![]() |
Ne zaman kolkola iki sevgili görsem
Önce isyan eder sonra ağlarım Yoluna can verip inandığım Benim de bir sevgilim vardı derim Aşkı hiç tatmamış hiç yaşamamış Gözleri dolupta hiç ağlamamış Sevdiğine ölesiye hiç bağlanmamış benim de bir sevgilim verdı derim Gülmeyi unut ağla demiş bahtım İsyanım sana değil kadere Allah'ım Geçmiyor onsuz günüm onsuz zamanım beni ağlatan bir sevgilim vardı derim. MİKAİL AKMEŞE |
Kara bulutlar geceyi kapladığında
havadan musluktam su akar gibi yağmur yağdığında kaldırımlar yanlız kaldığında sen yanımda olmayacakmısın? bana güzel sözler söylemeyecek kavamı okşamayacakmısın? elimi tutup gözlerimin içine bakmayacak bana bir daha seni seviyorum demiyecekmisin? ben sana mecburum desem beni duymayacak hala dönmeyecekmisin? söyle yinede sevmeyecekmisin? |
bu akşam ilk defa evden kaçtım
ilk defa beni öptün ilk defa derinden hissettim seni ilk defa doya doya sarıldım sana kokunu içime çektim ilk defa bu akşam bağlandım sana ilk defa yanında söyledim seni sevdiğimi ilk defa söyledin beni sevdiğini ilk defaydı bu akşam herşey sen ilk defaydın ben ilk defa............ |
Senin her gidişinde, ne uçurumların eşiğinden döndü kalbim, bu yürek
ne rüzgarlar gördü. kapıldı aşk seline gittide, elimden bile tutmadın sevdiğim. Zifiri karanlık kuyuda böylece kalmışım bir başıma Hayat denilen o ipsiz kuyuda ne acılar çekti yüreğim.Sensizliğin son deminde, yine hayalin gözlerimin önünde Adını sayıklarım hergece.Böyle her gidişinde,sonumu yazdın kara deftere......demet |
Matem yüklüdür aşk, kapıları zincirli içerisinde hüzün saklıdır ne
olduğunu bilmediğimiz bir gizemi vardır. Havası nemli, kara bulut sarmış heryanını.Bir matem yüklüdür aşk..içten içe öldrür sevenleri.Tam dibine saplar hançeri tek vuruşu yeterli zaten hedefide belli. Bir matem yüklüdür aşk...öldürür içten içe sevenleri.. |
Sen yokken kızıla boyadım gökyüzünü..seni her özlediğimde karardı
yüreğim kapandı kalbimin ışıkları.Kapandı kalbimin ışıkları Aşkının mahzeninde kilitli kalmış yüreğim yanlızlık ise gardiyan .Hayalin arkadaş olmuş,gölerinse telden örgü.Ey zalim... gelipte sormazmısın şu perişan halimi,teselli vermezmisin şu garip gönlüme.Özledim sevdiğim nerelerdesin?..Seni her özlediğimde gökyüzünden bir yıldız seçtim ,ve o yıldızla avuttum kendimi.Ama o yıldızda kaydı gitti BİRTANEM tıpkı senin gibi... |
sen tutamadıgım kar tanesi belkide tutamadıgım yagmur damlası sen
içimde yanan güneş sen içimde parlayan bir aysın güneş doğar ve batar ay ise *******i çıkar sen ne *******i çıkıyorsun nede *******i batıyorsun sen kalbimde ebedi doguyorsun BiTaNeMMM...!!! |
aşk
Varmı beni içinizde tanıyan? yaşanmadan çözülemeyen sır benim... kalmasada şöhretimi duymayan kimliğimi tarif etmek zor benim... bülbül benim lisanimla ötüştü, bi gül için can evinden tutuştu, yüreğine toroslardan çığ düştü, yangınımı söndüremediler benim... niceler sultandı,kraldı,şahtı, benimle değişti talihi bahtı, yerle bir ettim tac ile tahtı, akıl almaz hünerlerim var benim... kamil iken cahil ettim alemi, vahşi iken yahsi ettim zalimi, yavuz iken zabun ettim selimi |
yaşam ile ölüm arasındaki o ince çizgide cambazlık yapıyorum bu
aralar..ayağım kayınca çığlıklar düzgün yürüyünce ise alkışlar kopuyor bi yerlerden.. kan görmek istiyor gözlerim ya akmalı benden yada akıtmalıyım bir yerlerden "ölüm"istiyor bedenim ya ölmeliyim yada öldürmleiyim ruhsuz bedenleri..... gün ve gün ağlıyor içimde ki çocuk..gün ve gün kan kaybediyor..yok oldukça hayallerim..ne yapmalıyım bilmiyorum..tüm renkler siyah benim için arık.ne yapsam renkli yaşayamıyorum.. kan ka |
*****BAHARLARDA KAL*****
Benden sana gelsin tüm güzellikler, Sana zerre kadar zarar gelmesin. Yerinde saklansın tüm tazelikler, Baharlarda kalsın, hazan gelmesin. Bil, bir gülüşüne ömür veririm, Kanım aksa bile, helal ederim. Ömrümü senin, yoluna sererim. Yeterki ferah ol, azap gelmesin. Varlığına şükür, yokluğun hüzün Yaprak dökümünde, olmasın güzün Üzüntü kederden, solmasın yüzün Bakan gözlerinden, yaşın gelmesin. Vuslat baharlara, kalmasın aşkın Aşkından sevginden, bu gö |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:12 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.