![]() |
Zaman Öyle Bİr İlaÇ Kİ
Doktorlr Bİle ŞaŞiyor Kendİmİ BirakmiŞim Zamana Belkİ Yaralarim KavuŞur |
EVLİĞİN İLK HAFTASINDA:
Damat: Ah! Nihayet rüya gerçek oluyor!! Gelin: Senden ayrılmamı ister misin? Damat: Hayır! Bu lafı bir daha asla söyleme! Gelin: Sen.. Bana aşık mısın? Damat: Taaaabiki. Gelin: Beni terketmeyi düşünür müsün? Damat: Tabi ki hayır. Gelin: Peki bana bir öpücük verir misin? Damat: Evet hem yüzüne hem gözüne. Gelin: Peki bana bir gün vuracak mısın? Damat: Asla! Ben o tür erkeklerden değilim. Gelin: Sana güvenebilir |
gözlerimi her kapadığımda
gülüşün,bakışın,sözlerin aklıma geliyor güneşe her baktığımda kömür gözlerin aklıma geliyor hatıraların bende saklı kaldı yalnızlık kapımı çaldı hayat bana kahpe bir oyun yaptı dön gel bana kömür gözlüm off off |
sonunda ayrılık varmış
senin sevdan bir yalanmış yüreyim bir hiçe yanmış insafsız sevdigim benim yollara düşürdün beni senin aşkın bir hevesti yüreğim senden çok çekti insafsız sevdiğim benim ela gözlü ebru/numan hadi |
kendini zi ne sanıyorsunuz
bir kızın kalbini kazanana kadar kırk takla atıyorsunuz ben ce dayağı siz hak ediyorsunuz bir kız olarak gurur duyuyorum boran_ağaya cevap olsun |
şuanda doyasıya gözlerine bakmak isterdim
belki boynuna sarılıp ellerini tutup gözlerine bakmayı çok ama çok özledim sevgilim bitanem ben seni yoklugunda buldum gelme istemem artık sensizlige alışmak zor olsada |
aşk biter gider sevgi solar gider
tek bir şey kalır arkanda kalan bedenim aşk boş sevgi boş kime sorsan herkez agızdan sölüyo yürekten söleyen hiç yok hiçç yaa kahbe kader seven hiç yokk |
Sevmek Demek Bİr Kahpenİn Elİnde Oyuncak Olmak Demek
Sevmek Demek Bİr Şerefsİzİ ÖmÜr Boyu Beklemek Demek Ah Sevmek Hayİnİn Bİrİnİn KÖlesİ Olmak Demek Sevvdİm Bİr Zalİmİ Verdİm Kalbİmİ Ellerİne Belkİ Kiymetİmİ Bİlİrdİye Ama Nerde BuruŞturup Atti Bİr Kenara Sankİ Kagit ParÇasi Gİbİ Sorarim Şİmdİ Herkese ÖlÜmÜne SevmİŞ Bİr GÖnÜl Mahkumunu BÖyle Yakmak Sevapmidir SÖyleyİn .................................................. ..... |
zaman ayrılıgı vurur...
dipsiz bir sevda yokuşunda yanımda kal...Bırakma yalan sevdalara |
Geceye inat yoklugunda...
bir bedelki sürgünlerde sensizligim... sonu yok...dönüşü yok bedeli bensiz olsun ihanetinin |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:20 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.