![]() |
benimkisi bir melek
seni sevmek demek o artık bir kelebek benim sevgilim bir melek |
seni gördüğümde
daldım aşkın girdabına seni sevdiğimde dünyam yok oldu ama ne olursa olsun senle kayboldum aşkın girdabında |
bu gelen bizim bayram,
yükseldi bak ünümüz, 23nisan bizim en şerefli günümüz. al bayrağı açalım gel gidelim törene, bin teşekkür bizlere, bu günleri verene. bizim için harcanan , boşa gitmez bu emek, çünkü her türk çocuğu (23NİSAN) demek. |
Birileri ağlıyordu hesapsız gidişine annem ağlıyordu...
senle süslenmiş sokaklardan geçerken ben ağlıyordum ama olsun dedimya birtanem geriye bir hiç kalsada benden andım olsun yazgıma atacağım seni sileceğim gözlerimden |
ÖYLE BENİM OLMANI İSTİYORUM.Canımın içinden can ol soluğumdan nefes
ol.Damarımda kan ol ki hayatımdan çıktığında hayatımın bir anlamı kalmasın.... |
gel arık geldebitsin bu acı
birazda gözlerinle sev beni elin dokunsun elime tenin tenime gelde bu can senin artık gelde nefes alayım yaşadığımı hissedeyim bende |
sevmek istersin her şeyinle
hayat nankördür sevemezsin ölmek istersin çaresiz bir çare izin vermezler ölemezsin herşeyi unutmak gülmek istersin hele geriye hiç dönemezsin. |
gülmeyi unutmuş yaşlı gözlerin
her kelime sitemli acı sözlerin yaktı içimi bakışın öylesine derin beni uzakta arama işte GÖLGENİM |
dakikalarla birlikte bu gece
birde kendimi düşündüm zaman esiri olmuşum sanki akrep yelkovan arasına aıkışmışım isyan ediyorum sensizliğe sensiz geçen dakikalara sığınmış ismin dudaklarımda bir hece sensiz yaşamak ölmek demekmiş anladım BU GECE. |
sakla sevgimi ilk günkü gibi
sakla sevgimi geleceğim bekle beni yağmurunn yağıdığı gün akşamın başladığı vakit ve....çağır beni tüm kalbimle sanki bir nefes gibi geleceğim bekle beni |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:27 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.