![]() |
[S]:Hep yeşil gözlerine bakarak ölmeyi istedim
Onlar benim olsun dedim Şimdi karşımda bir çift kömür gözler Bana yeşil gözlerin gibi, Sadece mutluluğu değil, Acıyı,hüznü,başlangıcı,bitişi tüm gerçekliğiyle anlatan gözler... [Ö]:Nerde baktıkça içimin huzur dolduğu o gözler Nerede bir ömrü feda edecek bakışlar Nerede...! [S]:Bundan sonra umrumda değilsin O gözlerinle git başkalarını kandır Ben artık tüm gerçekleri,acıyı,hüznü Bir çift kara gözlerde arayacağim... [Ö]:O gözler sen |
Hani ilk aşklarımız o mutluluklar nerde
Şu gün neden kaygılı gece neden uykusuz Bin türlü hezeyanla kalakaldık bir yerde Meğer gülmek ödünçmüş,ağlamakmış sonumuz. Artık kalmadı ey yar,gönülde bir tek sızın İçimde arzuların eskidi yıllar kadar Yemyeşil kırlara da veda ettik ansızın Baharla verileni götürürmüş sonbahar. Lezzeti de tükendi tattığımız hazların Bir tasamız bitmeden başlıyor diğerleri Bilmem ne götürecek neyi alacak yarın Kaybetmek içimizde yer etmiş çoktan beri. |
Ben,evet ben, bu hayata sensiz alışamam,sensiz ugraşamam
O güzel yüzünü görmeden,o içten sesini duymadan duramam Haydi bitir bu özlemi,haydi söndür senin için yanan kalbimi Gel o gülen yüzünle gel,gel özlemleri,hasretleri bitirde gel.... Ben evet ben, seni o kadar sevmişimki,sana o kadar alışmışımki O kahkahanı duymadan, nefesini hissetmeden duramam Haydi gülümseyerek,nefesini nefesimde hissettirerek gel Gel o sıcak bakışlarınla gel, gel aşkınla sevginle geri gel... |
ak bir yaban güvercini gibiydin aşk
vişnelere bulaştın, kirlendi beyazın takılamayan telli duvak verilemeyen mendil düşlerde kaldın ah, yüzüne kapanmış bütün kapılar senin ıtır ve yasemin kokulu günah çıkılamayan yıldız gidilemeyen iklim kimbilir hangi limanda hangi gemiye yüklendin al üstüne mor giymiş kör kuyularda sevdadan delirmiş BEHÇET AYSAN |
kırgınım, saçılmış
bir nar gibiyim sessiz akan bir ırmağım geceden git dersen giderim kal dersen kalırım git dersen kuşlar da dönmez, güz kuşları yanıma kiraz hevenkleri alırım ve seninle yaşadığım o iyi günleri, kötü günleri bırakırım. aynı gökyüzü aynı keder değişen bir şey yok ki gidip yağmurlara durayım. söylenmemiş sahipsiz bir şarkıyım belki sararmış eski resimlerde kalırım belki esmer bir çocuğun dilinde. bütün derinlikler sığ sözcüklerin |
yalnızlık senin o konuşkan kuşun
hani hep duvarlara anlattığın hapislerden kalma sürgünlerden yalnızlık senin o konuşkan kuşun bulutlar taşıdığın yakut sürahide begonyalar büyüten eski alışkanlık yalnızlık senin o konuşkan kuşun kırk kapıdan geçmiş kırk kilitten yaralı, dili lâl, kanadı kırık vurulmuş başında bir yokuşun BEHÇET AYSAN |
Gelse bile son günüm
Koluna alsa ölüm Gözlerimin önünde Seninle geçen günüm Senden sonra kalbimi Sevgilere kapadım Ben seninle o günü Bin yıl gibi yaşadım Son arzun nedir diye Gelip de bana sorsalar Gözlerime bakıp da Herşeyi anlasalar Açık gitmez gözlerim Ölsem bile sevgilim Kulaklarımda çınlıyor Beni anlatan sözlerin Aşkıma hiç dokunma Bırak öylece kalsın Gerçek sevgi ne imiş Bilmeyenler anlasın ÜLKÜ AKER |
başka türlü bir şey benim istediğim
ne ağaca benzer, ne de buluta burası gibi değil gideceğim memleket denizi ayrı deniz, havası ayrı hava.. bir başka yolculuk dalından düşmek yere yaşadığından uzun bir tatlı yolculuk dalından inmek yere ağacın yüksekliğince dalın yüksekliğince rüzgarda ve bir yeni ömür vardığın çimen yeşilliğince nerde gördüklerim nerde o beklediğim rengi başka tadı başka.. CAN YÜCEL |
ne oldunu anlamasın.
biranda gelir, hiç acımadan. severim dersin arkasından vurur. aşk... aşk dediğin ölümü bile göze alır. aşığın yalanı olmaz gerçeği olur aşk iki kişiliktir. sevenin dostu olmaz, sevdalardan geçer ama hiç umursamaz. biliyor birkere canı acımış. aşk dediğin nedir ki. |
öpersen beyfendi degilsin
öpmezsen adam degilsin itiraf et yalan der etmezsin bırakır gider her dedigine ewet de karaktersizsin karşı cık anlayışsız cok yanına git sıklır az git küser iyi giyinirsen capkınsın dikkat etmezsen sevksiz kıskanırsan huyun kötü kıskanmazsan sevmiyorsun der sen 1dk gec kal kıyamet kopar kız kalsa bunda ne var der arkadaşınla buluş adı ihmal olur o buluşsun adı bizim kızlar olur sen başkasına bak gözlerin oyulur başkası ona baksın |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:29 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.