![]() |
sahilde oturmuş denize bakan derdinden sigarayı ters
yakan yakasız gömleğe kıravvat takan eğer bir urfalıyı görürsen urfalı HÜSEYİNİ HATIRLA :::::: saygıllar:::HÜSEYİN::: |
Sen meni sev,men seni sevim
Sen menin için yan Men seni severah yanim dutuşim Klasik Ask neyse onu yasiyah Yada sevme haberin olmasin Men sana sevdalanip dolasim Platonik ask neyse onu yasiyah Sevdada oturah , yiyah içah Elele olah, kan kusah Tombilik ask neyse onu yasiyah İstersen sevdandan kendimi kesim Sagi mi solu mu dogriyim biçim? Psikopatik ask neyse onu yasiyah Eyle sevah ki kara sevda olah Araplara benziyeh Kapkara olah Gara Ask neyse onu yasiyah |
Hani hayallerimiz vardı,
Türkü kokulu sevda üzerine Hani hep mutlu olacaktık, Damla damla akacaktık birbirimize, Ben mi gelmedim yoksa senmi kaçtın? Bu gizli sevdamın dağlarıydın, Kaçıp kaçıp çıktığım. Her bir taşa koyduğum başım, Sinenin üzerindeydi. Sendin hepim sendin hiçim, Ve sen YİNE YOKSUN ben dağlardayım. |
Aksam senin kollarinda uyuyup, sabah kendi kollarim arasinda görmek
için.. SENI ISTIYORUM!.. Herkesin içinde el ele oturup, o güzel gözlerine gözlerimle "seni seviyorum" demek için.. SENI ISTIYORUM!.. Aksam öpücüklerinle uyuyup, sabah öpücüklerimle uyandirmak için.. SENI ISTIYORUM!.. Ellerini oksamak vücudunu hissetmek tüm benligimi sana vermek için.. SENI ISTIYORUM!.. Mehtabin altinda sevisip, yagmurlu bir günde denize girmek için.. SENI ISTIYORUM!.. Sevgi selinde |
Seviyorum sevmesende
Hiç gönlünü vermesende Bilmem neyi buldum sende Seveceğim sevmesende İster ağlat sel'e döndür İster çak yak kül'e döndür İstersende vurup öldür Seveceğim öldürsende Ayrılamam istesemde Yer bulamam git desende Özlediğim dünya sende Seveceğim bilmesende. |
Askim nasip degil bizde bu sevda, sen benim yanimda yoksun bende senin
yaninda yokum, Ask öldürdü bizi, cükü bu hayat SENISZ ve Benisiz. Sen benim Gönül acim...yürek bagim...sensiz Gecmez olsun bu hayat...Karanlikta kalayim Aksam olur gözüme uyku girmez...Ellerin Elime deymez...Sensiz gecen her dakika bana ÖLÜM olur...Askina ihtiyacim var...Intizar etme Gülüm Sen gitin gideli Baskasiyla bereber olmadim,Asksiz gecti ömrüm ama Seni birakmadim,gel bebeyim birakma beni bir ömür Sensiz gecme |
İyilik bakışlı
Çiçek kokuşlu, Elleri nakışlı, Güzel kızım benim, Dünya bineğin, Bütün dileğin, Seven yüreğin, Olsun kızım benim, Aslını unutma, Haramı yutma, Yalanda atma, Canım kızım benim İlime yanaş, Cahille savaş, Herkesle yoldaş, Olma kızım benim |
Gönül..!
Elindeki kırık sazın, Bam teline değdin gönül, Dünya malı nene lazım, El alemi kırdın gönül. Vardınmıda hedefine, Kan doldurdun kadehine, Savaş verdin şerefine, Gururunu yordun gönül. Her ortama kendin attın, Çok ******* kırgın yattın, Gerçeklere hayal kattın, Dost bilerek sardın gönül. Seçtiğine dedin girme, Gözden ırak dostu silme, Giden gitti arda kalma, Sırat gibi dardın gönül. Alimmisin, nebimisin? Erenmisin,Velimisin? Dost yolunda ölen |
Kabına sığmayan su gibiyim bu şehirde
Kapları, testileri; hep kırmak istiyorum! O güzel gözlerini her sabah gördüğümde Seni sevdiğimi haykırmak istiyorum. Bu sevda nasıl biter(?), inan ki bilmiyorum… Şu sessiz feryadımı duymanı bekliyorum. Saklamaktan usandım, dinle bak söylüyorum: “Seni bu şehirde, herkesten çok seviyorum!” |
Anladım ki:
Herşey senle varmiş, Sen olmayınca hayatın bile anlamı yokmuş. Anladım ki: Sen benim hayatım da var olan en güzel şeymişsin. Sensizlik bana o kadar koyuyorki, Bunu kelimelere dökemiyorum. Keşke yanimda olup, Sana içimden gelenleri haykırarak anlatsam. Bunu ne kadar isterdim bir bilsen. ...SENİ HALA ÇOOK SEVİYORUM... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:39 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.