![]() |
gitme ruhum...
sen yokken hicran düşer bu şehire... gitme sevgim... sen yokken tutsak düşerimbir isyan gecesine... ölürüm... sen yokken... |
birtanem...
sabahı beklemedim saatlerce...ama ya sonra... senyoksunya şimdi... korktum...belki sabah olmaz diye olsada sen yoksun diye |
Nasıl başladıysan öylesin yüreğimde;
Bugün kontrol ettimde Hala sessizce bekliyorsun içimde, Sen bunu bilsende bilmesen de.... Ne zaman geçti sensiz Ne insanlar ne anılar yok oldular Hepsini senin için geri teptim Sensiz hiçbirini istemedim OYSA SEN YOKTUN.... Özledim seni yüzünü özledim Gözlerini bakışını gülüşünü... Sesini özledim konuşmalarını seviyorum deyişini.... seni özledim OYSA SEN YOKTUN GELMİYORDUN... Ben hep seni bekledim Senin uğruna kimleri neleri yitirdim Hatam |
bilmezdim sana asık olacagımı bilmezdim sevdamız masallarda
hatırlanacagı bilmezdim sana asık olacagımı bilmezdim askına eskiya olacagımı senin ismini kalpime yazdım sevda sonsuz olacak |
Demek şimdi gidiyorsun;
Yazdığımız son şiir öyle yarım kalacak! Demek şimdi gidiyorsun; Kuşlarımız acıkacak, saksılarımız artık sulanmayacak! Demek öykümüzü bir ruj lekesi gibi yapıştırıp aynanın sahtekâr yüzüne Demek şimdi gidiyorsun; Beni böyle toz gibi dağıtıp merdivenlern dibine! Her şey tamam diyorsun, git... Beni viran bir şehir gibi terket... Haydi git! Dışarısı ispiyon...Dışarısı ihanet... Seni bir gören olmasın, dikkat et! .. Dostlukmuş...ölüme yürümekmiş... Üstüne titr |
Gözlerini bırakma bende al git
Sıkıldım hayattan sensiz tadı çıkmıyor hiçbişeyin Uyku tutmuyor gözler Bitkin yürek birde dayandığım direk Özledim seni gel artık yordu yokluğun beni Mevsimleri bile karıştırır oldum Son bakışının tesellisi olmazsa çoktan giderdim buralardan Bu aşk bitmedi bitmeyecek sonsuda dek bu yorgun gözler seni bekleyecek Ben bıraktığın yerdeyim bıraktığın gibiyim Ya sen… |
yanan geceyi görüyormusun? ey sevgili....aşkın kül etti karanlık
geceyi,esen her rüzgar yakıyormu seninde tenini?ben karanlık gece gibi kül oldum.sen yağmurum olurmusun |
GöKyÜZüNden bİr yIlDız seçTim bu GeCe
O KaDaR GüzelDi Ki... ParIlTıSı sEnİ hAtIrLattI BaNa UzUn UzuN kOnuŞtuM ONunLa SAaT ÇoKtAN GecE YaRıSıNı BulMuş BiLe BeN Cam KenArInDa sEçTiĞim yILdIZ iLe dErtLeŞiyoRuM... HerŞeYi aNlatTıM Ona ÖyLe Bir aN olDu kİ , O da gİdEceK gİbi HissEtTiM KeNdiMi, sEniN gİbi... GitMesİn iSteDim , Hep KalSın... GeCeniN BitmeSinİ isTemiYorDum EğeR GecE BiTip,YeRiNi GündÜz alıRsa... GideCekTi,biLiyOrduM... SonrA bİrdE buNun iÇin aĞlaDım... DinLedi Hep beNi.. |
******* Sensİz GeÇmİyor GÜlÜm Sabah Lari GÜneŞ DoĞmuyor DoĞduĞunda
İse Benİm İÇİn AkŞam Olmuyor Nerelerdeysen DÖnde Gel Artik. |
Yorgun düştü bedenim,yorgun düştü yüregim
Ya ben sana çok deger verdim,yada sen bilemedin Seni seninle yaşamaya çalışırken,seni düşünürken Yoruldum,yorgun düştü, şu yaralı kalbim… Ne kadar zormuş,sen sag iken senin yasını tutmak Ne kadar zormuş,düşünemediklerimi düşünmek Seni sensiz sevmeye çabalarken,deli yüregim Yoruldum,yorgun düşdü bu acıyan bedenim… Özledim, özleminden,hasterinden bitkin düştü,ruhum Sessiz ve sakin akarken nehirim,şimdi bulandı suyum Seni, |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.