![]() |
gece gündüz demeden durmadan yol almışım
mehtaplı *******de ayı yüzün görmüşüm ömür boyu sözünle oyalanıp durmuşum seni seviyorum demiştin meğer ben aldanmışım dündar çakıl |
Gece gündüz demeden, durmadan yol almışım,
Mehtaplı *******de ,ay'ı yüzün görmüşüm, Ömür boyu sözünle, oyalanıp durmuşum, Seviyorum demiştin, meğer ben aldanmışım. dündar çakıl |
Bu kadar yakın iken öylesine uzağız ki
Sevdalar dile gelse biz kavuşamayız Aşkın alev olup da yaksa içimi Hasretin söze düşse biz kavuşamayız Aşkına hüküm giysem, tek sevgine yenilsem Ağlamayı öğrensem sana içimi döksem Bir hayale kanıp da onun peşine düşsem Her şeyden de vazgeçsem biz kavuşamayız Sensin tek muradım, olsan da alınyazım Boşunadır feryadım biz kavuşamayız Yaralasam kalbimi, yıksam bütün bendimi Harap etsem her şeyi biz kavuşamayız |
Aglarım kimseler duymaz sesimi
Haykırırım geceye yıldızlara ismini Sensizim çaresiz bir başıma yalnız Yagmur göz yaşım sokaklar arkadaşım Kendime bile yabancıyım yalancıyım aynalara Adana bile aglıyor biten aşkımıza Sensiz bir yakarış bu maziden kalan Sensiz bir yakarış bu halimi anlatan Arkanda bıraktıgın yıkık dökük adam Dostlar seni sordu o gitti diyemedim Nefessiz kaldım kıymetini bilemedim Herkesi sildim seni silemedim Keşke vurup öldürseydin takmasaydın ayrılıgı Çok |
küçücük bir bakışın
çözer beni kolayca kenetlenmiş parmaklar gibi sımsıkı kapanmış olsa hiçkimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktur bütün güllerden derin bir sesi var gözlerinin.. başedilmez o gergin kırılganlığınla senin her solukta sonsuzluk ve ölüm... Edward Estlin Cummings (çeviri : Barış Pirhasan) |
serseri ağlarsa kimse susturamaz
serseri giderse kimse durduramaz serseri severse kimse ayıramaz ve herkez benim gibi serseri olamazzzzzzzzz |
Biz gercekten sevmeyi biliyor muyuz? Yürekten,çıkarsız,yalansız
sevmeyi? Başarabiliyor muyuz peki? İstediğimiz,hedeflediğimiz şeyi? Kendimize güveniyor muyuz? Mutlu olmayı deniyor muyuz en azından? İyiyi,kötüyü ayırt edebiliyor muyuz alasıyla? Yorulduk,sıkıldık deyip mola veriyor muyuz? Biz sadece bedeniz bu hayatta!Kusursuzca,sevgiyle ruhuna dokunmak gerekir insanın.Ağlatmamak,ağlamamak suç değilki!! Ya da kırmak bir bedeni bir kalbi. Biz yürüyemeyeni yürüttük,konuşamayanı bülbül yaptık. En gü |
Hergece rüyamda görmek,gündüzleri hayalini kurmak,yanımdaymışsın gibi
hissetmek..seni,sesini,varlığını...görmüyorum,doku namıyorum ama,uzakta da olsan seni bütün kalbimle seviyorum...mesafelerin önemi yoktur gercek sevgide.bütünüyle beklemektir aşkını.tek bir anı düşünmektir,sabretmektir.söz gecirebilmektir kalbine.onun gectiği yerlerde onu görebilmektir.hayaline dokunabilmektir ve yaptıklarının karşılığını alabilmektir....aşk bütün anlamıyla umut etmektir!!!! ŞEFTALİİ |
Seni anlatmak mı,
tarife imkan kalır mı sanıyorsun? Kalemi mürekkebi ağlar ben susarım. Ve yine yapayanlız kalır bende kelimeler Cümlelerime kifayeti dokunan her hecem, bir öncekinden kıskanır kendini. Yapayanlız bir ağaç, hatta kırık dökük cümle bağları, Ben kelimelerime inat bir cümle kurdum, Senle başlayıp senle biten, Güzeliğini bende sınamak zor, Ve benzetmeler bulmak, Ben tarihle yargılarken seni, daha tarih bile yazamamış sen gibisini. Sen bana yaklaş yeter, bende sana atac |
Maziden açılmaz kapılar
Mazi her aklıma geldiginde beni yaralar Seni ölümüne baglananlar giden geri gelmez yaşananlar Yaşayın yaşadıklarınızdan pişmanlık duymayın Sakın Dayanın kolaysa aşk acısına lanetler olsun Bakıp dönüp kaçana yarama mehlem olamaz hiç bir şey Ebruli günler bir gün biter demişti inanmadım Tablolarım vardı tanımadım yaktım yıktım Senin için degermi layan Bilemedim körü körüne sevdim bebeyim Bu son konuşmam olacak Sen telefonu kapattıgında seni seviyorum demi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:57 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.