![]() |
sevmek ne büyük tutku
biraz hüzün biraz mutluluk aşk zamanların en son modası her ağızın yeni sakızı ne oldu o eskilere nerede o devlerin aşkı |
Niye BöyLe oLduk SevgiLi ?
Neydi Bizi Bu haLe getiren hiç düşündün mü ? Ben Susmayı Tercih Ederken ÇaresizLiğime Sen Beni Terkettin Kendi içinde.. anLamsızLıkLar sardı dört bir yanımı sensizLik sardı senden kaLan anıLar hatıraLar kaLdı Niye BöyLe oLduk SevgiLi ? Bitti mi aşk ? Son durak burası mı ? inmeLi miyim yüreğinden yoksa savaşmaLı mı ? Ne kadar çok soru sordum yine.. GözLerini düşünüyOrum ağLayışını,bakışını bide o katı sözLerini asLında eriyen bir yürekte bir çift katı |
Sus pus olmussa gözlerın.
Bana sadece onlara bakıp Uzaklara gitmek düser Belkı bır kelıme suzulur dudaklarından ELVEDA diye Sadece ıkı damla goz yası anlatır sana herseyi Ve avuclarında cırpınan bir kalp Göz yaslarımı cebime koyup Öylece arkamı döner ve giderim Aklımdan cıkarıp anılarımızı , ASKIMIZI Kalbimle ırlıkte bogazın serin sularına bırakırım Her adımda bıraz daha unuturum seni Biliyorum senden aglıyorsun Yuregın kanıyor ve öylece gidisimi seyredıyorsun Artık yokum hayatında |
Karanlık bir mahzenin soğuk adıdır
Sensizlik Gün ışığına hasrettir gönül hücrem Yokluğunun demir parmaklıkları erimez Akşamları kaldırımlarda batan güneş Sensin bakışları efkârıma yeten güzel Dağlar yeşil gözlerini kuşanmış Baharı karşılıyor Benimse yalnızlık kara kışım olmuş Eksilmez tipim boram Yar görünmeyince gözüme Kalbimin irili ufaklı ışıkları söner Son tren de kalkar gardan Acı bir siren sesi gelir uzaklardan Adı ayrılık bu şehrin Denizimde martılar aç kalır Mavinin |
SENSİZLİĞE GİDİYORUM
sessizliğe gidiyorum seni almadan bu kez köşe başından bir başıma gidiyorum sensizliğe gidiyorum bir fotoğrafını bile almadan sessizliğe gidiyorum hani demiştin yaa ben gidersem ne yaparsın sensizliğe gidiyorum sokaklara son kez bakmadan sessizliğe gidiyorum yanlızlığın hüküm sürdüğü heryere karanlığın hakim olduğu sensizliğe gidiyorum bana son hediyen olan kolyeyi almadan sessizliğe gidiyorum ihanetin olmadığı hep aldatılmışların yaşadığı yere sens |
Ona soylermisin Onu unutamadıgımı
Soylermısın ona kalbımden silip atamadıgımı Bir an olsa bıle aklımdan cıkaramadıgımı Söyliye bilirmisin ona göz yaşım dın medıgını soylıye bılırmısınız ona onu her zaman sevecegımı Ve onu her zaman beklıcegımı Ve yıne ona gıdecegımı soylıye bılırmısınız O yokken gulemedıgımı Etrafımdakılerının neyın var dedıklerını Onun için soğudugum ailemi Onun için kahretıgım gunlerımı Ve yakında ona gıdecegımı O nu onsuzda sevebılecegımı Soylıye bılırmıs |
Sevda Suçlusuyum Asın Beni
İtiraf ediyorum Çok ağır bir suç işledim. Suçu sevmek miş yüreğimin... Ecrim idam, Ben sevda suçlusuyum, haydi asın beni Kefenimi giydirin, gökmavi olsun Fermanımı takın boynuma, Sevmekten hükümlü, idamlıktır deyin Daha ne duruyorsunuz, haydi asın beni Kurun darağacını, Urganı yağlamayın Ve sevgi nedir bilmezler vursun sehpama, Ölümü haketti bu ecirli, Öldürün! Ey ahali, öldürün deyin |
Sen sevdamdın benim
Hiç bitiremediğim Adını kalbime yazdığım Seni sensiz yaşadığım Bir an vardıki seni hatırladığım bir an Seni severken seni yokluğunda bulduğum Sensizlik bile bana umut verirken Aklımda sen vardın dudağımda ismin Hayatımın akışında senin varlığın Beni mutlu etmek için tek çare... Gecemi gündüzüme kattım Seni sende yaşadım Sensiz her anım Ayrılmıyor *******imden Sevmek seninle olmaksa Sensizlikse senin yokluğunda seni varmışçasına sevmek |
sevdam vardı benim
bir zamanlar sendin benim sevdam aldılar elimden şimdi sensiz sevdasız kaldım sevdamı dağlara ismini yüzüğe sevgini kalbime senide kendime yazmıştım ama aldılar sevdamı işte kırdılar kanadımı ölüm sensizlikse sensizlik zaten ölümdü sevdim bir kere kaybeden yine ben oldum birtek seni kaybetmedim ben aşkımı sevdamı seni kalbini seni beni herkezi kaybettim..sevdam gel bekliyorum seni dağlara yazacam sevdamı dağları delip gelecem sana sevd |
Beni anladığın güne,
Gözlerin yaşla dolsun. Bensiz geçen günlerin, Sana haram olsun. Birgün demiştim ki, Seni seviyorum demiştin, eğer bu sözlerin yalansa bu sevgiye, LANET OLSUN DAĞİSTAN FİDAN |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:23 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.