![]() |
Hayatta üzülmekten daha kötüsü var üzmek gibi,
Ağlamaktan daha kötüsü var ağlatmak gibi... Onun seni düşünmediğini bildiğin halde, Onu düşünmek nasıl yakar canını... Hayatta hiç bu kadar canın yanmamıştır sanki, Kimse yakmamıştır bu kadar... Ama farkındasındır,her seviş kahreder hayatını... Sen feda olursun bu kahroluşa herdefasında hiç olmadığın kadar... Ve alışmak vardır akıllarda... Herşey alışkanlıktan ibarettir artık... Acı çekmeye alışmışsındır... En kötüsü de farkında bile deği |
Sıra sıra göçmen kuşlar uçsunlar,
Baksınlar ;Anacığım yasta'mı yine, İnipte ,birer birer hatır sorsunlar. Hali perişanmı, hastamı yine? Ağıt yakar görünce göçen kuşlara, Türküsünü söyler dağ'a taşlara, Ak düşmüşmü? at kuyruğu saçlara, Bakın gözlerine ,yaştamı yine? O türküyü duymaz, dağlar borandır, Karlıdır şimdi "Daz" kışın virandır, Tahtır'ı Kösür'ü kara dumandır, Umudu hayali,sislimi yine? Denize küskündür bakmaz maviye, Ne dertler çekmişse atmış Sine'ye, Sorars |
Tanımazken ayrılığı
Gün sürmeyen dargınlığı Kavga edip kırgınlığı Sen yaşattırdın bana Tattım sende azabı ben Yanlış ettim hesabı ben Geri kalan enkazı ben Erken toplattırdım Sana Girdim hayatla yarışa Neler geldi dertsiz başa Giden gitti zaten boşa Gerisiyle öyle yaşa Artık küllendi ateşin Yaktığın ta içimdeki Sen geriye dönsen bile Ben değilim!ilk gündeki |
Cıkıp bagırsam sesimi duyarmısın
İçini hüzün kaplar yoksa aglarmısın İlk gün gibi yine beni baglarmısın Cok aradım be güzelim sen neredesin_? Seviyorum canım anlıyormusun Bilmem sende beni seviyormusun Yoksa benim gibi aglıyormusun Arıyorum hala sen nerdesin_? |
Bir gün aramıza engeller girip ayrıldığımızda
Şu koskoca dünyada yalnız kaldığında çaresizlikten gözlerin yaşla dolduğunda Bu şiiri oku hatıram olsun... Şukahpe dünyanın sonu ne olur bilinmez Alnına yazılan yazı nedense silinmez Yaşanan acılar kade denip çekilmez bu sözlerim sana hatıra kalsın |
korkuyorum yine gelmeyeceksin diye
bana geri dönmeyeceksin diye neden gittin sevgilim neden beni bıraktın aşkımız yarım kaldı sen gidince leylanın mecnun'u sevdiği gibi sevdim seni sen beni mecnun gibi sevmedin mi? boşunamı bekledim sevgilim seni kim nederse desin umrumda değil seviyorum işte seni kokladığım güller bile küstü sen gidice bana boyunlarını büktü hepsi gökyüzü bile isyan ediyor artık benim kadar ağlayamadığı için biliyorum döneceksin sen dönene kadar seni bekleyece |
sewmeq güzel ama benimqi başqa
başlarmıyım ben başqa bir aşqa sewiyorum seni baştan aşşa sewdigim bitanem nerdesin şimdi_? sewdigim bana aşqı tattırdın benim qalbimi ateşe yaqtırdın sewdirtmedin qi adeta taptırdın sewdigim birtanem nerdesin şimdi_? |
::Birtaneme::
Sen su gönlüme düsen ince sizim... Sen gözyaslarimdaki pirilti... Sen yüzümdeki tebessüm... Sen yüce dag basindaki papatyam... Sen benim bügünüm,yarinim,herseyim... Sen yarim yagmur yüreklim... Sen günüm sen gecem... Sen günesim,sen ayim sen yildizim... Sen nefesim tek hevesim... Sen kanim,canim Sevdamsin... Sen bir romansin okuyupta bikmadigim... Sen güller bahcesindeki tek gülüm,kiyipta koparamadigim... Sen yeter be yeter diyemedigim... Sen benim binlerce insani |
Kara gözlerinde saklı sevdam,
Aşkının esiri oldu bu kalp inan, Rüyalarıma girdin aklımdasın her an, Aşkın gülü açar göz göze geldiğimiz zaman. Gözlerindir ban aşk şiirleri yazdıran, Özleminle tutuşturu,yüreğimi yaktıran, Zamanı durdurup,nefesimi tutturan, Lanet ederim bakamadığım her an, Üzüldüğünde,dayanamaz ağlar bu can, Mevsimim sonbahar olur,eğer yanımda yoksan |
Sebepsiz korkular biliyorum?
İçimdeki duygularımın korkusu Tekrar başa dönme korkusu Hayatımın ilk açıldığı perde Tekrardan açılması Öyle bir perde açılsın ki! Kimse bize dokunmasa Yabani sarmaşık gibi ikimizin ortasına girmese Öyle perde olsun ki? Kimse bizi bulmasa Bunlar güzel de.. Hayatın perdeleri bitmiyor Kim bilir! Belki son belki Perde yeni açılıyor.. Eğer bir şansım olsaydı Tanrıya bir sorum olacakdı. O kadar sıkıltı? O kadar acı? En sevdi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.