![]() |
Uğurumsun?Sen benim...
Nazar boncuğum.... Çok uzaklardansın bilirim ama Kalpler bir olursa uzaklara hiç Bir şeydir.. Hüzünlü olduğum zaman teselli eden Sevimli bir kedisin.. O kadar iyisin ki?? Ne olur değişme Uğur... Uğurum olarak kal... Uğurum gibi parla.. Yalan söyleme... Göründüğün gibi ol... Başka olma.... |
Kendi arıyorum...
Ruhum nerdesin?? Nerelerdesin... Gel bul benii... Uçurumdayım yardımın gerekli Hadi gel.. Neredeysen ruhuM... Herşeyin garip? Bir olur yanım yok ki? Herkesin ruhu yanınıda bizim ki! Nerelerde allah bilir? Kendimi arıyorum.. Aynalara bakıyorum Denize bakıyorum,yemek yiyorum Mutlu değilim.. Ruhum nerdesin? Gel bul beni? Yanıyorum diri diri gel? Bul beni? Acıncak haldeyim belli etmem Bilirsin Gurur meselesi ederim.. Ama gene de belli etmem Hadi kalk |
Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın.
Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya "Konuş konuş konuş" derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabilir miyim der |
Ağlamak faydasız yüreğim
O gelmeyecek yansan da Her ağladığında silmeyecek göz yaşlarını Hiç sevmeyecek artık Unut yok bekleme! Sen Ona Aşık.. O Başka Aşklar İçinde.. Unut Yok Yüregim UNut Bekleme |
Bir günah isledim bin af diledim
Üstünde durmasan ne kaybederdin? Hemen her firsatta bir tokat gibi Yüzüme vurmasan ne kaybederdin? Neyin eksilirdi beni affetsen ? Ne vardi kalbimi tekrar fethetsen ! Ne olur birazda bizden bahsetsen Hep onu sormasan ne kaybederdin? Evli olmasakta keyfe kederdi Gönül nikahimiz bize yeterdi Seytana uyupta bu kadar derdi Basina sarmasan ne kaybederdin? Yakami tutmasan yargilar gibi Ahiret gününde sorgular gibi Her yerde hatami serg |
Bilmemki Hangi Yol Sana Ulaşır
Hangi Rüzgarlar Kokun Dolaşır Her Gece Gözümde Gözlerin Işır Aymisin Güneşmisin Bende Bilemedim ALLAH'a Dilenen Dilekler Gibi Cennette Dolanan Melekler Gibi Sevda Dağındaki Çiçekler Gibi |
Bu Gece Yildizlara Baktim
Senİ GÖrdÜm Bu Gece Kendİmİ Yanliz Hİssettİm Sen Olmayinca DÜŞÜncelerİm Senİn OlduĞunu SÖylÜyor Ama Sen Yalansin Yalanci Bİr DÜnyada YaŞayan Sahtekarsin |
aylar oldu gönlüme düşeli
zaman ne kadarda cabuk geçmiş anlamadım ben sevdim,sen sevdin, ama sonra büyü bozuldu . aramıza güvensizlik girdi,yalan girdi. nasılda güzeldi herşey değilmi canım diye başlamıştık herşeye ferhat göçerin cennetiydi şakım sanki benim için yazılmıştı. bide şimdi bak canım demekten vaz geçtin seviyorum demekten vazgeçtin seni sana bırakıyorum bir dönersen cnm diyerek dön dinlediğin şarkı cennet olsun seni seviyorum de ve bana güveneceksen dön yoksa bırak bö |
seni ilk görügümde deli oldum.
ama ne yazık kı boşa sen... sevmeyi . bilmezsin . ne yazık ne yazık. :( |
her gidişin ayrı anlam yüklüyor..yapma Allah aşkınaya hep kal benimle
söz etme gidişlerden ya da silinsin isminde cismin de.oynama benimle dengemi bozuyorsun.aşkı yaşayacak yürek bırakmıyorsun insanda.böyle değildin sen ne oldu sana?bittiyse heyecanın bileyim bende.sni çok seviyorum diye başlayan ve ama ile devam eden cümleleri duymaktan bıktım.seviyorsan seviyorsundur aması olmaz bu işin.üstelik bir cümlede ama varsa bir önceki yargının hiçbir hükmü yoktur artık... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:45 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.