![]() |
Üyelerİmİzİ Sik Sik Rahatsiz Eden Sessİzperİ Adli Üyenİn ÜyelİĞİ
İptale EdİlmİŞtİr Sİİr Severlere Duyurulur |
Bir kerede şu gözlerimi
Şu yüreğimi haklı çıkartma Bir kerede. Olsa Gözlerim kapalı Sana inana bilsem Gözlerine boyuna bosuna Boşsun oğlum Boşuna benle uğraşma Kimse benle uğraşmasın İçimdeki kişilik sayısı artı Senin gibiler yüzünden Bir kerede şu gözlerim Yanılsa bir kerede! Evet değecek biri değecek Fikirleri olan biri değer ver Kalbini ver. Gülüyorum kendime Gülüyorum Ne yapalım benim kaderim bu Madem hayat kurtlarla dans etmemi İstiyor? Pekala edelim! Hadi geç |
Dişlerimi sıkıyorum
Sıkıntıdan Saatler durmuş Zaman bitmiyor Yıllar önce zaman su gibi Geçerken? Şimdi ise zaman akmıyor Her şeye sabretmek Her şey güzel olacak diye beklerken Beş senedi ki! Aynı yerdeyim Hiç ilerlememişim Merdiven basamağına çıkamamışım ki! Yıllar önce Öyle sanıyorken! Beş sene ki? Aynı yerdeyim değişen kır saçlarım Değişen gözyaşımın damlaya damlaya Göl olması Ne yazık ki! Biriktirdiğin gölde umutsuz bir yaşam var Biraz daha dibe inersen Çocukluk yıllarda |
Saçlarını kıskanıyorum?
Gölgeni kıskanıyorum? Gözlerinin içinde kalmak için Canımı veririm? Saçlarını kıskanıyorum? Senin olduğu için, Gölgeni kıskanıyorum ? Sen olduğun için, Sana tapıyorum.. Gölgene kurban olurum? O gözlerin benim olsa, O kalbin benim için atsa, Ölümü bile göze alırım, Bu nasıl aşk allahım! Çaresizlik bile güzel Onu görünce daha da Güzel Kıskanıyorum Ölüyorum Bir kere baksan ruhum okşanıyor Bir kere yanlışlıkla gülsen Dünyalar benim oluyor |
Hasreti senle bitirmek için Geldim kapına...
Soru sorma?? Şaşırma ne olur... Anlayan bir tek sen... Nereye gideyim ki... Gülüşün aklımda? Konuşman her yerde, Herkes sen.... Şarkılarda... Duvarlarda... Her yerde sen... Hasreti bitirmeye geldim... İster al... İster kov... Ne yaparsan yap... Tek bildiğim bir gerçek var.. Geç olsa da... Değişmeyen bir gerçek var!!! .....Seni seviyorum....... |
Duydum ki kara yıllanlar?
Tuzak kurmuş Gözlerin dondu Benim mehmetçik kanlar içinde Benim mehmetçik dağda can mı Vermiş? Duydum ki kara yılanlar Sarmış dört yanını, Kalbim acıyor Lanet olsun pkk´ya... Lanet olsun vatan bölen Şerefsizlere Ne istersin allahın garibinden Ne istedin muradınız erdiniz mi! Öldüler işte.. Ağlayan anneler Ağlayan babalar Siz kara yılansınız Arkadan vuran... Nasıl olur da tertemiz Gencecik mehmetçiklere sıktınız? Namertler... Şerefsizler Bu |
Fedaiyim var hayatımda benim için ölümü göze alan
Fedaiyim. Ne kadar ciddi dursa da gene de Seviyorum. Fedai ölümden korkmuyor hayatın anlamını bilmiyor Onu görünce ellerimi titriyor Onu görünce kalbim fena çarpıyor O bilmese de. Fedaiyim var Benim için ölümü göze alan bir yabancı var? Nasıl geldi hayatıma bilmiyorum? Kimin neyi nesi bilmiyorum? Gizlice bakıyorum Hayran kalıyorum. Elde değil? Elinde çiçek görmem Elinde şarjör dalıp gitmiş Her ne kadar içim cız etse de Söy |
Anladım ki?
Dostum bile beni anlamıyor Kimse anlamıyor ki! El seni dinlese kendine göre sebep Çıkarıyor Halbuki? Konuşupta anlatmak istediklerimi Kimse bilmiyor Gizemliymişim? Kapalıymışım? Açık anlatmıyor muşum? Anladım ki? Dostum bile havaya anlattım söylerimi İçimdeki duyguyu Kızmıyorum Gücenmiyorum Anlayan biri yok Gören yok Feryadı mı? Dostum bile aşk dedi derdin Şaşırıp kaldım? Acaba ben gerçekten Konuşamıyor muyum? Halbuki anlatmak istediklerim sözlerimde |
Hani senin doğan güneşimdim?
Ne oldu! Buz gibi serin oldun davranışların Gülüşünle ısınırım demiştin Bakıyorum da yüzüme bakmıyorsun Kaçırıyorsun gözlerini Sende mi? Ya sende mi? Neden yalana sarıldın ki! Neden ne gerek vardı Allahın garibini buldun Safını kalbimi çaldın Şimdi yüzüme bakmıyorsun Sen insan değilsin Sen bir canavarsın Aciz birisin Senin gibi birini ağzıma aldığım İçin kendimden nefret ettim Sigara bilmezken sigara tiryakim oldum Gözlerim hiçbir şey demiyo |
Laflarla oynayacaksan
gelme.. Beni kaldıracaksın geldiğin gibi Git burdan Neden kendimi gibi bir insan bulamıyorum ölümden korkmuyorum alsınlar vursunlar sevdiğin için Kefen benim için gelinlik olur sevdiğim için canım veda ederim. şimdi ki aşkla bu bunu dedi bu bunu dedi diye sevmeyen Rol yapan korkaklar Nerde allahım benim dengim nerde YİĞİT olan cesur olan laflarla değil uygulan nerde Dönekler beni buluyor... ...Tanrım.. Yalan söylemeyi bilseydim bu kadar |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:21 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.