŞlarim Cami DÖven YaĞmur Mİsalİ Islatiyor Kalbİmİ Sokaklar NomboŞ Caddeler Islak SÖylÜyorum Şarkimizi Hatiralarimizi Anarak Zaman Öyle Bİr İlaÇ Kİ Doktorlr Bİle ŞaŞiyor Kendİmİ BirakmiŞim Zamana Belkİ Yaralarim KavuŞur |
ah be gülüm
gitmelerin mi zor....... git dememelerin mi ben en çok sende.............. gitme kal ve merhaba demelerini sevdim be gülüm ((........bedran..... yalnız şair)) |
gözlerinde aradım sevgiyi yılarca
mavi gözlerinin nazarında gülen yüzünün nurunda sıcak ellerinde aradım sevgiyi sonra aşkı aradım sakak lambalarında bulamadıım yılarca sokak lambalarıyla iz sürdüm kaç çelme yedim felekten kaç kere düşştüm yüzü koyun ve sen! ve sen vardın yolun sonunda hep sevdiğim ve seveceğim ama yolun zordu sana yürüken arkamdakileri görmedim şimdi sanada varamadım onlarda yoklar pişmanın ALLAHIM niye sevdim sana koşarken düştüm ama sen hep güldün bana |
oturmuşum pencerenin kenarına
mor menekşenin yanına dışarıda soğuk hava gözümda bir damla yaş kalmış dünden herşey eskisindende beter havada yağmur var ağaçlarda kalan sarı yapraklar rüzgarla dans ederek kendilerini toprağın kolların abırakıyorlar ah!ahbe mor menekşe derdimi anlatsam ağlarmısın sende ahbe mor menekşe bükme ince boynunu sende bilirisn insan oğlunun huyunu bak yağmurlar yağıyor yüreğimde fırtınalar kopuyor yaprakları dökülüyor sevde ağacının |
kalbim nereye gidiyorsun?
sonbahar rüzğarından daha hızlı istesende artık yaşamasın o sevdaki gençlikte kaldı kalbim bo koşuya dayanamassın bırak son şiiri başkası yazsın dönde ilk aşkına onunla avun o ilk aşk gibisin bir daha bulunamassın |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.