![]() |
sende solacaksın bir gül gibi,zamanı geldimisızlayacak kalbi,sanki
yoktu caresi,yalanmıydı söylediği herşeyi,sordum ama cevap vermedi.Giderken bile bir kere olsun bakmadı geri,seni seviyorum diyen yaktı beni,sensiz yaşayamam ölürüm inanki,şimdi nerde seven gözleri,inandı kalbim saf çocuk gibi,bir gece vakti gelirde belki,boşuna avutma kalbil kendini,gidenler giiti.Söyle bana dönermi geri,ölenle ölün mez derler ya hani,kalbimin öldügü yetmedimii,bırak artık mutludur belki,baksana öldükte ne oldu |
Gökyüzüm isyanlarda ay kan kırmızı.
Yıldızlarım parlamıyor artık zifiri karanlık. Eskiden olsa isyan eder haykırır'dım bedenim dermansız. Ne sevdalar geçti geçti'de gitti bu gönülden. Bir sende çakılı kaldı ufacık yüreğim. Hani sendin benim deli dumrulum. Ben kime sırt yaslarım kime ağlarım artık. Dön demiyorum ama kalbimi geri ver. Bu can yaşamaz canan'sız. |
sen sevdalarıma küsmeme tek sebebimsin,sen varya sen hayatıma
sitemimsin.Anam,bacım,kardaşımmış en yakınım.Yoktu ayrılık yoktu unutmak hani. Yalanlarla dolusun sen sevgiyi haketmeyen,sen yıkılası dünyada en değersiz,insan'mışsın.Sırtımı bulutlara yasladım artık gözümü bakamadığım güneşe diktim.Ey yalancı yarim nerde nerde o çok değer verdiğin sevgin..... |
Hayat enteresanlık'larla dolu öyle değilmi...
Bilirsin birşey'leri ifade edipte anlatmaktan çok hoşlanırım. Hani seni çok seviyordum,hani bensiz yapamazdınya bende sensiz. Ağlamak isterken utancımdan susardım çoğu kez omuzlarında yatarken.. Hani böyle can acıtıcı bi duygu duyduğumu söylerdim o anlarda...canım acıyor derdim.. Ama kelimeler düğümlenirdi yinede boğazımda anlatamazdım iç çekmekten..:)) Arabeskte aynıydı bana popta,rock'ta seni severken;her şarkıda yakalardım seni gözlerinden.. |
bilmiyorum seninle sonumuz ne olacak
belki bu aşk ölümsüz belki yarım kalacak hergün değişiyorsun avutuyorsun ben bazı gün darılır bazı gün barışırsın bazı gün kaybolur hasrete kavuşuruz bir bilmecei gbisin çözemedim ben seni ela gözlü ebru |
Özlemek GÜzeldİr
Özlenen GÜzelse Beklemek GÜzeldİr Beklenen DÖnecekse |
Belkİ Bİr GÜn Çekİp Gİttİgİn
Ardina Bİle Bakmadan Arkanda GÖzÜ YaŞli AŞkini AŞkim Dİye Bakmayacagin OgÖzler Belkİ Bİr GÜn Bİr Umut DÖnersİn Dİye Nezaman İstersen Ozaman DÖn AŞkin GÖzÜ KÖr Derler BÖyle Olsa Gerek Ben Senİ Belkİ Bİr GÜn DÖnersİn Dİye Bİr Umut Beklİyecegİm DÖnmenİ Vakİt GeÇ Olmadan DÖn Dİyemem Sana Sen Ne Zaman Ğelİrsen Kalbİmİn Kapilari AÇik Sana Sen Gİttİgİnden Berİ Ben Senİn Hasretİn Oldum Belkİ Bİr GÜn DÖnersİn Dİye Sen Unutdun Mu? Ben Unutamadim S |
aşk geldi, damarlardaki kanım gibi oldu
varlık boşalıp, her tarafım dost eliyle doldu zapteyledi bütün ensai vücudumu. kaldı kâvi bir namı bana, baki şu koskoca alemde yalnız bir kulum aşk olmasa hiçbir işe gelmezdi gün ışığı aşk geldi, damarlardaki kanım gibi oldu varlık boşalıp, her tarafım dost eliyle doldu zapteyledi bütün ensai vücudumu. kaldı kâvi bir namı bana, baki ya sana varmak ya bana varman ya bana gitmeden yanıma kalman yasını tutmasam, yaşına varsam karanl |
Birbirlerini deli gibi seven bir çiftin hikayesi bu..
Delikanlı sevgilisini motorla alıp onun sen sevdiği cafeye götürecekti... Yolda giderken delikanlı motoru hızlı sürmeya başladı... Bunu üzerine arlarından şöyle bir konuşma geçti... "Kız":Lütfen yavaşla, korkuyorum... "Delikanlı":Hayır bak nekadar eğlenceli... "Kız":Lütfen,lütfen,çok korkuyorum... "Delikanlı":Peki,beni sevdiğini söyle... "Kız":Seni çok seviyorum,lütfen yavaşla... |
Vakİt Gece Yarisi Yİne Senİ DÜŞÜnÜyorum
Islak GÖzlerİm Camda Belkİ Gelİr Dİyorum.. Hanİ O Şarki Varya Hep Onu SÖylÜyorum... Öyle SevmİŞİmkİ... Unutamiyorum..... & Demet& |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:03 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.