![]() |
Unutmak kolay diyordun ya
Kolaymış meğer Unuttum adını,her kelimesini unuttum Dalga dalga savrulan saçlarını unuttum Kömür karası yaşlı gözlerini unuttum ben Unutmak kolay diyordun ya Kolaymış meğer Yağmur altında gezdiğimiz sahilleri unuttum ben Bana ilk seni seviyorum dediğin O çay bahçesini unuttum ben Unutmak kolay diyordun ya Kolaymış meğer Elini ilk tuttuğumda Yüzündeki o masumluğu unuttum ben Sarıldığımda ise Başımı döndüren gül kokulu,kokunu unuttum ben |
Hasretten içimdeki yanan ateşte,
Yanıpda kavrulan sen olma sakın, Ellerimden tutup o son nefesde, Gözleriyle uğurlayan sen olma sakın! Bekle diyorsunda ne kadar daha? Düştüm zalim derde sen bana bakma! Vuslatın peşindeyim çıkmaz sokakta, Yıllardan acımasız sen olma sakın! Kıyamam saçının bir tek teline, Benzeme zamansız açılan güle, Kadrini bilmeyen almasın ele, Hoyratça koklanan sen olma sakın. Ne edeyim kendin yok isen eğer, Umutla yaşamak ne zormuş meğer, Bir ömür verd |
Bulurmuyum? Bitmiş aşkın izini,
Bir hayaldi,geçdi desem tınmazsın! Çözülmüyor,kalpde saklı gizemi, Uyanınca gitti desem duymazsın. Bilirmisin, ne tüketti bu yürek? Unutunca,hatıra gelmiyor demek! Her mevsimde açar gönül,bir çiçek.. Bir seferlik, koklamayla bilmezsin. Kimler verir! O busenin aynını.. Dilim dilim, kalp içinde yangını! Diyorumki,kur gönlüme tahtını... Tacını giy,otur desem girmezsin. Ne yerine,ne yanına koydu elleri.. Gözyaşı beslermi, susuz gülleri! Akarka |
aşk geldi, damarlardaki kanım gibi oldu
varlık boşalıp, her tarafım dost eliyle doldu zapteyledi bütün ensai vücudumu. kaldı kâvi bir namı bana, baki şu koskoca alemde yalnız bir kulum aşk olmasa hiçbir işe gelmezdi gün ışığı aşk geldi, damarlardaki kanım gibi oldu varlık boşalıp, her tarafım dost eliyle doldu zapteyledi bütün ensai vücudumu. kaldı kâvi bir namı bana, baki ya sana varmak ya bana varman ya bana gitmeden yanıma kalman yasını tutmasam, yaşına varsam |
Mutlu OlduĞum Anlarin
Fİhrİstİnİ Yapiyorum İlk Sirada Sen Varsin İnanamiyorum Sonra Mutsuzluklarimi Çikariyorum DÖkÜyorum KaĞitlara Ve Yİne Sen CoŞkumu ,heyecanimi Tartiyorum Sen AĞir Gelİyorsun GÖzyaŞlarimi, HÜsranlarimi İtİlmİŞ Yanlizliklarimi Sen Sen Sen Ama En Acisi Da Bİrtanem İhanetİ Siraliyorum Hayatimda Ne Aci Kİ Bİr Tek Sen Bana Bu Duyguyu Veren Bu Aciyi Çektİren YaptiĞim Fİhrİste Bakiyorum GÜlÜmsÜyorum Hem Çok Kisa Hem Çok Uzun Senle BaŞlayip Senle Bİten |
Bir gönül kalmıştı,hüzün girmedik,
Onada gurbeti tattırdım artık! Nede çabuk geçti, ömür bilmedik! O güzel geçen günler,benim değiller. Şakaklara kar yağar, olur sahipsiz, Eller nasırlanır,yorgun biçimsiz! Yüze vurur resim sanki isimsiz, Dikkatlice baktım, benim değiller. Kim aldı? gönlümü,gülistanına, Ölüme uygun adım,epey var daha, Dünya benim içimde ben ortasında. Geçirdiğim saatler, benim değiller Mümkünse durdurup! atlayıp insem. Zamanın gizeminde, tekrardan binsem! |
Zalİmsİn Yar Zalİmsİn Sen Benİm GeleceĞİmİn
Katİlİsİn Sensİzlİk Yer Bİtİrİr Benİ Zalİmsİn Yar Zalİmsİn.... * Gel GÖzlerİmİn TebessÜmÜ Gel GÖnlÜmÜn BaĞli DÜĞÜmÜ Gelde SÖyle Son SÖzÜnÜ Zalİmsİn Yar Zalİmsİn.... * GÜnlerİ |
Aklıma gelme sakın,
Unuttuğum yüzle kal..! Hiç anmadan adımı! Yüreğinde közle kal..! Yalanmıydı, yalanmı? Onca yaşanan şeyler.. Bir yalancı rüyadan, Uyanmadan,gizle kal..! Ne veriyor, aşk buysa? Yalan, dolandan başka, Silik bitik bir mazide, Tutmadığın sözle kal..! Her bir şeyin manasız, Aşka kurban bulmuşsun, Buruk bir nefret ile, İki çeşme gözle kal..! Dilek tutan,ben oldum, Sen sözünü tutmazken, Gün vurmadan yüzüne, Borani bir yüzle kal..! Boş |
Ümmiyim bilen değil
Hakikatı gören değil Sen söyledin ben yazdım Bunları yoran değil Harabatın yolları, Çok çeşitli kolları, Gören gözü görmeden, Neyleyeyim bunları Dolaşık sarmaşığım Hak dostuna aşığım Ola ki bir üfleye Sütten çıkmış kaşığım Yunusun yolu budur, Ol sevgili kuludur, Dostum küp sana feda, İster kır ister doldur Adım Selim garibim Ben yanmaya talibim Mancınığa bindirin Düştüğüm yer nasibim |
YaĞmuru Kiskandim Sana Dokundu Dİye
RÜzgara Kizdim Kokunu Çaldi Dİye Yollara Kizdim Senİ Benden Ayirdi Dİye Tek *******İ Sevdİm Senİ RÜyalarima Getİrdİ Dİye... * &demet& |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:06 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.